24 nov 29, 22:17:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 595 596 [597] 598 599 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1562002 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #8940 Dátum: 14 márc 26, 22:30:48 »

Ha pontosak akarunk lenni akkor el is intézik ezzel meg nem is,szerencsére.
Idővel majd rá jössz mire utaltam.Talán olyanra is amire én se gondoltam Nevet

Waters of Mars nem is olyan ijesztő,viszont tényleg jó rész,tanul belőle az biztos.
Földön elég veszélyes lenne,ha megtelepdne "az a probléma".

End of time,tipikusan azon részek egyike amikor hiába 45perc,60 vagy akár 120.Úgyis sokkal több lesz belőle.
Hm utolsó jelenetet lehet ki is kéne vágnom külön videóba,úgyis hiányoltam. kacsint

Csak úgy,de szerintetek eddig mennyi Doktor lovagolt a Dw történetében? Nevet

Ui:Zita azért a Next Doctorba is van érdemesebb jelenet.
Az elején még nagyon is jól indul,érdekes felállásal.A vége pedig.....az már nem is tudom mit akartam írni,pedig
sejtem smirksweat Lényeg elismerés a számára. kacsint
(1)

LOl pont Dw-s számnál tartott a telóm írás közben,még most is.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 22:32:09 írta K ichigo » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #8941 Dátum: 14 márc 26, 22:36:29 »

Nem tudom. Az alap koncepció jó volt, de nem hoztak ki belőle annyit, mint amennyit vártam.

Engem megijesztett, főleg azzal, hogy ha a Földre kerülne ez, kkor már mindenki olyan lenne. Azt még a DW-s korszakom elején láttam.

End of Time megunthatatlan nekem.  vége meg tán az egyik legszomorúbb rész az egész sorozatban.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #8942 Dátum: 14 márc 26, 22:44:44 »

Ezen már jópár rész el is hasalt.Hiába volt jó koncepciójuk,messze nem hoztak ki belőle mindent.
Mindesetre jól alakította a szerepét,egyszer elfogadtam volna őt is Doktornak.

Hm hogy a vége szomorú az End of Timenak? Igaz,de csak részben,nyugtató,ellazító hatása is van.Meg még valami ami megint nem jut eszembe.Tényleg beszedem holnap ezt a vitamint smirksweat
Lényeg nehéz leírni,talán megható ami legjobban illik rá.

Anno egy összedobott lassú gif Angel,Gázmaszkos gyerekkel és még valamivel éjszaka nem semmi hatás tud lenni.-Helyzettől függően.Azért ismerek a környéken 1-2 nagyon is élethű,már-már mozdulni vágyó szobrot.

Egy kis ajándék Aesnek,ha már ilyen sokat olvasott. Kúl Nyugi nem DW.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=700942413297247&set=a.171068932951267.41051.166801060044721&type=1&theater
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 26, 22:47:13 írta K ichigo » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8943 Dátum: 14 márc 26, 23:27:33 »

Jó volt ez az évadzáró, csak nagyon szomorú lett a vége. Szomorú Ami Donnával történt, az nagyon kegyetlen volt szerintem, hogy mindent kitöröltek az elméjéből. Ez talán még a halálnál is rosszabb valahol A Doktor meg, hát szegény, azért hiába menő dolog Time Lord-nak lenni, de azért nem irigylem. Milyen szomorú volt az, amikor mondta, hogy mindenkinek vannak más társai is, kivéve neki. Szomorú( Nem tudom, hogy bírja ezt az életformát. Szomorú

Nekem kicsit furcsa megoldás volt, hogy Rose kapott egyfajta "saját Doktort", de azért ez se volt rossz ötlet. Viszont akkor abban az Univerzumban mindig lesz egy Tizedik Doktor? (Már amíg meg nem hal.) Ez azért tetszik.

Jó volt az évadzáró, de azért elég felemásak az érzéseim most. Na majd a specialokat legközelebb megnézem, azok gondolom még ehhez tesznek hozzá.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #8944 Dátum: 14 márc 26, 23:38:26 »

Amit viszont nem tudunk, hogy abban az univerzumban van e "igazi" Doktor.  Gondolkozik Mármint, egy párhuzamos Doktor, aki ott követ el téridő utazásokat úgy mint a "mi"' Doktorunk az "eredeti" univerzumban.
Azért az eléggé érdekes lenne ha lenne ilyen és (mondjuk David Tennant kinézetű lenne) aki összefutna Rose Doktorával odaát.  ikszdé
Mondjuk mivel Rose "hibájából" regenerálódott mert elnyelte az időörvényt de odaát nincs eredetileg Rose és nem utazott ott a Doktorral, így még Eccleston féle Doktor lehetne (kivéve ha más miatt regenerálódna).  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8945 Dátum: 14 márc 26, 23:56:10 »

