24 nov 26, 16:23:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 508 509 [510] 511 512 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1558084 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7635 Dátum: 13 okt 24, 14:27:10 »

Éééés én most végeztem a Supernaturallal Nevet Köszönöm, elég volt. Eleve csak a nővérem beszélt rá arra hogy elkezdejm a 9.-et, de ez után ő is végzett szerintem. Majd valamikor újranézem az első ötöt ha lesz rá időm és kedvem, aztán részemről ennyi volt.

Na és ugye Doctor Who. Spoilerek az első 6 évadra.

Sokan mondták, hogy Tennant után eleinte elvből utálták Matt-et és csak később szerették megmert amúgy a sorozat még mindig jó volt, hát nálam ez szinte pont fordítva van. Én Mattet az első perctől kezdve nagyon bírtam, nagyon tetszik amit a Doktor karakterével csinált, viszont minden más... egyszerűen nem akar működni.

A régebbi kísérők és mellékszereplők mind sokkal szerethetőbbek voltak(és többen is), ugye Rose-al a szerelmi szál nagyon aranyos volt, Marthát azért bírtam mert ha a Doctorra rájött a depresszió, akkor ahelyett hogy hagyta volna a saját levében főni, addig baszogatta míg el nem mondta mi a baja, Donna meg egyrészt élő lelkiismeretként szolgált, másrészt meg tetszett hogy mennyire baráti a viszonyuk. És mondom ezt úgy, hogy Donnát az első megjelenésénél a Christmas Specialban kissé fel akartam gyújtani Nevet Aztán ott volt még Captain Jack azaz Face of Boe, Torchwood, Sarah Jane Smith, Wilfred és még Rose családját is ideveszem, mert a végére már őket is tudtam értékelni.
  Aztán Mattnél meg ott van Amy, akit az 5. évad végéig rettenetesen utáltam, mert egyszerűen folyton hülyeséget csinált, például mikor a Doktor elmondta neki 80x, hogy ha kinyitja egy mp-nél tovább a szemét, akkor meghal, de neki azért csak bele kellett bámulnia egy fél percre a fénybe. Persze volt pár jó rájövős húzása, de ezekre is általában egy orbitális baromságon keresztül jött rá. Szóval a megírt szerepe sem volt a legjobb, meg szerintem a színésznő értetlen játéka miatt tűnt az egész karakter nagyon butának. A záróban már sokkal menőbb volt, a szerelme Roryval is sokkal érthetőbb lett, szóval most már úgy elvagyok vele, de még így is ő a legkevésbé kedvelt kísérőm. Meg azt is sajnálom hogy a régi szereplők még egy-egy részre sem tértek vissza és emiatt meg a többi erős váltás amiatt szinte mintha minden szálat elvágtak volna amik korábbi évadokhoz kapcsolódtak és minta egy teljesen új sorozatot néznék azóta.

Aztán ott van River Song. A karakter, akit hoz a színésznő, meg amit leművel a Doktorral az nagyon vicces meg nagyon jó, de azután a duplarész után a könyvtárban a 4. évadban nekem egyszerűen csalódás volt. Az ember valami minimum olyan, de inkább még mélyebb love storyt várt, mint ami Rose-az volt, meg azt is elvárta volna, hogy megmutatják azokat a jeleneteket, amikről beszéltek(pl. mikor a Doktor tudta hogy River legközelebb meg fog halni, akkor elvitte azokhoz az éneklő tornyokhoz), ha már ennyire fontos karakternek tűnt River. Meg eleve, hogy „sima”, fordított timeline-os szerelmi szál az már önmagában elég bonyolult és a szerkezetéből adódóan drámai(nak kellett volna lennie), plusz ha még azt is beleteszik, hogy Amyék lánya az már tényleg bőven elég, és rendesen megcsinálva nagyon epic és szép. Csak sajnos elkövették azt a hibát, hogy valami nagyon bonyolultat akartak ebből kihozni, ezért belekerült rengeteg fölösleges rész, pl az asztronautás dolog, ráadásul duplán, az hogy River mint néger csaj a szüleivel együtt nevelkedett, és amire semmi utalás nem volt évad közben, meg azt se tudtuk meg hogy a 6. évad elején kislányként mit keresett ott a gyárépületben, és hogy ezeket az események milyen sorrendben történtek saját magához, a Doktorhoz, a normális időhöz, a szemfedős nőhöz meg Amyékhez képest.
  Aztán ugye ott volt a Good Man Goes to War, ahol a River kilétének valami iszonyatosan nagyot kellett volna csattannia, és nekem meg fél percig csak tátogni és ezt hajtogatni félhangosan, vigyorogva, hogy ’What the fuck? WHAT THE FUUUCK!??:DD”. Ehhez képest meg csak ültem, és az gondoltam, hogy ’igen, ez most egy nagyon nagy meglepetééés… ugye?’. Mert most komolyan, ezt LEGKÉSŐBB akkor találta ki az ember, amikor River megjelenet a rész végén, de már a rész elején akár kizárásos alapon simán rá lehetett jönni meg az a dumája is segíthetett, hogy ’Most meg fogjátok tudni, hogy ki vagyok’.. jé, és amúgy Amyéknek van egy elveszett lányuk.. na ezt rakd össze.

