The Walking Dead s04e03 spoiler!Na, tegnap du túlestem ezen a k*rva jó epizódon.
Az évadból eddig ez volt a legjobb. Pont gondolkodtam is rajta, hogy bár jól indult ez az évad is, de azért a 3. indítását nem érte utol. Mondjuk a tavaly őszi TWD epizódok a sorozat eddigi legjobbjai voltak, szóval magasra tették a mércét. De ez most nagyon tetszett. Igazi drámai rész volt, teljesen TWD hangulat. Jó sok minden volt most itt. Carol?
Erősen WTF a dolog. Pont belőle nem néztem ki, hogy meg fog kattanni. Ebben a sorozatban jó pár szereplő gyagyult már meg eddig, de nem értem, hogy miért pont Carol lett a következő. Vele most pont nem is történt semmi olyan igazán megrázó. Sophia halála már régen volt, az kiválthatott volna ilyesmit. De most ez így hirtelen jött. Hát kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Rick-nek elég nehéz döntést kell meghoznia, hogy hogyan tovább. (Ne felejtsük el, Shane-t megölte, amikor látta, hogy erre az útra lépett végleg.) Viszont nem hiszem, hogy képes lenne Carol-t megölni, meg akkor azért Daryl-al is lenne egy kellemetlen elbeszélgetése. (Bár Daryl biztos nem helyeselné Carol tettét.) Azt viszont nem vágom, hogy Rick miből jött rá? Valami vérfoltot vizsgálgatott ott, én mást nem láttam, ez meg önmagában nem sokra elég, nem hiszem, hogy DNS vizsgálatot hajtott volna végre. Valaki kiokosíthatna.
Carl továbbra is menő.
Én azt hittem amúgy, hogy ebben az évadban ő lesz a következő idegbajos, de egyelőre tartja magát. Csak azt tartottam kicsit marhaságnak, hogy azt a két zombit nem lőtte le. Tudom, hogy a készítők célja az volt ezzel a jelenettel, hogy bizonyítsák, hogy Carl most már felelősségteljesebb lett fegyverrel a kézben, de hát azok csak járkálók voltak, nagy hiba meghagyni őket. Minden egyes kilőtt zombival teszel a járvány ellen.
Beth
Daryl, Ty, Michonne és Bob kalandja is jól kezdődött.
Szép nagy kalamajkába keveredtek. Egyébként én egy pillanatra tényleg azt hittem, hogy Tyreese meghalt. Tudtam ugyan, hogy ez lehetetlen, ezen a ponton nem fogják még megölni, de annyira lehetetlennek tűnt, hogy azt a zombirohamot túlélje. Ezzel már két főre nőtt a szuperképességű emberek száma a soriban. A másik ugye a Kormányzó. Ők ketten már túléltek egy egy olyan helyzetet, amit szerintem legfeljebb Tony Stark egyik páncéljában lehetne túlélni. xD (A Kormányzónak a 3. évad vége felé volt egy ilyen kalandja.)
A Rick vs Tyreese verekedés is érdekes jelenet volt. Mondjuk én Rick-nek igazat adok. Nem ők kezdte, és nem is ártott Ty-nak egy kis fejbevágás. Csak az necces, hogy abbahagyta volna vajon magától? Rick se teljesen épp eszű még mindig.
Meg végre használhatná azt a borotvát, hogy ne nézzen ki pszichopata vadembernek.
Hershel akkor ezek szerint elkapta ezt a járványt? Én nem voltam biztos benne.
Ez a betegség egyébként elég durva azért. Még az idegesítő kiscsaj is elkapta szegény. Remélem azért rendbe jön. Na meg Glenn. Ő a legdurvább, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy főszereplőt így ölnének le. Tény ugyan, hogy a TWD-ben, ugyanúgy, mint GoT-ban senki sincs biztonságba, de azért csak enm így fog meghalni. Remélem meggyógyul mielőbb.
Várom a folytatást nagyon.