Ezt én is elkezdtem végig gondolni csak a mostani állapotomban már belefájdult a fejem. ikszdé 
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #8946 Dátum: 14 márc 27, 00:08:14 »

Nálam az indította be az ilyen gondolatot hogy amikor még csak a 3. évadnál jártam a 4.-et még nem láttam és a youtube-on nézegettem ilyen zenés videókat (mint az animék esetében az AMV) akkor volt egy olyan jelenet hogy ott állt Rose és mellette 2 David Tennant. Na most a 2. évad vége alapján mi az első gondolatom? Párhuzamos Doktor.  Nevet
Viszont azt nem tudom hogy te nézegetsz e ilyen zenés videókat, de ha igen akkor ne tedd (amíg be nem éred a sorozatot).
Tele van spoilerrel.  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8947 Dátum: 14 márc 27, 10:08:14 »

Á, én alapból nem nagyon nézek ilyen zenés videókat, mert értelmetlennek tartom a műfajt. ikszdé Ha a kedvenc szereplőimet alkarom látni, akkor újranézem a jobb részeket, ha meg zenét akarok hallgatni, akkor winamp. (Na jó azért vannak kivételek, csak ritkán.)

Meg az ilyenekben amúgy is szinte mindig vérgáz zenék vannak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8948 Dátum: 14 márc 27, 14:48:00 »

Ha már témánál vagyunk, aki szereti őket az nyugodtan írjon rám/szóljon itt, mert nekem van lementve rengeteg jó. Legalábbis azokból a sorozatokból amit láttam, szóval főleg DW, Sherlock, Supnat, Star Trek, ezek, meg jópár mixem is van azért. Egy idő után ember megtanulja kiszúrni a minőségi cuccokat, mind képileg és zeneileg, én meg még animésebb korszakomban AMV-ken edződtem, szóval...Nevet

Csak példaként: DW*, Sherlock**, Supernatural***

*50th-ig spoileleres
** Első két évad csak
*** 7. évadig, bár nem igazán Nevet

Meg aki egyiket se látta/nem akarja lespoilerezni annak itt egy random: link
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 15:07:47 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8949 Dátum: 14 márc 27, 14:52:04 »

Én egy időben terveztem, hogy megtanulok ilyet csinálni, hogy kiderítsem, hogy mennyire lehet jót. Na meg, akkor legalább garantált a jó zene is. ikszdé
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #8950 Dátum: 14 márc 27, 14:55:52 »

Én is terveztem ilyet. Konkrétan azért, hogy egy mesterművet elkészítsek Dr. Tenma és Eva viszonyáról a Three days grace Over and over c. számára. Ezt egyszer tényleg megvalósítom.  Nevet
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #8951 Dátum: 14 márc 27, 15:27:09 »

Az It's Too Late találóbb lenne minden szempontból =D
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8952 Dátum: 14 márc 27, 16:43:50 »

Sabaku, most az általad írtak hatására a Next Doctor-t elhalasztom, és egyből megyek a Planet of the Dead-re. Csak sajnos ezek a specialok elég hosszúk, szóval nem biztos, hogy ma megnézem az összeset.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8953 Dátum: 14 márc 27, 17:02:40 »

Who needs a dr. if you have fuckin mutant turtles?

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - Official Trailer (2014)
https://www.youtube.com/watch?v=nCjsWpM9zFU

Amúgy trailer alapján elég gáz lesz.  Szomorú
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #8954 Dátum: 14 márc 27, 17:13:29 »

Gáááz? Ááá, csak egy gyenge popcorn film, amit gondolom egyszer NEM moziban meg lehet nézni. Nevet

Sabaku a random klipben van egy Ryan Gosling-os film, a Blue Valentine... csak eszembe jutott, de akkor leírom. Az a film borzasztóan szenvedős. Egyik bátyámmal néztük meg, mert ő csomó jót hallott róla és gondolta akkor kukkantsunk bele... ha valaki szereti az ultra szenvedős drámákat, csak az nézze meg.

Amúgy vicces, a legtöbb filmet/sorozatot láttam ebből az összeállításból. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 17:14:51 írta Minagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 595 596 [597] 598 599 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins