|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10216 Dátum: 14 aug 16, 11:40:34 » |
|
Szeretem a Sin City-t meg a Kick Asst is de az alapművek sem olyan nagy számok nemhogy a filmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10217 Dátum: 14 aug 16, 12:40:11 » |
|
Nos ez is ízlés kérdése akkor. Hasonló a helyzet, mint az animéknél, ahol mondjuk egy Attack on Titan ráver 170 helyet kb egy Berserkre, itt meg egy szar bádogember lealázza Marvékat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10218 Dátum: 14 aug 16, 22:29:05 » |
|
Orladno Bloom munkásságának legjobb filmcíme következik: The Calcium Kid Azt a röpke másfél órát mindenkinek megéri, komolyan mondom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10219 Dátum: 14 aug 16, 23:19:05 » |
|
Megnéztem a Scarface-t. Ez a film tényleg nagyon menő és macsó volt. Remekmű minden pillanata. Nekem főleg az első fele tetszett, odáig, amíg Tony meggazdagodott. Utána már végig sajnáltam kicsit, hogy ennyire ráállt a kokóra, meg egyébként is eléggé bekattant. Az első felében volt menő inkább. Megszerzett mindent, amit akart. Kár, hogy élni nem tudott már vele. A végső harc is jó volt, M16 + gránátvető az egy jó kombó. (Próbálok visszaemlékezni melyik filmben volt még ugyanez a fegyó, mert szerintem máshol is láttam már ezt az ál-gránátvető megoldást.) Szegény Ginát sajnáltam nagyon, vele jól kibaszott a bátyja azért. De legalább Elvira megmenekült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10220 Dátum: 14 aug 17, 16:07:11 » |
|
Aes végre férfi lettél. Mondjuk elég sokáig tartott mire eljutottál ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10221 Dátum: 14 aug 17, 16:15:20 » |
|
És tényleg. Bár a kommentekben azt írják, megették (erre nem emlékszem), de meg is említhette volna azért Aryának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10222 Dátum: 14 aug 17, 16:30:29 » |
|
Jó a Scarface tényleg. Kíváncsi lennék a csajjal mi lett utána. xD ------- Az egyik parlamenti párt elnökének posztja Facebookon: Az egyik kedvenc sorozatom a The Walking Dead, amelyben ugyan jelen vannak az amerikai filmipar gyengeségei, árnyalattalanságai, de mégis képes túlnőni azokon, és mesteri módon ábrázolni, hogyan lehet a legembertelenebb helyzetben is emberi közösséget fenntartani. Hogyan zajlik születés, szerelem, öregség és halál körforgása, miközben a kerítésen túl már minden emberi megszűnt. Ezt örömmel hallom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 18:30:03 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10223 Dátum: 14 aug 17, 19:43:04 » |
|
Megszerzett mindent, amit akart. Igazából nagyon messze vagy az igazságtól, régebben linkeltem be a jelenetet, ami fontos Tony Montana megértésében. Neki nem elég a pénz, yeyo, nő, hatalom. Neki a VILÁG kell. Ezért is fontos motívum a "the world is yours"(amit elég hibásan a tiétek a világnak fordítottak itthon). Nincs megállás és erről szól Tony Montana és ezért nagyon ideillő a Push it to the Limit is. De örülök, hogy férfi lettél Aes! Luidzsynek is követnie kell téged!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 19:47:00 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10224 Dátum: 14 aug 17, 19:45:22 » |
|
"The world, chico... and everything in it" Jó is lenne olyan céltudatosnak lenni, mint Tony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10225 Dátum: 14 aug 17, 19:47:37 » |
|
Expendables III ugyan csak végig pörgettem, de nem lett valami nagy eresztés, pozitívum: Wesley Snipes, negatívum: Mel Gibson nem jó bossnak. Sosem lesz olyan menő mint Van Damme a II-ben. Luidzsynak hogy biztosan férfivá váljon: a körbepörgő rúgásnál mai napig megdobban a szívem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 19:48:39 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10226 Dátum: 14 aug 17, 19:55:37 » |
|
Ha még ezt is megnézi, akkor túlcsordul benne a tesztoszteron. Bár kiskoromban rossz hatással volt rám ez a jelenet, mert a nagyszüleimnél a kertben egy vastagabb kukoricaszárat rugdostam, miután láttam a filmet és csúnyán elvágta a lábam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10227 Dátum: 14 aug 17, 20:01:44 » |
|
Uuuh a Kickboxer!! Akkor már beteszem a 2-ből ezt a jelentet, a vége felé hallgassátok a zenét olyan 02:07 körül. Rohadt nagy, kicsit sem illik oda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 20:02:52 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10228 Dátum: 14 aug 17, 20:04:06 » |
|
Kickboxer 2 ??? are you freakin kiddin me? az 1 epic a mai napig de ami utána van egy szemét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10229 Dátum: 14 aug 17, 20:05:22 » |
|
Azt mondtam volna, hogy a kettő jó? Ne kötekedj mindig Syzy bogár, nincs rá szükség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|