A magyarázattal nem ilyen szempontból van probléma, és nem is az én problémám, hanem magától értetődően egyszerűen csak nem életszerű, nem valóságos, és főleg ebben a formában tálalva, ahogy csinálták, úgy főleg nem. Sőt, mint mondtam.
Közben amúgy megnéztem a legújabb részt is, és hát le vagyok nyűgözve, de csak Tyrion és az utolsó egy-két perc miatt. Ha most ő meghalna, büszkén és dicsőséggel tenné, bátran kiállva magáért, bátran beszólva a gyáva, erkölcstelen, jellemtelen királyvári népnek, egyszóval menő búcsúzás lenne egy olyan karaktertől, mint ő, főleg ilyen felvezetéssel.
Shea viszont... na róla viszont bebizonyosodott, hogy mennyire az, ami, egy nagy, hazug, aljas szajha, benne most borzasztót csalódtam. Mondjuk már az a keverés Sansa mellett is elég fárasztó volt tőle, egyszerűen csak nyugton kellett volna maradnia, ott maradhatott volna Tyrion mellett, mint Sansa szolgálóleánya, senki nem figyelt volna fel rájuk. Tyrion és Sansa idővel képesek lettek volna házastársi kötelességeiknek is eleget tenni, közben mindenki ellehetett volna a saját kis világában a saját kis valakijével, akivel csak akar. De ah... Shea is csak egy olcsó nőcske, akit gondolom szintén egy nő pénzelt, hogy mindazt a hazugságot kipréselje magából a tárgyaláson. Chh, milyen dühítő.
Na nem baj. Kíváncsi vagyok, kivel kell megküzdenie az életéért Tyrionnak jövő héten és ha túlélné valahogy, akkor mihez kezdene a Fal egy törpével.