zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7575 Dátum: 13 okt 19, 20:27:11 » |
|
Végre!!! Semmit nem mutat a filmből, de szerintem jó lett. Kis nosztalgia minden DW fannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 19, 20:30:33 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7576 Dátum: 13 okt 19, 20:57:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7577 Dátum: 13 okt 19, 21:01:43 » |
|
Doh.Engem is sikerült beelőzni.Na mindegy a lényeg az hogy megvan és ígéretes hangulatfokozó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7578 Dátum: 13 okt 19, 21:06:15 » |
|
Doh.Engem is sikerült beelőzni.Na mindegy a lényeg az hogy megvan és ígéretes hangulatfokozó ("Doh"-nál Homer Simpson hangja, ahogy ő szokta mondani ) Kicsit gyorsabb voltam most, legközelebb meg ti lesztek gyorsabbak nálam. Tökéletes hangulatfokozó volt,de picit csalódtam, hogy semmit sem mutattak a filmből. Nagyon nem akar a BBC bármit is mutatni belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7579 Dátum: 13 okt 19, 21:13:16 » |
|
Az már igaz,így mindképp sok lesz a meglepetés.Ritka ahol idáig bírják,csak hát a kíváncsiság nagy úr. Utolsó hónapnál biztos beindul majd valamennyire az információ szórás,csak ne essenek át a ló másik oldalára. Ha úgy vesszük most vagyunk 5hétnél.Elképzelhető hogy Adventhez hasonlóan(csak itt szombaton)mindig jön egy kicsit másabb részlet,vagy ehhez hasonló a nagy fináléig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7580 Dátum: 13 okt 19, 21:19:41 » |
|
Az is igaz, hogy nem jó, ha túl sokat adnak. A DW advent. Mondjuk szerintem csak azért kezdtek el valamit mutatni (és remélhetőleg most már a filmből is kapunk valamit), mert látják, hogy a fanok már nagyon türelmetlenek. Csak azt remélem, hogy a várakozás nem lesz hiábavaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7581 Dátum: 13 okt 20, 00:56:41 » |
|
Egy kis más. BBT. Minden karakter átment személyiségfejlődésen a storyban. Nem nagyokon mindenki kocka, de Leonard stabilan Pennyvel van. Howard perverz hülyéből házas ember lett. Raj már tud nők közelében beszélni De Sheldon nem. És zavar. Semmit nem kezdenek a karakterével, csak van, az egész arra megy ki hogy mindenkit szivat Amy-t megbántja, és semmi más. Esküszöm sajnálom Amy-t. Különc ő is de Ennél többet érdemelne. Sheldon produkálhatna valami picit emberit. Vagy kedveset.... Lapos eddig ez az évad... Nincs semmi cselekmény. Raj-al lehet méf mit csinálni, Shelodonon esetleg meg a képregényboltos gyereken. Azt jónapot.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7582 Dátum: 13 okt 20, 01:25:55 » |
|
Visszatérve a DW-hez mi van, hogyha a korábbi dokik megjelennek hasonlóan, mint az évadzáróban? Tán valamennyi jelentősége van ennek a trailernek a nosztalgiázás és a hangulatfokozáson kívül. Szerintem lesz múltba menés és találkozás másokkal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7583 Dátum: 13 okt 20, 01:35:53 » |
|
Mivel ez lesz a Doktor napja így ez az összes inkarnációjára is vonatkozik nem csak rá. Összeilleszteni semmiképp se lesz könnyű,ha jól vágják össze és a régebbi vakvágányokhoz illesztik akkor még megvalósítható. Visszaemlékezésekhez háttérillesztés könnyebb/esélyesebb lehetőség.Ahogyan Clarat is láttuk a háttérben,kivéve elsőnél és 11iknél. Amúgy amikor a foglalkozására hivatkozik is doktornak mondja magát,tehát Dr. Doktornak is lehetne hívni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7584 Dátum: 13 okt 20, 01:39:26 » |
|
Végül is sok mindenhez ért. Szerintem is visszaemlékezésben lesz inkább és lehet ennél már megtudunk többet is az Időháborúról meg persze John Hurt dokit is jobban megismerjük, bár szerintem ő még a nyolcadik évadban is jelen lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 20, 01:40:12 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7585 Dátum: 13 okt 20, 01:50:11 » |
|
A 8ik dupla résszel kezd és sötétebb hangulatú lesz tehát a doktor sötétebb oldala is jelen lehet. Az érdekelne hogy a Valeyard mikor üti fel a fejét. A Doktor név/ígéret elég találó hiszen az univerzum doktora,épen tartója(az egyik). Ha a mester is így gondolkodik akkor nem kicsi az egója.(Világ Mestere) Mondjuk nem semmi ha valaki ezt beírná hivatásnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7586 Dátum: 13 okt 20, 02:01:26 » |
|
A mester meg is őrült a dobolástól a fejében, szóval nem meglepő a nagy ego. Az engem is, de az lehet, hogy még várat magára.
És ott már az új doki lesz. Tán ezért is ő lesz az új doktor, hogy kicsit megismerjük a sötét oldalát. Az a jó ebben a sorozatban, hogy még mindig vannak dolgok, amik érdekesek és folyton megújítja magát.
Timelordok. Náluk biztos máshogy van, mint mi nálunk. Már ez a doktor eskü is elég fura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7587 Dátum: 13 okt 20, 14:11:56 » |
|
Azt vágtátok, hogy lesz Saul Goodman spinoff?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7588 Dátum: 13 okt 20, 14:17:13 » |
|
Már rég. De inkább törődnél a soával. Abban van a jövő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7589 Dátum: 13 okt 20, 14:29:42 » |
|
Még van 3 és fél rész belőle+ Ahs második része, bár lehet azt hagyom, mert nem tetszik a feminista boszorkányosdi. ezek után pedig visszatérek 100%-osan nyomtatott papír alapú platformra, szóval csalódnod kell bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|