24 dec 02, 01:53:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 585 586 [587] 588 589 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1568018 alkalommal)
0 Felhasználó és 68 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8790 Dátum: 14 márc 18, 21:29:21 »

Hát Lizzie elég kemény volt. Én igazából csak Carol-t sajnáltam, amiért megint elvesztette a "lányait", meg persze Tyreese-t is a kemény valóság miatt. Mondjuk utóbbi miatt részben Carol is szívott, mert ő igen is a könnyebb utat választotta azzal, hogy elmondta nagy mackó barátunknak és még pisztolyt is adott neki, abban a reményben, hogy majd le lesz lőve, és bumm már nincsenek is problémák. Na nem. Nevet Így hátralévő idejében szépen mardoshatja őt még a lelkiismeret, meg persze az, hogy ezek után valószínűleg még Tyreese is elfordul tőle valamilyen értelemben.
Viszont Mica halála durva jelenet volt Szomorú
Még egy gondolat, hogy szerintem a nagy égő valami a ház volt, amit Daryl és Beth felgyújtottak, így is megmutatták, mennyire nem verődtek egymástól messzire, és mégis...

« Utoljára szerkesztve: 14 márc 18, 21:30:58 írta CrazyCat » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8791 Dátum: 14 márc 18, 21:37:03 »

Szerintem is az a ház volt. Nevet Igazából csak egy éjszakával meg max 1-2 kilométerrel maradtak le Daryléktől. Nem kellemes gondolat. Szomorú

Mica halála, hát az nagyon kemény jelenet volt. Lizzie színésze aranyérmes azt hiszem. Nevet Tökéletesen tud pszichopata fejet vágni. ikszdé
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8792 Dátum: 14 márc 19, 06:36:46 »

Olvastam róla, hogy e rész miatt a TWD szívni fog, mert ilyet nem tehetnek. A sons of Anarchynak se lett semmi baja akkor amikor a kissrác a géppuskával bemegy a sulijába mészárolni..Pedig az enyhén erősebb jelenet volt Nevet
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8793 Dátum: 14 márc 19, 10:08:20 »

Lehet az ilyen híresztelések is csak a gerillamarketing része. Nem értem miért a szenvedés, egy korhatáros horror sorozatról van szó, nem is a délutáni műsorsávban játsszák, az esti mese előtt, akkor mi a probléma? Nyilván nem gyerekeknek való, de hát eddig se volt az.

Lehet, ez megmagyarázza az előző rész végét:

Nevet Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8794 Dátum: 14 márc 19, 10:39:30 »

Megnéztem ezt a jelenetet és tényleg jó volt. Jó húzás volt így végezni vele kb olyan volt mint amikor Sophiát kellett agyon lőni. Mondjuk Lizzie jóval aranyosabb volt. xD

ez a look at the flowers pedig mém lesz.  Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8795 Dátum: 14 márc 19, 11:01:09 »

Már mém lett. Nevet

Amúgy nézd meg az előző jelenetet is, amikor megtalálják a huga holtteste mellett egy véres bicsakkal. Az is jól sikerült jelenet volt.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8796 Dátum: 14 márc 19, 15:44:33 »

THE AMAZING SPIDER-MAN 2 - Official Final Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=RWLtKYUv6E0

Fogadni mernék, hogy a végén meghal Gwen.  Szomorú Kár pedig egyedül Emma Stone ( szőkén wow ) miatt lesz érdemes megnézni.   Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8797 Dátum: 14 márc 19, 16:38:16 »

Én a kék elektromos Django miatt is megnézem Nevet Meg mert május 2
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #8798 Dátum: 14 márc 19, 16:48:30 »

Szerintem az elmúlt 50 évben nem volt olyan, hogy néger volt a főgonosz, esetleg akkor, ha a főszereplő is néger volt, mert akkor képviselve van a jó oldal is általuk. Örülök, hogy ezt is megéltük. Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8799 Dátum: 14 márc 19, 16:54:39 »

Obama óta bármi lehetséges xD
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8800 Dátum: 14 márc 19, 17:10:11 »

Nem azért mondtam, hogy nem érdemelhették ki ezt a megtisztelő címet. Nevet Hanem mert nem akartak a készítők rasszistának tűnni. De ezek szerintem már kevésbé hisztisek az emberek. Bár itt sem fekete lett végeredményben, hanem kék. Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #8801 Dátum: 14 márc 19, 17:10:35 »

Gdat, ez rohadt nagy volt, és igazad van, nem hittem volna, hogy eljutunk idáig. Úgy tűnik új korszakba léptünk át, és a "sárgák" végre fellélegezhetnek mert nem csak gonosznak fogják őket castingolni.

Jamie Foxx a Minden héten Háborúban volt a legjobb! Jah nem, a Collateral se volt rossz, bár ott kivételesne Tom Cruise -é volt az érdem.

Amúgy ennek a filmek milyen az első része? Jó  -popcorn - egyszer nézhetős - fantasztikus, legjobb pókember a világon- soha ne nézd meg, olyan szar?
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8802 Dátum: 14 márc 19, 17:14:22 »

Szerintem az eddigi legjobb pókember film volt. Jó kis popcornos mozi. Elkell viszont tudni vonatkoztatni a régebbi kissé gagyi trilógiától. Körülbelül olyan mint a Hulk és a Hihetetlen Hulk közti külömbség.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #8803 Dátum: 14 márc 19, 17:16:12 »

Jobb mint az előző fajta pókember film, de az előző film szar volt sztem és az egyetlen értékelhető pillanata, amikor fejjel lefelé csókolózik, mert az mindenki megjegyzi. Nevet

Bár én a szuperhősfilmekben azt utálom, hogy mindig az eredettörténettől kezdik és emiatt tudom miről fog szólni. Olyan jó lenne, ha csak úgy in medias res elkezdenék.
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 17:18:14 írta Gdat88 » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #8804 Dátum: 14 márc 19, 17:18:20 »

Nem csak megjegyzi, mindenki kiakarja próbálni. Nevet

Akkor majd megnézem, bevallom az előző trilógiából nem láttam az emos rész alias, 3. részt. Nevet Nem lesz nehéz elvonatkoztatni tőle, ha normálisan felépítik igazból.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 585 586 [587] 588 589 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins