CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8790 Dátum: 14 márc 18, 21:29:21 » |
|
Hát Lizzie elég kemény volt. Én igazából csak Carol-t sajnáltam, amiért megint elvesztette a "lányait", meg persze Tyreese-t is a kemény valóság miatt. Mondjuk utóbbi miatt részben Carol is szívott, mert ő igen is a könnyebb utat választotta azzal, hogy elmondta nagy mackó barátunknak és még pisztolyt is adott neki, abban a reményben, hogy majd le lesz lőve, és bumm már nincsenek is problémák. Na nem. Így hátralévő idejében szépen mardoshatja őt még a lelkiismeret, meg persze az, hogy ezek után valószínűleg még Tyreese is elfordul tőle valamilyen értelemben. Viszont Mica halála durva jelenet volt Még egy gondolat, hogy szerintem a nagy égő valami a ház volt, amit Daryl és Beth felgyújtottak, így is megmutatták, mennyire nem verődtek egymástól messzire, és mégis...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 18, 21:30:58 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8791 Dátum: 14 márc 18, 21:37:03 » |
|
Szerintem is az a ház volt. Igazából csak egy éjszakával meg max 1-2 kilométerrel maradtak le Daryléktől. Nem kellemes gondolat. Mica halála, hát az nagyon kemény jelenet volt. Lizzie színésze aranyérmes azt hiszem. Tökéletesen tud pszichopata fejet vágni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8792 Dátum: 14 márc 19, 06:36:46 » |
|
Olvastam róla, hogy e rész miatt a TWD szívni fog, mert ilyet nem tehetnek. A sons of Anarchynak se lett semmi baja akkor amikor a kissrác a géppuskával bemegy a sulijába mészárolni..Pedig az enyhén erősebb jelenet volt
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8794 Dátum: 14 márc 19, 10:39:30 » |
|
Megnéztem ezt a jelenetet és tényleg jó volt. Jó húzás volt így végezni vele kb olyan volt mint amikor Sophiát kellett agyon lőni. Mondjuk Lizzie jóval aranyosabb volt. xD ez a look at the flowers pedig mém lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8795 Dátum: 14 márc 19, 11:01:09 » |
|
Már mém lett. Amúgy nézd meg az előző jelenetet is, amikor megtalálják a huga holtteste mellett egy véres bicsakkal. Az is jól sikerült jelenet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8796 Dátum: 14 márc 19, 15:44:33 » |
|
THE AMAZING SPIDER-MAN 2 - Official Final Trailer https://www.youtube.com/watch?v=RWLtKYUv6E0Fogadni mernék, hogy a végén meghal Gwen. Kár pedig egyedül Emma Stone ( szőkén wow ) miatt lesz érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8797 Dátum: 14 márc 19, 16:38:16 » |
|
Én a kék elektromos Django miatt is megnézem Meg mert május 2
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8798 Dátum: 14 márc 19, 16:48:30 » |
|
Szerintem az elmúlt 50 évben nem volt olyan, hogy néger volt a főgonosz, esetleg akkor, ha a főszereplő is néger volt, mert akkor képviselve van a jó oldal is általuk. Örülök, hogy ezt is megéltük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8799 Dátum: 14 márc 19, 16:54:39 » |
|
Obama óta bármi lehetséges xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8800 Dátum: 14 márc 19, 17:10:11 » |
|
Nem azért mondtam, hogy nem érdemelhették ki ezt a megtisztelő címet. Hanem mert nem akartak a készítők rasszistának tűnni. De ezek szerintem már kevésbé hisztisek az emberek. Bár itt sem fekete lett végeredményben, hanem kék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8801 Dátum: 14 márc 19, 17:10:35 » |
|
Gdat, ez rohadt nagy volt, és igazad van, nem hittem volna, hogy eljutunk idáig. Úgy tűnik új korszakba léptünk át, és a "sárgák" végre fellélegezhetnek mert nem csak gonosznak fogják őket castingolni.
Jamie Foxx a Minden héten Háborúban volt a legjobb! Jah nem, a Collateral se volt rossz, bár ott kivételesne Tom Cruise -é volt az érdem.
Amúgy ennek a filmek milyen az első része? Jó -popcorn - egyszer nézhetős - fantasztikus, legjobb pókember a világon- soha ne nézd meg, olyan szar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8802 Dátum: 14 márc 19, 17:14:22 » |
|
Szerintem az eddigi legjobb pókember film volt. Jó kis popcornos mozi. Elkell viszont tudni vonatkoztatni a régebbi kissé gagyi trilógiától. Körülbelül olyan mint a Hulk és a Hihetetlen Hulk közti külömbség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8803 Dátum: 14 márc 19, 17:16:12 » |
|
Jobb mint az előző fajta pókember film, de az előző film szar volt sztem és az egyetlen értékelhető pillanata, amikor fejjel lefelé csókolózik, mert az mindenki megjegyzi. Bár én a szuperhősfilmekben azt utálom, hogy mindig az eredettörténettől kezdik és emiatt tudom miről fog szólni. Olyan jó lenne, ha csak úgy in medias res elkezdenék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 19, 17:18:14 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8804 Dátum: 14 márc 19, 17:18:20 » |
|
Nem csak megjegyzi, mindenki kiakarja próbálni. Akkor majd megnézem, bevallom az előző trilógiából nem láttam az emos rész alias, 3. részt. Nem lesz nehéz elvonatkoztatni tőle, ha normálisan felépítik igazból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|