Aes Sedai
|
|
« Válasz #8955 Dátum: 14 márc 27, 17:17:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8956 Dátum: 14 márc 27, 17:32:17 » |
|
Mila Kunis van benne? Halljátok Lew nehéz légzését és nyálcsorgatását? én már igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8957 Dátum: 14 márc 27, 17:54:28 » |
|
Most tudatosult bennem, hogy a jövő héten már lesz új GOT-évad. Martin papa kicsit iparkodhatna a 6. kötettel, mert lassan utolérik a sorozattal. Mila Kunis meg tényleg gyönyörű nő... grrrr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8958 Dátum: 14 márc 27, 17:56:46 » |
|
Jaj ne már, a legtöbb színészről lehet találni ilyet. A Black Swan-ban rohadt jó volt és szexi, bár Natalie Portman-t jobban szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8960 Dátum: 14 márc 27, 18:14:54 » |
|
Mégis meg kell néznem valamikor a Next Doctort is. Szerepel benne David Morrissey, szóval muszáj. Remélem gonosz szerepben. xD Planet of the Dead egyébként jó volt, és a mostani ideiglenes kísérő egy baromi jó csaj volt. Kár, hogy nem tartotta mega Doctor végleges útitársnak. Mondjuk az durva, hogy a Doktor most nem is akar kísérőt magának. Bár valahol nem lep meg persze, mert elég szar lehet őket sorra elveszíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8961 Dátum: 14 márc 27, 18:21:29 » |
|
Az aki szép, az reggel is szép. Szerintem nála sokkal jobb nők is szaladgálnak az utcákon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8962 Dátum: 14 márc 27, 18:21:51 » |
|
Azt a csajt én is láttam volna még többször, de ez van.
Ez a gond a nagyon hosszú élettel és a halhatatalansággal. A barátiad többségét elveszted, míg te ugyanaz maradsz. Ez bárkit megtud törni egy idő után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8963 Dátum: 14 márc 27, 18:29:21 » |
|
Pontosan, történetírásban is ezért ellenzem mindig a halhatatlan fajokat. A hosszú élet még belefér, azzal még lehet dolgozni, de a halhatatlanság szerintem nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8964 Dátum: 14 márc 27, 18:49:37 » |
|
Nincsenek specialok a DW-ben. Nem tudom minek hívják úgy. Minden rész ugyanolyan fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8965 Dátum: 14 márc 27, 18:53:02 » |
|
Ezt egyébként én se értem. Talán csak annyi a különbség, hogy a specialokban a Doktor általában ideiglenes kísérővel nyomul. Asszem talán egy volt csak, amiben Rose is benne volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8966 Dátum: 14 márc 27, 19:03:31 » |
|
Ezt a special dolgot én sem igazán értem. Majd később látod, hogy a ezeknek is van fontos szerepük a törénetben (Matt Smith évadokál).
Én nem teljesen ellenzem a halhatatlanokat. Persze, legtöbbször nem jó az ilyen karakterek, de velük is lehet valamit kezdeni. Csak az legyen a lényeg, hogy valamivel azért mégis meglehessen ölni (valami nagyon különleges dologgal).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8967 Dátum: 14 márc 27, 19:29:22 » |
|
Mondjuk ha szétbontják az atomjait mint a dalekok a 4. évad végén akarták az univerzumokkal? Azzal még talán Jack kapitányt is ki tudnák iktatni (vagy nem).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8968 Dátum: 14 márc 27, 19:43:19 » |
|
Na látod Aes hogy megéri megnézni. David Morrissey-hez fűztem hozzá anno hogy elfogadtam volna következő Doktornak. Kár hogy Michelle(Christina) nem maradt tovább a doki mellett.Gondolom az időhiány is közrejátszott ebben. Ha vigasztal írott formában elvileg találkozott a következő Doktorral is. Ui:Jack se "hallhatatlan" csak piszkosul szívós egyén.Az idő őt is legyűri(heti).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8969 Dátum: 14 márc 27, 19:57:52 » |
|
Legyűrte, nem? 3. évadban meghalt, mint Boe arca. Egyáltalán hogy került vissza a múltba, hogy ennyire megöregedjen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|