24 nov 30, 05:26:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 476 477 [478] 479 480 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1565644 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Gery0704
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7155 Dátum: 13 júl 23, 13:17:25 »

naigen Karen az egy vicc néha.. eljátsza hogy akkor őt nem érdekli mit csinál Hank stb utána mégis ő van kiakadva a legjobban, idegesítő számomra nagyon. Charleis részre kíváncsi leszek most hogy mondod mert sokszor őt tartom a teljesen megunhatatlan figurának az egészben Nevet

Igen az Így jártam anyátokkalnak is vannak gyengébb időszakai az utolsó évadokban de ott Barney számomra tényleg megunhatatlan és ő még a rossz részeket is elviselhetővé teszi. Várom az utolsó évadot és remélem hogy nem csak annyi lesz a vége hogy megismerkedtek összejöttek házasság stb. Örülnék egy olyan résznek/fél résznek amiben megmutatják mik is történtek az esküvőtől a mesélésig Nevet
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7156 Dátum: 13 júl 23, 13:19:43 »

Charlie hülyeségein sokat fogsz még röhögni. Nevet Számomra is megunhatatlan szereplő, hiába fűződnek hozzá gusztustalan és/vagy gyerekes poénok. Batesnél a "mangina" még ilyen, azon is szakadok mindig.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 13:20:37 írta MrSaiyan » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7157 Dátum: 13 júl 23, 15:33:50 »

Uncle Runkle  Nevet

"It's as if going ATM has become 'de rigueur.'"

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Ja9aJvxyB60" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Ja9aJvxyB60</a>

Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7158 Dátum: 13 júl 23, 22:26:40 »

Az amerikai sorozatokban azt nem szeretem, hogy a családtagok hülyék. Debra fel akarta adni Dextert. Meg egyáltalán kiakadt. A brraking Badben a csaj el akar válni a férjétől mert bűnöző. Mi az isten van ezekkel. Ha nekem egy családtagomról kiderülne, hogy sorozatgyilkos. Egyetlen dolog jutna eszembe, hogy vigyázni kell rá, hogy le ne bukjon. Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #7159 Dátum: 13 júl 25, 12:14:54 »

Ha már amerikai filmek/sorozatok. Ezt találtam ma:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4v0HyzlDDUw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4v0HyzlDDUw</a>
Mi a ...... ez?!
Azután a pocsék film után még folytatást csinálnak? Már annak is szinte semmi köze nem volt a könyvhöz, és most meg ez. Röhejes. Ráadásul ha jól láttam ennek még inkább alig lesz köze a második könyvhöz. Meg már most ilyen közeleg a vég hangulat van. MI VAN? Akkor mi lesz majd az ötödiknél, világegyetem pusztulás?
Az meg más hogy még cserélgetik is az eseményeket. Az a hidra a Villámtolvajban pl. a másodikból lett kiemelve, most meg a vidámpark az elsőből. Hát gratula komolyan mondom. Azon már meg sem fogok lepődni, ha kihagynak megint szereplőket.

Még nem is lenne baj a filmekkel, ha legalább lenne oka a sok változtatásra. Nem azt mondom, hogy a könyvek a legjobbak, de én azért szívesen olvastam el azokat és élvezetesek is voltak. Tetszett, hogy miként viselkedtek az istenek a mai világban, hogy miként modernizálódtak stb. meg maga az egész nem volt olyan komoly.  Maguk az isteneknél is inkább emberibbek voltak és többször is elmosolyodtam néhányukon.
A filmeknél viszont ez nem sikerült. Vagy rosszul modernizáltak valamit, vagy túl komolyra sikerült. Az istenek Hádészon és Perszephónén kívül olyanok voltak, mint akik most jöttek volna át a Titánok harcából. Jó pár szereplőt és fontosabb jelenetet kihagytak ami megjegyzem nem voltak rosszak, sőt kifejezetten élvezetesek voltak. (Mr. D, Árész és Percyvel való csatája, Thália megemlítése, vagy maga az utazás nagy része, hol nem gyűjteni kellett a gyöngyöket)
 Már most a trailerben is enyhén szólva van néhány nagyon nagy változtatás. Árész lánya megjelent mert most lesz szerepe, de az elsőből teljesen kihagyták, mint ahogy apját is. Most jelent meg a Jósda... jobb később mint soha. Percy szatír barátja vele van... oké bár én másra emlékszem. Kocsis jelenet... no comment. Filler jelenetek/szereplők... ez még mindig ugyanaz a történet? Random karik helyett rakják be a könyvbelieket, így tán még értelme is lenne az egésznek.
Ja bocsánat tévedtem, most raknak be néhányat a történet miatt. Ez valamennyire jó hír, csak az a bajom, hogy vagy szinte semmit nem fogunk róluk megtudni, vagy most tudunk meg róluk mindent egyszerre. A stáblista alapján lesz visszaemlékezés és majd onnan ismerjük meg azt az egy szereplőt így szerencsére nem a semmiből jön elő.

