Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7980 Dátum: 13 dec 05, 10:53:15 » |
|
Én teljesen elfelejtettem, hogy mi történt a Serlockban. Hányszor kívántam már ilyet legendás sorozatoknál. Végre sikerült. Öröm lesz újra nézni szüzen. Ha összegyűjtenéd a sárkánygömböket, azt kívánnád Shen Longtól hogy mindig felejtsd el a DW-t vagy a DB-t mondjuk, miután végignézted? A Kormányzó egész biztosan meghalt? Én addig nem ülök tort (márpedig fogok), amíg nem látom, ahogy rohadó hússal csoszog a zombik közt zombiként, vagy a lyukas fejű hulláját.. Egy kissé túlságosan is nem sikerült megkedvelnem ezt a karaktert.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 10:53:54 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7981 Dátum: 13 dec 05, 10:55:02 » |
|
Szerintem meghalt. De azért én se vagyok ezer százalékig biztos. De ilyen epic halál jelenet után hiba lenne visszahozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7982 Dátum: 13 dec 05, 11:00:34 » |
|
Na ugye, kárpótolva lettél az előző rész hiányosságaiért? Jobban járok, ha inkább elfelejtem teljesen azt az epizódot. Két halálos sérülés után már csak nem menekül el a közeledő járkálók elöl. Bár ő is elég bika szereplő meg kell hagyni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 11:06:00 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7983 Dátum: 13 dec 05, 11:07:14 » |
|
Amikor az előző évadban Andrea bezárta egy rakás járkálóval egy szobába, hát valahogy azt is túlélte. Mondjuk most azért sokkal rosszabb állapotban volt, szerintem se élte túl. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7984 Dátum: 13 dec 05, 11:31:07 » |
|
És mi van, ha Lily szíve megesett rajta, és mellé lőtt inkább, vagy lelőtt egy járkálót, aztán még egyet, felsegíti a Kormányzót, aztán valahogy megmenekülnek. vagy mi van, ha a Kormányzó hirtelen egy cselgáncsos rúgással kibuktatja őt, elveszi a fegyverét, lelövi, aztán elszalad vaagy... és így tovább, és így tovább. Túl sok "és mi van, ha" van, ezért mondom, hogy amíg nem látom elszáradni, vagy valami konkrét bizonyítékát annak, hogy a Kormányzó nem él, addig nem hiszem el, hogy nem halott. Mert mégiscsak olyan személyről van szó, aki (tudom, ezt már írtam valahol valakinek) az elmúlt két-három rész alatt gyilkolt le vagy.. nem is tudom, 60? embert, viszont egy olyan világban, ahol a zombiapokalipszis miatt az emberi faj 90-99%-a kihalt. Na mindegy, majd februárban mindenre fény fog derülni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 11:31:39 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7985 Dátum: 13 dec 05, 11:39:46 » |
|
Nem lehetnek Kirkmanék ennyire genyák. Tisztára aláásnák a hitelüket, ha a Kormányzó még élne. Már olyan szépen megbüntették mindazért, amit tett. De valóban, azért az lenne az igazi, ha látnánk valami végleges bizonyítékot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7986 Dátum: 13 dec 05, 12:58:28 » |
|
A 9-ik rész kedvcsinálója. Belinkeltem mert abban a verzióban nem volt, amit én néztem. De messze van még február.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7987 Dátum: 13 dec 05, 13:08:15 » |
|
Ezt még én sem láttam Bár nem sok minden derül ki belőle Ami az új évadot illeti , én megnéznék egy téli szezont. Nem láttuk még hogy Rick és a csipet-csapat hogy boldogul hóban és hidegben. Írtam majdnem, de aztán megnéztem az általam 17, max 19-nek ítélt "tini" adatlapját, mire kiderült, hogy a csaj eleve '85-ös születésű, de akkor a sorozatban ő hány évest játszik?
http://t.qkme.me/3s597t.jpgParancsolj Niki =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 13:10:58 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7988 Dátum: 13 dec 05, 13:25:12 » |
|
Köszi Lew. A trollbarlang óta azt hittem már nem is csípsz, szóval.. Ne is mondd, Tilon, ne is mondd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7989 Dátum: 13 dec 05, 13:54:40 » |
|
Supernatural 9/9 Bakker, éreztem, hogy az angyal csókával nem oké valami, de arra nem számítottam, hogy egy börtönszökevény. Cass újra a porondon, ideje volt, hogy benyelte már a másik angyal erejét. o.O Szegény Kevin... bár Cass gondolom visszahozhatná, de azért sajnálom. Tényleg mindig ráfarag Dean ötleteire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7990 Dátum: 13 dec 05, 13:58:38 » |
|
Láttam már. Tényleg messze van még a február, fuck it. Ami az új évadot illeti , én megnéznék egy téli szezont. Nem láttuk még hogy Rick és a csipet-csapat hogy boldogul hóban és hidegben. Ez az, amir a hugommal mi is nagyon vágyunk már. De valamiért mindig kimarad. Pedig érdemes lenne egy ilyet csinálni. Valszeg hóban-fagyban azért a járkálók se járkálnak annyira. Hiszen azért elég bénák, jeges-havas úton meg a nővérem is úgy megy, mint egy zombi, szal mi lenne a tényleges zombikkal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7991 Dátum: 13 dec 05, 16:39:19 » |
|
Nem tudom mit mondjak, a trailer alapján nem tetszik, csak Emma Stone, de ő nagyon, a szőke jobb neki mint a vörös Bár Gwennek most halnia kellene, hogy harmadik részre Mary Jane legyen. Electro+Rhino viszont jó párosítás, csak a megvalósítás kérdéses.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 16:44:28 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7992 Dátum: 13 dec 05, 17:19:48 » |
|
Ez az, amir a hugommal mi is nagyon vágyunk már. De valamiért mindig kimarad. Pedig érdemes lenne egy ilyet csinálni. Valszeg hóban-fagyban azért a járkálók se járkálnak annyira. Hiszen azért elég bénák, jeges-havas úton meg a nővérem is úgy megy, mint egy zombi, szal mi lenne a tényleges zombikkal? Na igen Szerintem a hideg hónapokban nem is igazán a járkálók, inkább az élelem és tűz jelentenének gondot. Elvégre , hacsak nem téli kabátban és sapkában haltak meg, megfagynának. Nehézkessé válna a mozgásuk, ha tudnának mozogni egyáltalán és a nagy hóban/jégben méterenként esnének el, ahogy te is írtad. Közben megtaláltam mi történt Judith-al http://filmsor.net/wp-content/uploads/2013/11/twd-judith.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7993 Dátum: 13 dec 05, 17:33:49 » |
|
Szerintem zúzós kis mozi lesz Remélem egy Culson ügynök vagy egy Samuel Jackson cameo lesz benne Emma Stone hajszíntől függetlenül egy istennő De azért remélem a következő M.J. is sexy lesz Valami dögös vörös :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 17:34:45 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7994 Dátum: 13 dec 05, 17:36:38 » |
|
Most ez lehet nagyon n00b kérdés lesz, de a Pókember is Marvel, ugye? És ha igen, akkor ő miért nem került be a Bosszúállók közé?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|