Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #6690 Dátum: 13 máj 20, 18:40:15 » |
|
Ma megnéztem a Kör-t és hát nem volt olyan ijesztő, amilyenre számítottam... Pontosabban: nem tudtam mitől kéne félni xD. Majdnem elröhögtem magam rajta.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6691 Dátum: 13 máj 20, 19:23:16 » |
|
Elképzelhető. A Doktor azt mondta, hogy a háború utolsó évében már nagyon eldurvultak ott a dolgok, Rassilon nélkül is... De talán ha Rassilont ÉS Davrost kiiktatják, talán meg lehetett volna akadályozni (Davrost még időben, a dalekok létrehozása előtt, ahogy azt a Doktor próbálta is anno). Rassilonnal csak még rosszabb lett a helyzet, a dalekok amúgy is kábé egyenlő ellenfelek voltak. Rassilon nem akkor vette át a hatalmat, egy legendás figura volt, kb ő alapította Gallifrey társadalmát, aztán meghalt, de mégse halt meg, és visszajött. Eszükben nem volt fellázadni ellene. Más kérdés, hogy közben bekattant... Az End of time-ban lévő helyzetben meg már nem nagyon létezett más alternatíva. Nem egy sima ügy elfogadni, hogy nekünk ennyi volt... A tanácstag nő+a másik kettő kivételével senki sem volt annyira bátor, hogy ezt így elismerje, de a valóságban sem hiszem, hogy sokan megtennék. A Rassilonnak ellentmondó nő egyébként engem nagyon emlékeztetett egy régebbi kancellárra, aki a Five Doctorsban szerepelt (Flavia, valaki?).
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6692 Dátum: 13 máj 20, 19:59:15 » |
|
Én arról a nőről mindig azt hittem, hogy a Doktor anyja vagy legalább egy nagyon közelije.
Értem én, hogy legendás lehetett, de attól még legalább titokban szövetkezhettek volna ellene, ha már látták, hogy nem épelméjű már.
Ezzel a J.H Doktor megjelenéssel remélem kicsit belelátunk az Időháborúba majd novemberben, vagy valami, mert nekem ez még mindig ködös. Meg most ő is szerintem vagy még az első előtt lehetett, vagy a nyolcadik és kilencedik közt az Időháborúban.
Ezzel a résszel jól megkevert mindent Moffat most. Szerintem az évadzáró után 1000%, hogy mindenki várja már az 50.évfordulós részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6693 Dátum: 13 máj 20, 20:32:28 » |
|
Valaki világosítson már fel mi az a J.H.Egyszerűen nem bírok rájönni mi az.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6694 Dátum: 13 máj 20, 20:35:42 » |
|
John Hurt az a rövidítés. Ő játssza azt a Dokit, aki megszegte a Doktorlét ígéretét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 20, 20:38:36 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6695 Dátum: 13 máj 20, 21:40:29 » |
|
Nem arról a nőről beszéltem, hanem akit Rassilon elporlasztott, még Gallifrey-n. A kísértős nő (egyébként azt még most sem vágom, hogy hogy csinálta) elvileg tényleg a Doktor anyja volt, bár már más teóriákat is olvastam (Romana, Susan).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6696 Dátum: 13 máj 20, 21:54:43 » |
|
Hol nézitek a régi részéket? nem megsemmisült egy csomó a BBC-s idióták miatt ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6697 Dátum: 13 máj 20, 22:03:09 » |
|
Az első két Doktor részeiből igen, de ami megvan, annak a nagy része fenn van dailymotionon angolul, meg most valaki pakolja fel a 3. Doktortól magyar felirattal, jobb minőségben indára, én azt szoktam nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6698 Dátum: 13 máj 20, 22:21:02 » |
|
Ám SPOILEr a novemberi részről: A Sun azt írja hogy a rész végén a diki valóban az eredeti 9. regeneráció aki nem doktor...Ám megnéztem a Trónok harcát Szerintem nagyon jó kis rész volt... Jaime fronton hiányoltam dolgokat... De pl hogy a Bran-os dolgokat nem erőltették annak örültem per pill az a szál meg Theoné nagyon nem foglalkoztat.. 1000 éve nem történt semmi érdemleges azon a fronton... Viszont a Dany-s rész nagyon jó volt és ez nudizásfüggetlen bár az ilyeneknek mindig örülünk XDXDXD Az a zsoldosvezércsávóXD Kár hogy nem tépette szét egy sárkányával A másik ami Jó volt a Tyrion-os rész... Tetszik ahogy Sansával bánik.. és lassan elhiszem hogy ez neki még sokkal rosszabb mint Sansának Jofrey meg egy állat... nagyon boldog leszek ha végre valaki kardélre hányja majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6699 Dátum: 13 máj 21, 20:26:55 » |
|
A király napjai meg vannak számlálva. xD Nem volt rossz rész, habár sajnálom Robert fattyát. 2perc mámorért én nem vállalnám , h a farkamból szívjanak ki vért. xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6700 Dátum: 13 máj 21, 20:33:39 » |
|
Jah legalább végigcsinálhatta volna a boszorkány Ám nem Csípem Sem őt sem Stannis-t.. Dany erősödjön meg jöjjön haza és csapjon szét a sok acsarkodó között...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6701 Dátum: 13 máj 21, 21:31:57 » |
|
Pedig a Stannis + Davos jelenet is nagyon jó volt, és nem tudom miért, de nekem a kezdetektől fogva szimpatikus Stannis. Úgy bírom Dany-t, amikor felhúzza a szemöldökét, és fölényesen vigyorog, Targaryenek őrültsége sugárzik belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6702 Dátum: 13 máj 21, 21:44:28 » |
|
Nekem is kedvenc "királyom" Stannis, mert egy igazi katona aki igazságos. Talán a harcban nem villog annyira mint Robert, meg nem is olyan karizmatikus. Kár hogy elveszett a tűz isten imádatban, lehet ha nem így lett volna a pók kinyalja a fenekét hogy a trónra ülhessen ~~ (és meg is szerzi neki) Egy kis fun: ***fej Jofrey nem véletlenül kapta azt a piócát
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6703 Dátum: 13 máj 22, 01:54:06 » |
|
Megnéztem a Supernatural új részét hű... Fenemód érdekel mi lesz Castiel-el így, na meg, hogy mihez kezd Metatron egy elvileg üres Mennyel... Vén majom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6704 Dátum: 13 máj 22, 15:55:23 » |
|
Amúgy én nem akarom elhinni, hogy Metatron nem arkangyal. Áttört minden angyal ellenes jelet, hogy megmentse a prófétát, ez pedig 100%-osan arra utal, hogy arkangyal (lásd: Crowley is simán áttöri a démoncsapdát, míg más démon ha bele döglik sem tud belőle kijutni). Valamint miután arról makogott, hogy ő csak egy hétköznapi angyal volt megemlítette, hogy aztán kiválasztotta Isten az igéi lejegyzésére, ergo ezzel valami változás történt vele kapcsolatban. Plusz még anno mikor az évad elején Crowley fordíttatta Kevinnel a táblát, akkor azon is "Arkangyal Metatron"-ként hivatkozik rá Kevin, és ezt a tábláról olvassa le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|