Syzygy
|
|
« Válasz #7515 Dátum: 13 okt 10, 20:28:58 » |
|
s04e01-et néztem meg, sajna kvetkező napokban nem tudom folytatni, majd csak vasárnap este. T_T
jó lesz hogy gustavo vs walter+jesse hogy fogják egymást kicselezni, jöhetne már egy badass női karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7516 Dátum: 13 okt 13, 02:12:19 » |
|
Amióta elment Tedhez dolgozni Skyler sejtettem , hogy kúrni fognak. Részről részre benne volt a pakliban, de most a 3. epizódot tekintve, nem gondoltam volna, de felb@szott a dolog, hogy csak megtette. Meg az a bejelentés hozzá... Igazi ribanc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7517 Dátum: 13 okt 13, 10:29:24 » |
|
Ez még csak a jéghegy csúcsa. Fog jobban idegesíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7518 Dátum: 13 okt 13, 10:34:54 » |
|
Mikor jön ki a Walking Dead? Azt hittem, mire felkelek, nézhetem T-T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7519 Dátum: 13 okt 13, 11:25:43 » |
|
Remélem nem jön ki, nem örülök, ha offolnak a got/dw topicba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7520 Dátum: 13 okt 13, 12:22:04 » |
|
Breaking Bad offolások azért még súrolják azt a nívót, amit igényel a GoT-DW topic? :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7521 Dátum: 13 okt 13, 12:59:05 » |
|
Én szeretném, hogy Breaking Bad topic legyen, csak nem foglalkoznak vele eleget az emberek. Pedig nagyon megérdemelné. Pláne a Sons of anarcy. Azt személyesen az Isten írta és nem nézi itt senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7522 Dátum: 13 okt 13, 13:25:57 » |
|
Holnap megnézem a 3. évadot remélhetően, és akkor megteszek mindent, hogy megreformáljuk ezt a topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7523 Dátum: 13 okt 13, 14:08:54 » |
|
Mikor jön ki a Walking Dead? Azt hittem, mire felkelek, nézhetem T-T
Jenkiföldén ma este adják az új részt. Felirat holnap délután vagy estefelé lesz hozzá. Ezekkel az offolókkal meg ne törődj. Ez WD/GOT topic. A többi dolog nem ide való.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7524 Dátum: 13 okt 13, 14:26:49 » |
|
Facebookon írtam, úgyhogy nagy betűkre ne számítsatok: te a sons of anarchy annyira jó sorozat hogy néha majdnem sírtam az örömtől elmesélek egy sztorit belőle ugye motoros banda fegyverkereskedők, akik motoros klubnak álcázzák magukat a főszereplő csaja egy orvos, aki egy igazi jó kislány volt egy modoros, fontoskodó főnöknő ki akarta rúgni a csajt mert a motorosok mindig bejárkáltak a kórházba a barátnő először szomorú lett aztán végiggondolta a helyzetet és leoltotta a főnöknőt. addig ütötte az arcát amíg tiszta vér nem lett és megmondta hogyha kirúgják akkor megöleti a gyerekeit elképesztő öröm járt át amikor ezt néztem amikor az intellektuális, egós fasizmust eltiporja a nyers erő fasizmusa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7525 Dátum: 13 okt 13, 15:24:05 » |
|
Eléggé megmérgezhette a lelkedet a sok buddhistáskodás, Gdat. Fura dolgok okoznak neked örömöt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7526 Dátum: 13 okt 13, 15:29:17 » |
|
Vki mesélje már el nekem, hogy a 20-30as évek Olaszországában pontosan hány ilyen szituáció esett meg. Csak úgy, az érdekesség kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7527 Dátum: 13 okt 13, 15:33:56 » |
|
Egyáltalán mi az az intellektuális fasizmus, illetve a nyers erő fasizmusa?
Biztos valami Osho-féle orientális bölcselő találta ki ezt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7528 Dátum: 13 okt 13, 16:17:04 » |
|
Sosem voltam buddhista. Szent sem vagyok Saphi. Törekszem a jóra, de ha rossz dolog élvezetet okoz, nem tagadom le. A lelkemet a sok fölényeskedő tanár "mérgezte meg" a suliban. A fasizmus annyit jelent, hogy megvan hozzá a hatalmam, hogy uralkodjak ezért uralkodom. Amúgy nem vállalok közösséget oshóval és én találtam ki ezt. Intellektuális fasizmus az, hogy nem vagyok erős, csak jó helyen vagyok a rendszerben és a hatalmammal szívatlak, mert úgy találom jónak. Nyers erő fasizmusa pedig, hogy beverem az arcod, mert megtehetem és te félsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 16:21:15 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7529 Dátum: 13 okt 13, 16:27:13 » |
|
Kihasználtam valamelyest a CinemaCity filmünnepet, mely során 2 filmet sikerült megtekintenem. Csütörtökön a Paranoiát néztük meg. Egynek elment, de nem volt valami nagy szám. Igazából felettébb vontatott volt az egész, a lezárás meg túl hirtelen volt. Viszont az alapötlet jó, csak a kidolgozás nem jött nekik össze. Kár érte... Ma pedig anyukám meglátogatott és végre megnéztük a Rush-t. Imádtam, igazából ajnározni tudnám, de lehet, hogy azért mert már alapból elfogult vagyok a filmmel szemben. Szerintem a színészi játék is ott volt a szeren. Tetszett, ifjú Lauda rettenetesen fülsértő német akcentusa is. Jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|