Philip ilyen téren nagyon tud.
Emlékszel, mikor egy kopasz csávó kikezdett a lányával és a tökébe szúrta a sütő, vagy nem tudom milyen kést? Akkor mondtam, hogy Aztaaaaaaakurvaaaaa.
Philip kemény nagyon tényleg, bár benne azért sok a bizonytalanság. Elizabeth sokkal határozottabb. Vagy legalábbis annak mutatja magát.
---
Galaxis Őrzőit mindenképp meg akarom nézni. Tesóimmal már meg is beszéltük, hogy együtt megyünk el rá, ők is szeretik az ilyen filmeket. Meg tényleg csupa jót hallani róla. Amúgy az, hogy Kazekage-sama, neked is tetszett az jó jel.
Te azért elég kritikus vagy a Marvel filmekkel a képregénybuziság miatt. xD
Az Űrgolyhók az jó film, én többször is láttam már és még most is tudok nevetni rajta.
---
Most meg megnéztem a
Divergent című filmet. Index nagyon lehúzta, még magukhoz képest is, meg sok negatív kritikát kapott, de nekem tetszett. Kifejezetten élveztem, izgalmas volt, és nekem a világ is tetszett, amit kitaláltak. (Persze azért bele tudnék kötni.
) Egyedül a vége nem jött be annyira, azt kicsit összecsapták szerintem. De ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki szereti a disztopikus sci-fi világokban játszódó filmeket.