Na, tegnap megnéztem én is az új TWD részt.
Most spoilerek következnek, ha valaki még enm látta esetleg az epizódot, az lapozzon.
------
Jó kis rész volt. Mondjuk kicsit eseménytelenebb volt az eddigi évadnyitóknál, de így is tetszett. Jó sok új szereplőt kaptunk.
Bob szimpatikus. Most aztán jó sok feka lett hirtelen.
Nekem nagyon tetszik, hogy Michonne és Carl ilyen jóba lettek.
Amúgy én úgy vettem ki, hogy Michonne feladata a Kormányzó megkeresése, nem? Legalábbis nekem ez jött le. De ritka magas intelligenciára vallana a csapattól, hogy nem hagyják annyiban a Kormányzó-dolgot, mert én amúgy tartottam tőle, hogy szépen elintézik azzal, hogy "meglépett, nem jön ez már ide vissza".
Nekem tetszik az is, hogy elkezdtek parasztkodni. xD Ideje volt már. Így azért csak jobban lesz kajájuk, mintha mindig csak fosztogatnának. Meg egyébként is, nagyon szépen berendezkedtek.
A börtön így sokkal lakhatóbbnak tűnik. Csak a szomszédok zajosak kicsit, azért sztem ennél kicsit hatékonyabban kéne őket ritkítani, mert egyszer még csak áttörik a kerítést.
Rick viszont még mindig nem teljesen százas, és jellemző, hogy pont az összes közül neki kellett belefutnia az első bolond mellékszereplőbe.
Amúgy az a nő annyira béna volt (mmint maga a színésznő), hogy nem is bánom, hogy meghalt. Nem bírtam volna ki ezt a pocsék játékot még egy epizódig. Főleg, mert a TWD-ben nem jellemzőek a szar színészek. Meg az nem jön be, hogy Rick agybaja most egy ilyen píszes-hippis fordulatot vett. Remélem ez csak átmeneti, és nem szokik le a fegyverviselésről. xD Az azért egy kicsit nevetséges lenne egy zombis világban.
Az áruházi jelenet nagyon jó volt.
A tetőről potyogó zombik tetszettek. Meg volt ott pár undorító dolog is azért. xD
Amit viszont nem értek, hogy miért nem hozták el a menő Humvee terepjárókat onnan.
Én biztos elvittem volna őket. xD
És Beth milyen jó csaj lett.
Tök szép, jól is néz ki.
És szőkeeee. *-*
Mikor Daryl elmondta Bethnek a halálhírét azért valami komolyabb reakcióra számítottam, erre csak átcseréli 0-ra a számlálót. Ott mondtam a monitornak, hogy öleld már meg Dary
Szerintem ez egy nagyon jó jelenet volt. Pont bemutatja, hogy egy zombiapokalipszis mennyire megváltoztatja az emberek viszonyát a halálhoz. A rész legjobb jelenete volt.
Én biztos, hogy megöleltem volna Beth-t.
Utána meg öngyilkos lesz, mert nem akar átváltozni. Neki nem mondta el senki, hogyha meghal, akkor átváltozik?
Én pont, hogy úgy értelmeztem, hogy azért lett öngyilkos, hogy átváltozzon, és ő is olyan legyen minta férje. (Vagyis z)
Kíváncsi vagyok, hogy Carl kis cimborája mitől változott át, mikor semmi veszélyes közelébe nem volt.
Egyszerűen csak elesett a zuhanyzóban, és gondolom rosszul esett, eltörte a nyakát vagy valami hasonló, emiatt halt meg. És mivel mindenki fertőzött, ezért be is zombult egyből. Na ebből jó nagy kalamajka lesz.