Na, végeztem a
Doctor Who 3. évadával.

Ez nagyon jó kis évad volt. Martha-t is megkedveltem a végére. Jó, nyilván nem Rose, de jó volt ennek ellenére is. Jellemző, hogy mire megkedveltem, ki is írták a történetből. Ez egyébként az egész sorozat egyik legnagyobb gyengeségének tűnik számomra, hogy ennyire sűrűn cserélgetik a karaktereket.
Ez a 3 részes évadzáró nagyon tetszett. Azért jókora hatalma van egy Time Lordnak, hogy egyetlen egy is, ha már rossz útra tért, ekkora galibát okozott.

Mondjuk mindig is lehetett azért sejteni, hogy nagy hatalmuk van.
Ezekben a részekben jó sok akció is volt, az tetszett. Meg nagyon jó volt maga a Mester is. Pont ugyanolyan szédületes figura, mint a Doktor, csak gonoszban.
Ami a zárásban egyedül nem tetszett, az az, hogy a végén visszatekerték az időt, és gyakorlatilag semmissé tették az egészet, feltámadott mindenki stb. Az ilyesmit sose szerettem, pl Narutoban is amikor Nagato feltámasztott mindenkit, hát az is elég lehangoló volt. (Mondjuk ott kifejezetten szánalmasnak éreztem az egészet, itt inkább csak hibás lépésnek a készítőktől, mert amúgy minden más szempontból remekül zárták le ezt az évadot, a Narutonál meg azt az egész arc-ot teljesen elb*szták ezzel. Na mindegy...)
Viszont szegény jövőbeli emberiség azért nagyon megszívta, ők csak buktak ezen az egészen, se az Utopiát nem találták meg, se a múltbeli univerzumot nem foglalhatták el + még jó hülyék is lettek így gömbizéba zárva.

Ja és tiszta vicc, ha tényleg Jack-ből lesz Boa Arca.