Theonra visszatérve: szerintem a saját szemszögéből a hódítási kísérleteit (pontosabban a szándékot) "tökösnek" lehet mondani. (Csak hogy ennél a kifejezésnél maradjak.) 10 évet tölt a Starkok gyámságában, majd hazamegy, ahol azt sem tudják, ki ő, megveti őt a saját apja, holott igazából nem is csinált semmi rosszat, a rábízott legénység semmibe veszi, ő mégis úgy dönt, hogy bizonyítani akar. Én már lehet ott visszamentem volna Robbhoz, amikor a legénysége kigúnyolta, és tojok a vas koronára, amit lehet, hogy a nővérem amúgy is előbb kapna meg. Az, hogy hogy viselkedett, meg mennyire volt bátor dolog Winterfellt bevenni, és hogy mennyire volt ez hülye ötlet, ezek nyilván mind rontanak Theon helyzetén, de a saját életútjához képest én azt mondom, próbálkozott a gyerek, csak nem jól sült el a terve. Nem szimpatizálok különösebben a karakterével, de át tudom érezni a helyzetét, ebből annyit akartam kihozni.
Tartok tőle, hogy valami kritikán aluli színész kapja meg Young Griff szerepét.
De amíg ki nem derül, reménykedek.
"ne törd össze egy szerelmes nő szívét mert ha a szerelme gyűlöletté változik azt nagyon megjárod."
Tudtam, hogy meglesz a hátránya annak, hogy úgy írták meg, hogy Tyrion elküldi Shae-t. Felvilágosítalak, Micsudi: bár igaz, amit írsz, de Shae egy mocskos kis ribanc. A könyvben szó sincs olyasmiről, hogy Shae-t elküldi Tyrion, lehet, hogy akarta, de nem tette meg. A könyvben annyira, de annyira szerelmes volt a lotyó, hogy Tywin bácsinak elég volt csúnyán néznie (az összes szemével), és hopp: volt szerelem, nincs szerelem, és jött a kamu duma a tárgyaláson. Szóval nem, ez nem szerelem volt.
Arianne az egyik kedvenc karakterem lett, ő akár egészen sokáig is elélhet részemről.