Micsudi
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 13 aug 02, 18:40:29 » |
|
Nagyapám még csak 61 és bírja a hülyeségeket Nem rég osztotta meg facen az orosz jackass-t Szóval ezt is bírni fogja
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 13 aug 02, 22:52:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 13 aug 03, 02:09:07 » |
|
Hű! Megnéztem ezt a rebootolt Evil Dead-et (már ha tényleg reboot, nem olvastam utána, de tuti az.) És az egy és fél óra piszokhamar eltelt! Ebben nem csalódtam! Kifejezetten tetszettek a régi 2. részre utaló dolgok. Nem sok volt, de azok tetszettek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 13 aug 04, 14:58:17 » |
|
Most kezdődik a nagy menekülés. Facebookról kiléptem az összes Doctor Who csoportból és minden erőmmel azon leszek, hogy novemberig ne tudjam, meg ki lesz a 12. Doctor. Embert próbáló feladat lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 13 aug 04, 14:59:15 » |
|
Akkor szerintem ebből a topicból is ki kell lépned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7235 Dátum: 13 aug 04, 15:02:23 » |
|
Ha jól tudom decemberig kell várnod, mert akkor lesz a regeneráció. Én tán megnézem ki lesz, de nem akarok előítéletes lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7236 Dátum: 13 aug 04, 15:08:00 » |
|
Most kezdődik a nagy menekülés. Facebookról kiléptem az összes Doctor Who csoportból és minden erőmmel azon leszek, hogy novemberig ne tudjam, meg ki lesz a 12. Doctor. Embert próbáló feladat lesz.
Akkor csakis és kizárólag a te kedvedért nem spoilerkedünk ha megtudjuk ki lesz se itt se a dumában.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 13 aug 04, 15:17:45 » |
|
Nemrég megnéztem a Vörös Szonját. Kár volt. Rég láttam ilyen összecsapott fantasy filmet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7238 Dátum: 13 aug 04, 15:18:02 » |
|
Akkor csakis és kizárólag a te kedvedért nem spoilerkedünk ha megtudjuk ki lesz se itt se a dumában. Novembering? Az csak az 50.évforduló abban biztos nem lesz regenerálódás.. Az majd a 8.évad 0.részében lesz(vagy 7. évad 14-ben? soha nem tudtam hova számoljuk) Én már nagyon kíváncsi vagyok élőben fogom nézni mert véleményem szerint nem lehet tavaszig várni vele. (Igen kb tavaszig mert az első része előbb nem lesz. Talán jövő hónapban elkezdik forgatni majd a vágás és stb Januárra tippelem a bemutatót de akkor gondolom csak egy fél percet látunk vele és nem egy komplett részt.)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 13 aug 04, 15:20:56 » |
|
Még képesek lesznek megjátszani azt is hogy az aktuális rész végén regenerálódik és nem mutatják az arcát, csak majd a kövi részben. Az mekkora szívatás lenne már, de szerintem kitelik tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 13 aug 04, 15:24:10 » |
|
Mivel bejelentik ma 8-kor ezért teljesen értelmetlen lenne, hisz akit érdekel az akkor már réges régen megtudhatná.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 13 aug 04, 15:27:29 » |
|
Legalább addig lesz az 50.évfordulós film, meg a karácsonyi rész ahol regenerálódik. Bőven tudok várni a következő évadra, csak legyen jó. Én már megtaláltam a megoldást a várakozásra. Mivel bejelentik ma 8-kor ezért teljesen értelmetlen lenne, hisz akit érdekel az akkor már réges régen megtudhatná.
Egyet értek. Nem lesznek trollok a rajongókkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 13 aug 04, 15:37:06 » |
|
Ma 8-kor? Akkor azt majd lecsekkolom. Kíváncsi vagyok hogy fiatal lesz mint a 10 és 11, vagy egy idősebb pasi fogja játszani. Gdattal ellentétben engem vonzanak a spoilerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 13 aug 04, 15:39:50 » |
|
Nem akarok túl sokat mondani, de úgy tudom, hogy a legesélyesebb jelölt idősebb, mint az előző 2 doktor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 13 aug 04, 16:13:57 » |
|
Általában engem is. A gotból pl. mindent lespoilereztem magamnak. De az akkora élmény, amikor jön egy új doktor és vele együtt lepődhetek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|