Én nem tudom, hogy ebből most mi lesz, főleg hogy ezek szerint a másik hármat is megakarják filmesíteni. Ha olyanok lesznek, mint az első akkor versenyezhet majd a Twilighttal a legrosszabb franchise díjért nálam.

Bocs kicsit hosszúra sikeredett. smirksweat

Szerk: Találtam valami jót. Nathan Fillion (Castle) lesz Hermész. Nevet Akkor miatta megnézem majd a filmet.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 15:39:26 írta zitagirl » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7160 Dátum: 13 júl 25, 21:31:22 »

Mondjátok hogy ez egy fake és csak viccelnek... pls mondjátok...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7161 Dátum: 13 júl 25, 21:42:31 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=keT5CRhhy84" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=keT5CRhhy84</a>

Itt az új trailer. Tudom, hogy sokan nem szeretik, de én nagyon várom. Iszonyat tetszik ez a trailer is, most megnézem még párszor. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7162 Dátum: 13 júl 25, 21:42:35 »

Hát. Én úgy gondolok, hogy fake, de ez pont, hogy a tökéletes irány lenne, amibe haladnia kéne a DB-be. Imádnék egy ilyen komoly és realisztikus DB világot.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #7163 Dátum: 13 júl 25, 21:45:12 »

Nekem tetszett a Hunger Games. Ez is jónak ígérkezik a trailer alapján. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7164 Dátum: 13 júl 25, 21:49:56 »

Helyes. Nevet Szerintem nagyon jó. Az elsőt 4szer néztem meg eddig. xD Amúgy tényleg nem is értem, hogy mi fogott meg benne ennyire, pl. a könyv nem volt olyan nagy szám. Nem is vettem meg a többi kötetet, ha a film jobb, akkor ne rontsam el a meglepetést. Nevet Majd utána megveszem azért persze, rossz nem volt, csak nem kiemelkedő. De az az első film, te jó ég, az annyira tetszett. Szeretet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7165 Dátum: 13 júl 25, 21:57:47 »

Megnéznék egy Nolan féle DB-t.  Nevet

az android saga maradhatna és utána jöhetne Cell
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 21:58:27 írta Syzygy » Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7166 Dátum: 13 júl 25, 22:04:11 »

Kiváncsian várom én is a Hunger Games-t , az elsö rész engem is valahogy megfogott , pedig az első 5 perc után majdnem lemondtam róla. Remélem ez is hasonló kategória lesz.

Ha az a DB nem fake ( ennek max 10% esélyt adnék így hirtelen) 2 eshetőség állna elő , egetverő kasszasiker , vagy brutális leégés. Egy esélyt ez is megérdemelne .

Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7167 Dátum: 13 júl 25, 22:05:28 »

Tuti, hogy fake (sajnos).
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7168 Dátum: 13 júl 25, 22:35:30 »

Az elődjét ismerve hála a jó istennek Nevet  Remélem a Bleachből sem lesz semmi. Ha annak nem adnak egy Dark Noir hangulatot és kellő komolyságot és vért. Az is szar lesz.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7169 Dátum: 13 júl 26, 00:00:07 »

Az a baj, hogy még nagyon messze van.. a Hunger games második része. Szomorú
Naplózva
Oldalak: 1 ... 476 477 [478] 479 480 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins