Saphira
|
|
« Válasz #8145 Dátum: 13 dec 17, 21:33:19 » |
|
Aes: Szerintem igen is jó dolog, hogy nem diszkriminatív a film (nem mint egy bizonyos játék - Dragon Age - ahol csak azért nem vesz feleségül a herceg, mert elf vagy)
Ez nem diszkrimináció. A házimacska és a tigris között sem lesz románc. Inkább biológia. "Törphöz képest egészen magas." "De hasonlóképp ronda". Tegyük hozzá. Egyébként csak azért mondta, hogy idegesítse Legolast, látszik rajta, hogy Legolasért van oda a kis szíve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 21:34:14 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8146 Dátum: 13 dec 17, 21:38:24 » |
|
Oh ne rontsd már el azt, hogy meggyőzzem őket, hogy nem is olyan rossz ez a rész. Mondjuk te is ezt teszed, csak más módszerekkel. Igazad van, mert azt láthattuk, hogy Legolas iránt, hogy érez. Törpi az, hogy manapság divatos kifejezéssel éljek, a "friendzoneba" került
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8147 Dátum: 13 dec 17, 21:39:30 » |
|
Érdekes, hogy sokan nem kedvelik Legót, én nagy rajongó vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8148 Dátum: 13 dec 17, 21:41:01 » |
|
Szintén oda vagyok érte, szerintem Orlando legjobb alakítása.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8149 Dátum: 13 dec 17, 21:41:49 » |
|
Ez most hogy jött fel? Én kedvelem, minden tündét kedvelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8150 Dátum: 13 dec 17, 21:43:26 » |
|
Csak úgy eszembe jutott a tünde témáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8151 Dátum: 13 dec 17, 21:57:03 » |
|
Nem értem mit nem lehet am kedvelni Legolason. Olyakat tudnak a Gyűrűk urában is trollkodni Gimlivel. Most meg egyszerűen a harcmodora volt valami csodás. *nyáladzik*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:01:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8152 Dátum: 13 dec 17, 22:00:36 » |
|
Gimli. Egyébként az nekem is tetszett, mikor felhozták őt is, írtam is, azt hiszem. Gimli még milyen kicsi volt. Most valaki magyarázza el, miért nézték ezt meg 40 millióan:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8153 Dátum: 13 dec 17, 22:02:24 » |
|
Legolas és Gimli kapcsolata volt az egyetlen számomra elfogadható tünde és törp barátság. xD Sokat lehetett rajtuk röhögni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8154 Dátum: 13 dec 17, 22:07:17 » |
|
Javítottam a butaságom, mert ez most az volt és nem elírás. Jó volt "Ez valami törp torszülött?" "Ő a kisfiam, Gimli." Hihetetlen, hogy a helyesírás ellenőrzőm kijavítja a törp szót. -.-" A baris vidi meg biztos felkerült valami vicc oldalra és azért... nem tudom mi magyarázni való lenne rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8155 Dátum: 13 dec 17, 22:11:21 » |
|
Sajnos szomorú, hogy sokaknak le sem esett a vicc a moziban. Jó, mondjuk nem ismerheti mindenki a Tolkien-univerzumot, de ez elég alap. Én nagyot röhögtem, jó volt belegondolni, hogy pár évtized múlva legjobb barátok lesznek, és együtt fognak átkelni Amarba. Meg miattuk enyhül majd a tünde-törp ellenségeskedés. Most meg simán letorzszülöttezte szegény kölyök Gimlit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8156 Dátum: 13 dec 17, 22:24:04 » |
|
Nálunk szerintem nevettek az emberek. Én meg még oda is fordultam barátomhoz, hogy "és íme egy barátság kezdete, már látatlanban is cseszteti" Amúgy Thranduil hangja tényleg buzis volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:26:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8157 Dátum: 13 dec 17, 22:40:40 » |
|
Úgy hozzászólnék, de még nem láttam a filmet. Amúgy ilyen volt már itt trónok harcába, de breaking badbe még nem szerintem: és a a színes csík, mint a VHS-nél, áhh de amúgy nem sírom vissza csak nosztalgikus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 22:41:41 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8158 Dátum: 13 dec 18, 00:03:31 » |
|
ma végre volt szerencsém nekem is a filmhez. ( tudtam végre szerezni jegyet )
Nagyon tetszett hogy Legolas milyen nagyképű és ellenséges volt =D Megismerhettük egy kicsit másik oldalát is.
Tauriel szvsz az Elfek szégyene. Nem az a baj hogy kedves meg minden, de ha összejön egy törppel hát én nem is tudom mit csinálok. Meg úgy alapból a karaktere is felesleges. elhiszem én hogy kell egy jó csaj a történetbe de ez gáz :S
Smaug gyönyörű volt. Életemben nem láttam még ilyen élethű sárkányt mozivásznon.
Ahogy Szauron összecsapott Gandalffal, és a szemből kirajzolódott az eredeti alakja eszméletlenül epicre sikeredett =D
Hozzászólva a témához nekem az örök kedvenc karaktereim a Gyűrűk Ura univerzumból: Aragorn, Eomer, Eowyn ( máig azt mondom ö illett volna Aragorn mellé ) és Boromir.
Bárki bármit mondd az emberek a legnagyobb hősök a Gyűrűk Urában. Ők harcoltak Szauron és Szarumán hordáival , míg a Tündék és Törpök inkább elfordították a fejüket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8159 Dátum: 13 dec 18, 00:41:11 » |
|
Bárki bármit mondd az emberek a legnagyobb hősök a Gyűrűk Urában. Ők harcoltak Szauron és Szarumán hordáival , míg a Tündék és Törpök inkább elfordították a fejüket. Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Ki győzte le Morgothot, a FŐELLENSÉGET, aki mögött Sauron elbújhat? Kik harcoltak vele évszázadokon át? Ja, a tündék. --- Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy kik árulták el őket folyton? Ja, az emberek. Nírnaeth Arnoediad, a Megszámlálhatatlan Könnyek Csatája. Keress rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 18, 00:46:10 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|