Face of Boe timeline-ja volt a zseniális, arra volt a fentebb leírt reakcióm, és mindezt úgy, hogy egyáltalán nem volt túlcsavarva Nevet Steven Moffat mintha elfelejtette volna a ’kevesebb néha több’ és az ’egyszerű de nagyszerű’ aranyszabályokat, és ez sajnos az évadok szerkezetén is látszik, nem csak Rivernél.
  A régi évadok ugye alapvetően epizodikusak voltak, egyenként is kurva jók, de el voltak szórva bennük a finom utalások meg előretekintések az évadzáróra, amik a nézés közben ha észrevette őket az ember, ha nem, ott zizegtek a tudatalattiban, ezért mikor elértünk a végére, akkor állt össze a teljes kép és jött ’jé, tényleg”-élmény. Mintha ülnél a szobában, és lassan elkezdene zörögni az ablak és rezegni a víz a pohárban, te nem érted mi történik és aztán hopsz, már el is baszott a vonat. Szóval nagyon tudatosan és finoman voltak felépítve, és ha visszanézed az évadokat akkor egyre többet fedezel föl, pl. a Bad Wolf is végig megvolt, a négy kopogás is nagyon epikus lett, már a második részében megmondta az Ood, hogy a Doktor dala véget fog érni, meg a Harold Saxon miniszterelnök-féle szál is már akkor megvolt mielőtt tudtuk volna ki a Mester. Meg nekem az tetszett még bennük, hogy ott tényleg az volt, hogy kiléptek a TARDIS ajtaján és egy teljesen új világ tárult az ember elé  új fajokkal és kalandokkal, és ez is elveszett később, szinte csak a Földön, vagy olyan környezetben játszódtak az események.
  Aztán a hatodik évad már eleve a végkifejlettel, illetve a záró konfliktussal kezdett (a rész amúgy kurva jó volt), aztán az évad közben hiába rágcsálták meg utalgattak rá néha, amikor végül tényleg elértünk oda, akkor semmi izgalmat vagy drámát nem adott,  mert mi is meg s szereplők is tudták hogy mi fog történni, ezért fel is voltak rá készülve.

Meg nekem eleve nem tetszik, hogy már újraindították az egész univerzumot, befagyasztották a történelmet meg voltak vagy 3 más párhuzamos világban vagy miben, mert tényleg Tennant annyira tisztelete az időt hogy tényleg csak a legritkább esetben változtatott rajta, a fix pontokról nem is beszélve. Épp ezért volt a Water of Mars-ben egy kurva erős jelenet mikor úgy dönt hogy mégis megmenti az ottani embereket, vagy az amikor Donna könyörög neki hogy Pompeinél legalább a családot ne hagyja veszni. Viszont most meg, hogy így univerzum-szinten szórakoznak az idővel ennyi erővel Matt akár a Time War-t is visszacsinálhatná, jóval kisebb kaliberű dolog lenne mint néhány eddig tette.

