zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7995 Dátum: 13 dec 05, 17:39:52 » |
|
Jó kérdés és nem tudni. Ebből már viccet csináltak különféle módon is. Tán az, hogy ő még nagyon fiatal és ezért nem akarták a filmben. Én szívesen látnám a következőben a Fantasztikus 4-sel együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7996 Dátum: 13 dec 05, 17:45:14 » |
|
Pókember Marvel igen. Pókember nem első generációs bosszúállók ezért nem volt benne a filmben, bár ant-man és wasp meg kimaradt, nem véletlen, elég hülyén néztek volna ki vásznon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 17:59:21 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7997 Dátum: 13 dec 05, 18:19:38 » |
|
Elvileg a következő Avengersben már lesz Pókember. Érdekes lesz, főleg ha be merik játszani a polgárháborút a későbbi epizódokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7998 Dátum: 13 dec 05, 20:06:08 » |
|
Ha benne lesz remélem kimerül majd annyiban a szerepe mint a legutóbbi Supernatural rész végén Kevinnek Bár bevallom őszintén, a Pókember filmekből csak azt láttam egy kb. 12 éves csajjal és csak onnantól, hogy megállít vmi vonatot, de konkréten annyira röhögtünk, hogy a végén már nem is attól sírtunk, hanem mert a hasizmunk megfájdult, annyira röhejes volt. Nem tudom hogy hívják azt a színészcsávót, de azt sem értem hogy a castingra hogy engedték be.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7999 Dátum: 13 dec 05, 20:54:50 » |
|
Ha Kormányzó túl él egy szív alatti szúrást, miközben 20 járkáló sétál felé... ...nem fogok meglepődni. Persze, nagy öröm lenne látni, ahogy egy szemkötéses zombi morcos fejjel mászkál husi után kutatva, de bármennyire is reménykedek, bennem van, hogy ő még él. Különben miért ne mutatták volna a végső halálát? Miután láttuk a Télapó fejét levágva, és, hogy Lizzy lazán kilyukasztja a katona nő fejét, valószínűleg ez lett volna a legkevesebb. Lily viszont olyan naiv karakter, hogy azt nézni is rossz, szóval ja, mi van, ha inkább egy zombit lőtt le, a Kormányzóval meg elmentek valahová? Lehet, hogy Tara&Judith is hozzájuk csapódott. Ennek az eshetőségnek örülnék a legjobban. Judith olyan, mint egy sziréna, szóval egy idő után tuti el kéne hagyniuk a botladozva, alig élő Kormányzót, hogy ők fussanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8000 Dátum: 13 dec 05, 21:35:24 » |
|
Ha benne lesz remélem kimerül majd annyiban a szerepe mint a legutóbbi Supernatural rész végén Kevinnek Bár bevallom őszintén, a Pókember filmekből csak azt láttam egy kb. 12 éves csajjal és csak onnantól, hogy megállít vmi vonatot, de konkréten annyira röhögtünk, hogy a végén már nem is attól sírtunk, hanem mert a hasizmunk megfájdult, annyira röhejes volt. Nem tudom hogy hívják azt a színészcsávót, de azt sem értem hogy a castingra hogy engedték be. Pedig nem is annyira gáz... Peter Parker alapjában véve egy lúzer csávó. Tobey Maguire hitelesen el játssza ezt a részét is a szerepnek. De ez az "új" pókember... most komolyan, úgy néz ki mint egy férfi modell, azok közül is legjobbak között van. Így hogy tudná eljátszani a lúzer Peter Parker szerepét? Sajnálom hogy készül belőle egy 2. rész, ez az IGAZI pókember meggyalázása.
|
|
|
Naplózva
|
A bábok nem tudják, hogy bábok.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8001 Dátum: 13 dec 05, 21:36:26 » |
|
Mexikói bevándorlós Paúkembőr jobb lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8002 Dátum: 13 dec 05, 21:38:10 » |
|
Szerintem meg Tobey Maguire volt a pókember meggyalázása. Az első három gyerekmese volt, ez legalább már a tiniknek szól, egy kicsi előrelépés történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8003 Dátum: 13 dec 05, 21:41:14 » |
|
Mexikói bevándorlós Paúkembőr jobb lenne?
Latino és afro-amarikai! Csak így lehetett politikailag korrekt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8004 Dátum: 13 dec 05, 23:08:25 » |
|
Most ez lehet nagyon n00b kérdés lesz, de a Pókember is Marvel, ugye? És ha igen, akkor ő miért nem került be a Bosszúállók közé? Ugyanazért, ami miatt Rozsomák sem kerülhetett még be: mert az adott képregények filmkészítési joga másoknál van. A csodálatos Pókember pl. a Sonynál van/volt, az X-Men pedig a Foxnál. A többi van a Disney kezében.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8005 Dátum: 13 dec 05, 23:12:15 » |
|
Majd megveszi a Disney ezt is. Vagy összehoz egy szupercsapatot a Bosszúállókból és a Jedikből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8006 Dátum: 13 dec 06, 00:07:17 » |
|
Amúgy az özvegy és Sólyomszem sőt még Kapi sem volt benne a csapat első felállásában. De amúgy tök jó hogy minden egyes Marvel filmnél átvesszük az univerzum eredetét, a filmes jogokat és a karaktereket.
(A Latino pók meg még mindig ultimate univerzum és PP halála után vette át a bizniszt teljesen más eredettel és képességekkel)
Nem tudja megvenni amíg 5 évente kihoznak egy filmet, így adták el a jogokat. Ezért került vissza pár karakter nemrég, de a Pókfej, X-men, F4 még nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8007 Dátum: 13 dec 06, 00:34:56 » |
|
Ez a pók lesz a bosszúállók 2 ben (a Disney kölcsön kapta a Franchise-t) és jön az ant man is Bármennyire röhejes
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8008 Dátum: 13 dec 06, 00:47:42 » |
|
NEM lesz Pók a Bosszúállók kettőben. Ez marhaság. Scarlett Witch, Falcon, Quicksilver van bejelentve mint új karakterek. Ant-Man (nem röhejes annak, aki ismeri) meg bőven Phase 3 lesz elviekben.
(Persze én örülnék a legjobban ha a rivális cégek csak úgy adogatnák egymásnak a milliárdokat termelő filmes karaktereiket, csak ez nem így működik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8009 Dátum: 13 dec 06, 01:17:11 » |
|
Higanyszál lesz az avangers 2-ben,én azt hittem a következő x-menben lesz.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
|