Figyelem ebben a kommentben elhangzik a 12. Doktor-t alakító színész neve aki nem akarja tudni ne olvassa el!Na hát megtörtént de mivel már tegnap is lehetett sejteni nem nagy meglepetés. Aki nem tudná Peter Capaldi. Igazság szerint nem tudom nekem szimpatikusnak néz ki, hogy jó-e az idősebb Doktor azt nem tudom bár 55 évesen szerencsére nem olyan öreg, csak idősebb mint az előző 3.. 4.. Sylvester McCoy hány évesen játszotta?
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
Szóval ami biztos, hogy én angyon el tudom képzelni Doktorként egy elég komoly embernek látszik de azért remélem vicces Doktort kapunk. Valószínűleg nem fog rohangálni össze-vissza meg nem lesz Geronimo, se Allons-y, se ilyesmi. Szóval nem tudom, a ruházata valószínűleg nem egy csokornykakkendő lesz hanem valami fekete öltöny inkább. Szóval összefoglalva én várom Capaldit szerintem nagyon jól megcsinálhatják. Csak ilyen beszélgetése ne legyen:(ennyire csak nem öreg)
Clara: Doktor siess már jönnek a dalekok!
Capaldi Doki: Jaj a hátam, de fáj leülök pihenni...
Ja égyébként aki nem tudná Capaldi már a DW-ben illetve a Torchwood-ban is szerepelt, illetve ami vicces és nekem ott dőlt el, hogy ő lesz a 12. Doki(tegnap), hogy a Z-világháborúban W.H.O Doctor a karakterének a neve. Én nem láttam a filmet aki láttam biztos tudja ezt rendesen csak az IMDB írta.