Amit igazán hiányolok viszont, és mind az eddig leírtakból adódtak régen, azok az igazán erős, drámai jelenetek, amikből régen rengeteg volt. A nővérem egy éve látta a DW-t, és mégis kapásból emlékezett arra a kb. fél perces, két akciójelenet közötti párbeszédre, hol a Doktor elmondta Donnának, hogy a gyerekei is meghaltak az Időháborúban, viszont az ötödik évad zárója be sem ugrott neki először. Nevet Szóval érzelmileg alapvetően sokkal kevésbé megterhelő a sorozat, mint régen, és pont ezért nem is olyan emlékezetes. Nem véletlen, hogy az 5. évad egyik legjobb része is a Van Gogh-os, mert az a jelenet, amikor a végén megmutatják neki a saját képei kiállítását és az idegenvezető arról beszél, hogy ő volt a valaha volt egyik legnagyobb művész…
Meg nekem eleve nem jönnek át a akrakterek közötti kapcsolatok, nincs meg köztük az a chemistry ami eddig mindig nagyon érezhető volt, és ezért sok jelenetnél ugyanazt éreztem mint amit akkor amikor kiderült hogy ki River: tudtam hogy ez most nagyon drámai/megható/erős elvileg, de nem éreztem. Például mikor két Amy volt és Rorynak választania kellett köztük, vagy mikor a Doctor elbúcsúzott a God Complex után Amyéktől, ami külön szomorú, mert az eddigi búcsúk a kísérőktől mind sokkal szomorúbbak voltak, még Martháé is. Mondjuk ez nem lett végleges, de akkor is.
Szóval igen, bár a Matt-féle Doktort nagyon szeretem, az évadok vele nem az igaziak, mert nincs ami támogassa őt, se az évadok szerkezete, se a mellékszereplők, se semmi. Plusz bár nagyon bejön ez a Badass Doctor, Tennant után, aki a saját lánya gyilkosát sem voltképes megölni, kicsit fura volt mikor simán kinyíratta az emberekkel a Silence-et, még ha mocskosul epic is Nevet Szóval úgymond ezzel is vesztett egy ilyesfajta potenciált az erkölcsi vívódásra a sorozat.

Meg a Blink, az első Weeping Angeles rész a DW egyik legjobbja, és az angyalok a legmenőbb és leghátborzongatóbb faj amit a sorozattörténelem valaha kitalált, szóval mikor megtudtam hogy van velük egy dupla az 5. évadban már alig vártam hogy lássam, de számomra csak elvettek a misztikumból. Először is, a Blinkben eleve úgy szerelték le őket hogy rávették őket hogy egymásra nézzenek, itt meg volt belőlük egy egész falkányi és sokszor egymással szemben, de nem az arcukat se takarták el, meg le se dermedtek. A nyakkitörést se értem minek kellett beletenni, az időben visszadobós módszer sokkal menőbb és ráadásul abból még táplálkoznak is szóval logikátlan nem csinálni, meg az se tetszett hogy ott beszélgettek valami random emberen keresztül a Doktorékkal. Bár ez csak személyes probléma, de gondoltam ha már DW, akkor leírom Nevet

Persze mindezek ellenére még így is jó volt az utolsó két évad, voltak benne nagyon epic dumák, király monológok és rengeteg jó poén, csak hát igen, alapvetően a Tennantos részek azok amikre hosszútávon emlékezni fogok Nevet Jó részek persze voltak itt is, az űrbálnás, a Van Gogh-os, az amit zita is mondott mikor a TARDIS emberré válik, a Pandoricás részek meg az első két asztornautás.

És előre(illetve utólag) is elnézést a hibákért, mert nincs az az isten, hogy én ezt lektoráljam Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #7636 Dátum: 13 okt 24, 16:16:51 »

Hé, hé, héé, a Tardis, mikor emberré válik, nem is zita mondta, hanem én, én voltam, jó?! Engem illet az a mondat, Sabaku. Nevet Amúgy a többi dologhoz, amit írtál: szívemből szóltál nagyon, ijesztően nagyon sok mondattal, később még beszélgethetnénk róla, ha gondolod. És mivel csomó ember szemét itt offként szúrná, ha nagyon belemélyednénk, megkereslek egy üzivel szerintem, vagy nem tom. De sok mindenhez szeretnék hozzászólni, bár most így hirtelen nem akarok, mert... hát, lássuk be, a Doctor Who nem egy olyan sorozat, amit kevés gondolkodás és idő mellett lehetne megvitatni. De azért örülök, hogy ezeket a dolgokat, amiket leírtál, nem csak én gondolom így, megnyugodtam. Mosolyog
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7637 Dátum: 13 okt 24, 16:36:51 »

Wow, nem hittem volna hogy ez komolyan végig fogja olvasni valaki  Ohh My God Főleg, hogy bele sem merek gondolni, milyen félmodatok maradtak benne.

Ééés, most látom, hogy igen, te is írtad az a részt, de kommented elveszett itt nekem a sok Zombis Sorozat-os komment miatt, és csak most láttam meg utólag Nevet Zita is említette, bár nem szószerint, csak a rész címét hogy az mennyire rohadt jó( the doctor's wife).

Örülök hogy egyetértesz, és nagyon szívesen beszélgetnék veled róla Nevet Nem tudom van-e skype-od, meg is írom neked a nevemet üzenetben, de tőlem PÜ-ben is beszélhetünk vagy akár  itt is, hogy terejdjen az ige. De tényleg, mikor még nem néztem DW-t itt láttam mindenféle kommenteket a sorozatról, és nekem az rémlik róluk hogy nagyon dícséréték az új évadokat, ezért külön meglepő, hogy tényleg egyet is ért itt velem valaki.

