Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10830 Dátum: 14 nov 29, 19:56:36 » |
|
Mindenki azon hisztizik, hogy nem tetszik neki. Szerintem kurva jól néz ki, kíváncsi is vagyok, hogy hogyna használja ki és milyne óvatos lesz a kis Sith.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10831 Dátum: 14 nov 29, 20:22:37 » |
|
Az oké, hogy most kiadnak egy x minőségű 7-8-9 részt, személy szerint jobban várnám hogy előzményeket csinálják meg, szóval az 1-2-3 részt, azokat vajon mikor fogják kiadni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10832 Dátum: 14 nov 29, 20:30:22 » |
|
Nekem a legnagyobb csalódás a fénykard hangja volt, illetve az effektje. Lehet nem végleges de nagyon nem olyan mint az eddigi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10833 Dátum: 14 nov 29, 21:49:49 » |
|
Engem is érdekelne az a háború ahol a jedik kiirtják a sitheket, vagy amiben látjuk palpatin mesterét ereje teljében.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #10834 Dátum: 14 nov 29, 22:30:21 » |
|
Nekem a legnagyobb csalódás a fénykard hangja volt, illetve az effektje. Lehet nem végleges de nagyon nem olyan mint az eddigi . Ez alighanem módosulni fog. A III. rész fénykardhangjai is módosultak a trailerben hallhatóhoz képest. A pengére meg lehet azt mondani, hogy instabil, vagy megerősített.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10835 Dátum: 14 nov 29, 23:32:51 » |
|
Engem is érdekelne az a háború ahol a jedik kiirtják a sitheket, vagy amiben látjuk palpatin mesterét ereje teljében.
Ezeket sajnos soha nem fogjuk látni jogi okok miatt. (Lucas-Dark Horse-Marvel-Disney) Maximum új köntösben, ami nem olyan epic mint az eddigi könyvek, képregények, játékokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10836 Dátum: 14 nov 30, 01:00:21 » |
|
Az a fénykard még viccnek is rossz... Nézzen már meg egy játékot/filmet/képregényt a készítő, hogy néz ki 1 menő darab. Bár a színész-lista is siralmas. Ilyenkor örülök, hogy nem az "Old Republic" korszakot gyalázza meg a Disney.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 01:01:16 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10837 Dátum: 14 nov 30, 01:06:50 » |
|
Nem értem. A Lucas meg a Marvel a Disney-é, a Dark Horse-nak meg 2015-től elvileg semmi köze sem lesz a Star Wars-hoz.
Miért ne filmesíthetné meg ezeket a dolgokat, amiket írtam a Disney? Tudatlan vagyok ebben a témában, szóval jöhet egy kifejtős válasz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10838 Dátum: 14 nov 30, 01:19:47 » |
|
Ettől függetlenül a Dark Horse alkotta karaktereket nem használhatják fel. (Ne kérdezd, miért) A Marvel ezért rebootolja az egész képregényes univerzumot és gondolom hypeolja majd az új filmet ahogy csak tudja. Vannak fura dolgok a filmes iparban a jogi osztályokon főleg ha a Marvelről van szó.
Pl Namor és a Swamp Thing joga úgy 15 éve a Paramounté hogy semmit nem kezdenek vele. Vagy Hogy felhasználhatnak bármilyen mutánst, akinek kis köze is van a Bosszúálókhoz de nem nevezhetik mutánsnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 01:21:57 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10839 Dátum: 14 nov 30, 01:51:02 » |
|
De a Dark Horse sztorijai nem az Endori csata után játszódnak? Azoknak semmi köze azokhoz amiket én írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10840 Dátum: 14 nov 30, 13:45:29 » |
|
A birodalom idejében már leálltak a klónozással és csak soroztak, szóval lehet feka is rohamosztagos. Ezt amúgy honnan vetted? Az eddigi 6 filmből ilyesmi nem derül ki. Egy szóval se mondták, hogy leálltak a klónozással. Ezt legfeljebb csak valami "fanfictionben" olvashattad. (Még akkor is, ha az a fanfiction többszáz ember több évtizedes komoly munkájára épült, kidolgozott univerzum volt.) Ez is csak arra világít rá, hogy a Disney-Lucas duó mennyire nem gondolta végig, hogy micsoda bűnt követett el. Itt most mindent újra ki kell találni és meg kell magyarázni. A legapróbb részletekig visszamenőleg. Arról nem is beszélve, hogy pl. Revan soha se létezett az SW univerzumban, szóval, akár le is lehet koppintani... A keresztvasas fénykard szerintem is elég béna, de majd meglátjuk működés közben hogy néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10841 Dátum: 14 nov 30, 13:53:07 » |
|
Különböző data és source bookokban vannak ilyen dolgok, amiket Lucasék adtak ki a rajongóknak, tehát elvileg hivatalos info.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10842 Dátum: 14 nov 30, 13:56:47 » |
|
Az is az Expanded Universe része. Szóval, az is ki van csukva az új kánonból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10843 Dátum: 14 nov 30, 14:11:20 » |
|
De a Dark Horse sztorijai nem az Endori csata után játszódnak? Azoknak semmi köze azokhoz amiket én írtam.
Nem. Volt nekik minden korszakból sorozatuk, főleg amikor a prequel ment. Pl. A régi köztársaság lovagjai, Jedi históriák, Köztársaság, Klónháborúk, Birodalom sorozatok mind az Endor előtt játszódtak. Aes: Több könyvben is említve van, meg már annak idején interjúkban is elmondták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10844 Dátum: 14 nov 30, 14:14:14 » |
|
Tudom én, csak olvasd el a hszemet újra. Igen, benne van több könyvben is. De azok a könyvek ma már nem Star Wars regények, hanem csak SW Legends néven fanfiction. De ezzel a példával is csak amiatt derpelek, hogy Lucas visszamenőleg lerombolta a gyerekkoromat. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|