Aes Sedai
|
|
« Válasz #9585 Dátum: 14 máj 17, 22:04:43 » |
|
Hát de ha, egy ilyen filmből ha túl sokat mutatnak meg a látványból, az már spoiler! Mert, hogy végülis arról szól. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9586 Dátum: 14 máj 17, 22:06:22 » |
|
Semmit nem mutat a filmből, csak egyetlenegy jelenetet Godzilláról. De oké, nem akarlak rábeszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9587 Dátum: 14 máj 17, 22:24:06 » |
|
Megnéztem, tényleg nem volt spoileres. xD Még az is lehet, hogy ez nekem tetszeni fog. A vizenyős szemű kisgyerekeket én tudom sajnálni. Legalábbis anno a Világok Harcában a sikítozós kislány tökre bírtam (amikor először láttam), de mondjuk a 2012-ben már nagyon unicsi volt néha a szétszakadt amerikai kiscsalád. (Igen, mert abban is ez volt, de a világvége annyira jó volt benne, hogy ellensúlyozta a karakterek érdektelenségét). A Holnaputánt viszont megölte már a szereplők sablonossága. De lehet, hogy nem fog tetszeni, mert a háttértörténet nagy hülyeségnek tűnik, az atombomba zabálásról nem is beszélve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9588 Dátum: 14 máj 17, 22:38:02 » |
|
Oldalakat pocsékolt egy zs-s filmre, amikor itt van nekünk a Fargo is.
Martin Freeman bár ugyanazt a szerencsétlen karaktert hozza mint a galaxis-sherlock-hobbitban, mégis szerethető + billy bob thornton itt az aki viszi a hátán a sorozatot. nem akarok spoilerezni de megéri utána keresni, és zseniális húzás volt hogy a negyedik részben sikerült átkötni a sorozatot a filmmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9589 Dátum: 14 máj 18, 16:34:38 » |
|
Na, elkezdtem a DW 6. évadát, erősen indult nagyon. A karácsonyi special és az első rész is király volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9590 Dátum: 14 máj 18, 17:39:48 » |
|
Az első duplarész legjobb a 6 évadban sztm Tényleg, ebben lesz a mindenkii által agyonfanolt Demon's Run is, kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá majd. Ötödik évad hogy tetszett? Nem láttam h írtál róla Eddig Tennant vagy Matt? Mind a Doctoruk mind az évadaik tekintetében
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 18, 17:41:26 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9591 Dátum: 14 máj 18, 18:09:52 » |
|
Ötödik évad sem volt rossz, de azért annyira nem fogott meg, mondjuk az előző évadok nagy drámája után nem is volt könnyű szerintem újra érdekessé tenni a sorozatot. De jó epizódok voltak benne így is, meg Amy aranyos. Tennant vs Matt, erre nem tudok válaszolni. Évadokat illetően Tennant egyértelműen eddig, de mondjuk őt többet is láttam ezidáig. Doctorként pedig annyira különböznek, hogy nem lehet összevetni. Matt "doktorosabb"szerintem, viszont a Tennant-féle drámaibb megközelítése a karakternek is nagyon jó volt.Egyszerűen ő teljesen másként játszotta ezt a figurát, mint akár Ecclestone, akár Matt Smith. (A 9. és a 11. Doktor inkább hasonló, mint bármelyikük a 10.-hez) ---- Megnéztem a következő részt, ez nagyon jó volt. Kár, hogy nem derült ki a kiscsajról semmi, de gondolom ezt idővel pótolják majd, főleg, most, hogy regenerálódott a végén egyet lazán. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 18, 20:56:42 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9592 Dátum: 14 máj 18, 23:46:15 » |
|
Nézd tovább és meg fogsz lepődni a kilétén. Szinte égnek az ujjaim hogy leírjam de nem spoilerezem el.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9593 Dátum: 14 máj 19, 08:46:47 » |
|
Ez mekkora filler rész volt a gotban. Mondjuk kezdem elfogadni a Brienne+Pod párost. Oberyn+Tyrion is jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9594 Dátum: 14 máj 19, 08:48:07 » |
|
Én még nem láttam, de a filler nem hiányzik. Jövő héten nincs GoT.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9595 Dátum: 14 máj 19, 08:56:53 » |
|
Pedig teljesen filler, igazából az utolsó 5 perc a fontos akkor történik is valami. Dany pedig már idegesít hogy 1 arckifejezéssel játssza végig az egész évadot Emilia. Volt egy pillanat amikor azt hittem, hogy Jorah kiábrándul belőle végre, és önként fog távozni, bár azt még nem tudom hogy oldják meg ezt egyáltalán, de jó lett volna ha önként teszi mert most volt egy pillanat amikor szerintem nem volt messze tőle, de erre a végén csak jobban belerángatták a friendzoneba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9596 Dátum: 14 máj 19, 09:33:28 » |
|
Brienne+Pod?? Micsoda?? Remélem semmi ilyen felháborító gagyiságot nem költenek bele!! Brienne Jaime párja!! Még szerencse, hogy Pod meghal majd. Már elnézést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9597 Dátum: 14 máj 19, 09:43:08 » |
|
Pod a fegyverhordozó, bár ahogy elnézem a coitus sincs messze, de nem valószínű hogy egymásra találnának.
Amúgy meg mindkettőt szeretem a könyvet meg a sorozatot, igazából nem feltétlen baj az hogy nem ugyanazt a könyvet látom még egyszer a vásznon de ez egy akkora flame téma hogy el is oltom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9598 Dátum: 14 máj 19, 09:59:33 » |
|
Brienne csakis Jaime-vel jöhet össze, pont. Amúgy Pod miért halna meg? Legalábbis eddig nem halt még meg. Csak nem derül ki mi lett vele, de GRRM azt mondta, hogy él még. Engem ebben a részben igazából csak a Sansás jelenet érdekel, de az nagyon. A képek alapján ott Sansa még a szokásosnál is szebb lesz. Amúgy jah, Emilia nem alkot túl nagyot ebben az évadban. xD Ettől még a Dany-s részek között is sok jó van, de valóban nagyon leragadt egy arckifejezésnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9599 Dátum: 14 máj 19, 10:17:05 » |
|
Akkor rosszul emlékeztem a Pod dologra. Tök úgy rémlett, hogy meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|