Ja, és pár kibaszottjó Day of the Doctor fanelőzetes Nevet nem volt könnyű újra előásnom, de ettől nem foszthatom meg a nagyérdeműt.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kIrNfR1U4yc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kIrNfR1U4yc</a>

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mmsKrx_kGMM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mmsKrx_kGMM</a>
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 24, 17:29:40 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7638 Dátum: 13 okt 25, 01:48:42 »

B.B. s05e08... Hank rájött, ez édes. Számomra most kezd ténylegesen érdekfeszítő lenni ez az évad. Mike-ot sajnáltam, hogy megölte őt Walter. Viszont a börtönmészárlás jól volt komponálva.  bow Alig várom véget érjen az évad és lehessen normális dolgokról is beszélni, mert ez a sok off, amit összehordanak itt a többiek már kezd zavaró lenni. x'DDD
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Breaking Bad

Nyomokban spoilert tartalmaz!

Szereplők kemény görbét írnak le a fejlődés útján.

Walter egy halott ember volt, akit a halálos kor mentett meg, így adva neki életet. Fokozatosan észrevehetőek voltak a karakterében lévő változások. Eleinte hangulat ingadozások, az átlagos életébe csempészett extrémitások. Ez alatt értem Skyler megdugását egy iskolai parkolóban, Bogdan elküldése az anyjába, Gretchennek való beolvasása. Ezek mind olyan szituációk voltak amik elindították Waltot a változás irányába. Ahogyan léptek bele a sűrűjébe Tuconál kezdve, Gusson át a Neonáci falkáig, Waltból egyre több morzsolódott le abból a példamutató tucatember figurából, és egyre jobban láttuk meg benne szabadságvágyat hajszoló férfit, aki ezen igényének kielégítése érdekében egyre messzebbre ment el. Az, hogy az utolsó évadban a teljes érzéketlenség tükröződött rajta olyan eseteknél, mint gyermek gyilkosság, vagy mondjuk Mike önkezű kivégzésénél. Gustavoval folytatott harca lebilincselő volt. Az utolsó epizódban az önámítás leplét leveti Walter és bevallja Skylernek és magának is, hogy akármennyire is a család miatt kezdte el, ő bizony önmagáért folytatta. Gustavo halálát követően kiszállhatott volna eldobva életét és újra magára öltve azt a halott álcát, melyben lehúzott 50 évet. De ő az életet választotta, melynek során életek hullottak el...

Jesse a történet 80%-ában egy idegesítő picsa. Eleinte kis drogos nyamvadt féreg, jelentéktelen senki és ahogy törnek fel Walttal, mint a talajvíz, az ő esetében a Walt érzéseinek ellentéte játszódik le benne. Míg Walt a sorozat során érzelmileg veszített mások iránt az empátiájából, addig Jesse irracionálisan, vagy racionálisan(döntse el mindenki saját maga ) viszonyult az emberekhez. Világfájdalomként élte meg, hogy gyermekek haltak meg. Istenem most én is törjek össze, mert afrikában 8 évesen már emberek lemészárlására alkalmas gyermekkatonák öldösik egymást? Szerintem Jesse összezuhanása túlzó volt, nekem nem tetszett elejétől a végéig a karaktere. Végén örültem, hogy Andreat a saját szeme láttára végezték ki. Akármennyire is ő lenne a sorozatban az erkölcsi jófiú, nekem emészthetetlen volt , hogy azonosuljak vele. Mármint magával a karakterével, azzal tudtam volna azonosulni, hogy fogom a pénzt és tűzök el Andreaékkal a búsba odébb.

Sorozat operál rengeteg fordulattal, ezek többsége kiszámítható volt, sok meglepetés nem érte az embert. Mindenképpen tanulságos a sorozat, érdemes megfontolni, hogy vajon mennyire éri meg a családalapítás? Walt helyében én nem is tudom, nem lett volna erőm/vagy gyengeségem(nézőpont kérdése) ahhoz, hogy a történtek után még mindig küzdjek azzal, hogy a pénzt odaadjam a családnak. Ilyen család mellett nem volt szükség ellenségekre...
Na úgy vélem ideje lenne beteríteni ezt a piacot a Breaking Bad témával. Mi legyen az első dolog amit kivesézzünk?
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 25, 10:47:21 írta Ishida » Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #7639 Dátum: 13 okt 25, 21:03:06 »

Nemrég én is elkezdtem nézni a breaking bad-et, most a harmadik évad közepénél tartok.

