The Walking Dead s04e06 spoiler!
Ez is meg volt közben. Érdekes rész volt. Kicsit ugyan hiányoltam a főszereplőket az epizódból, de így is tetszett. A Kormányzó megérdemelt egy saját részt, és most már legalább tudjuk, hogy mi volt a sorosa az elmúlt időkben. Az a csöves kinézet nagyon durva volt.
Rendkívül hitelesre sikeredett azt hiszem.
Érdekes volt látni, hogy Korminak is van azért egy emberibb oldala. Sokat árnyalt a karakteren ez rész, már csak ezért is érdemes volt megcsinálni. Persze azért azt lehetett sejteni, hogy nem valami nagy "jó útra térésről" van itt szó. Azt hiszem, amikor szétcsapta az öregnek a fejét azzal a vastartállyal, akkor elég egyértelmű lett, hogy nincs itt még semmi változás. Ugyanaz az ijesztő elmebeteg arckifejezés jelent meg, amit jól ismerünk az előző évadból. Még akkor is, ha most csak egy zombit ölt meg, és nem egy élő embert. xD A jól ismert Kormányzós gonosz hang is visszatért elég hamar.
Meglepett viszont, hogy az a kis csapat, akikkel összefutott, túlélte az epizódot. Én teljesen biztos voltam benne, hogy meg fognak halni, azt hittem, hogy csak arra kellenek, hogy rajtuk keresztül egy kicsit megmutassák a Kormányzó emberibb oldalát is. De nem így alakult, remélem szegények valahogy tőlélik a következő részeket is, bár Kormi mellett erre nem sok esélyt látok.