Ez az ikerpár nagyon idegesítő volt. Játsszák a keményet folyamatosan aztán egy fegyvertelen ember elintézik őket.

Mondjuk a gyerekkori flashback tetszett.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7640 Dátum: 13 okt 26, 22:31:58 »

Dr Who nem jött be, de ez a Sons of anarchy nagyon jó!
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7641 Dátum: 13 okt 26, 22:41:07 »

Csak ne éreztem volna oly nagy dühöt, oly sok Sons rész után, mint például a legújabb után is -.-"
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7642 Dátum: 13 okt 26, 22:45:53 »

Csalódtam, én tényleg hittem abban, hogy felveheti a Breaking Bad a versenyt a Doctor Whoval és a Walking Deaddel. Szomorúan látom, hogy csak üres önámítás volt az egész. Inkább megyek megnézem a Bolygó Neve Halált. :'(
A Sons of Anarchy ongoing sorozat?
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7643 Dátum: 13 okt 26, 22:53:04 »

igen az, jelenleg a 6. évadnál jár (azonbelül 7. rész)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
*

« Válasz #7644 Dátum: 13 okt 27, 09:22:28 »

Túl hamar kezdtél el nézni egy másik olyan sorozatot, ami önálló világot teremt minden egyes, arra érdemes és befogadásra képes nézőjének. Hagyd leülni azt a Breaking Bad nevű sorozatot, még egyáltalán nem kerültél ki a bűvköre alól. Pár hét múlva pedig kezdd el nézni a DW-t, és úgy sokkal jobb lesz, hidd el. Mosolyog
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7645 Dátum: 13 okt 27, 16:13:07 »

Niki azt ishida arra írta , hogy ebben a témában a Breaking Bad nem rendelkezik olyan széleskörű szociológiai legitimitással, mint a walking dead vagy a doctor who.

Egyébiránt ez meg azért jöhetett létre, mert egész hétvégén offline voltam, de ha sikerül végre 8 órát aludnom, akkor Ishidá elkezdhetjük telefloodolni az egészet bb-s észrevételekkel.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7646 Dátum: 13 okt 27, 17:10:29 »

Na. Mondtam én, hogy sons of anarchy topic is lesz ez. Én most ott tartok ahol a volt rendőrbíró vallatta Nero embereit és sörnyitónak használta a fogaikat. Eléggé rázott közben a hideg. Nevet
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #7647 Dátum: 13 okt 27, 18:07:52 »

Tervezem az elkövetkezendő hetekben, hogy megnézem én is, mert jónak tűnik, már csak a címe alapján is, bár gondolom, nem egy ember fog majd nyarat csinálni, de kösz a felvilágosítást amúgy. Nevet
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7648 Dátum: 13 okt 27, 19:04:10 »

A dr who egyébként később összekapcsolódó történetté válik? Vagy mitől lett ilyen nagy nézettsége? Az első 3 rész teljesen különálló és nagyon fura volt.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7649 Dátum: 13 okt 27, 20:41:17 »

Az első 5 rész az iszonyat gagyi, ha előtte nekem nem dícsérte volna 2 jó ízlésű ember is halálra, tuti kaszálom seperc alatt Nevet Az első évad második fele már nagyon jó lesz, csak bírd ki addig, a 4. évad végéig csak egyre jobb és jobb lesz.

Spoilers! Mert én közben befejeztem a DW 7. évadot Nevet
Igazából erre is áll sok minden amit még előzőleg írtam, plusz most már a Doctor karaktere is egy ritka nagy szerencsétlen lett, aki leginkább csak sodródik az eseményekkel. Komolyan, ha ez az arc áll volna ki Pandoricánál beszédet mondani, lelövik mire kitalálja mit is akar mondani. Meg eleve mi az a hülyeség, hogy kitörölte magát minden feljegyzésből, és hogy elfelejtették őt a legmenőbb elelnfelei a sorozatnak, a dalekok? És az, hogy Amyék után egy időre leállt az emberek segítésével? Áh.
A legtöbb rész értékelhetetlen volt, de legalább Clara szerepében végre egy színésznőt kaptunk kísérőnek Nevet Nagyon bírom ezt a csajt, csak sajnos mivel rossz részek vannak vele, ezért gondolom sok ember nem tudta megszeretni őt.
A vége számomra azért volt különleges, mert bár ésszel aránylag nagy baromságnak gondolom, mégis iszonyatosan tetszett Nevet John Hurt kilétére van jó 3 tippem és ezek kombinációi, de most lusta vagyok leírni, később majd ha érdekel valakit.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 508 509 [510] 511 512 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins