Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6675 Dátum: 13 máj 18, 16:48:49 » |
|
Bárki az alien filmekben ? mondj egy karaktert aki ott jól járt Annalee? x'DDDDDD Na jó viccet félretéve igaz, hogy az Alienben mindenki elpatkol Ripleyn kívül a megismert emberek közül, de azért még mindig Theon viszi a pálmát nálam. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6676 Dátum: 13 máj 18, 22:47:52 » |
|
Odaát 8. évadzáró része: spoileres lehet!Crowley-t még mindig nem lehet megunni. Jó volt látni más helyzetben is most. Abbadon-t nem értem, minek kellett oda? Nem ért el vele sokat, hogy odament, de ha legközelebb látjuk, akkor remélem jobb szerepet kap. Metatron-on én is meglepődtem. Na vajon most mi lesz? Megint csak cass a hibás. A cupidos jelenetre meg no comment. Az is meglepett. Szerintem is ez volt a legígéretesebb zárás. Már alig várom, hogy október 1 legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6677 Dátum: 13 máj 19, 02:50:41 » |
|
Hát Shiro, a Borgiák egyik legjobb ajánlása számomra az lenne, hogy a Keresztapa (ami szintén klasszikusan király film, Gabesz) c. film szerzőjét az a család ihlette meg Vito Corleone megalkotásában. Plusz Jeremy Irons játssza a történelem egyik legmocskosabb, legmegosztóbb pápáját, és mivel én ki nem állhatom a pápaságot, király érzés újra meg újra látni, hogy mennyire züllött volt az összes őszentség, bíboros, püspük, mindenki. Nagyon megtetszett nekünk ez a sorozat. Mivel a harmadik évad már nem volt szinkronosan, úgy annak megtekintését felirattal kezdtük el. S így az eredeti hangokkal, mintha sokkal komorabb hangulata lenne a sorozatnak. Persze ismeretes számunkra, hogy az események is rájátszanak, de mintha a hangszín sokat nyomna a karakterek jellemén. S ami még érdekes számunkra, hogy a harmadik évad második epizódjában elhangzik egy magyar szó. Helyesbítünk: többször is. Ja a pápát meg bírjuk, jó fej.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 19, 03:14:32 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6678 Dátum: 13 máj 19, 22:01:39 » |
|
Doctor Who szezonfinál nagyon faxa volt 1 kérdést megválaszolt... De a többit nem De nyitott 1000 másikat SPOILER! Szóval akkor most nem 11 hanem 12 Doctor volt? Csak az első inkarnációja a valódi neve. Aki olyat tett ami miatt eldobta azt a nevet... De mi lehetett az anno a 9. zárta le a nagy időháborút.. annál csúnyábbat hogy tehetett volna... Bele se merek gondolni... még 200 nap... meg fogok őszülni basszus
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6679 Dátum: 13 máj 20, 13:14:18 » |
|
Sam tényleg ennyire pancser volt, hogy futás közben otthagyta az obszidiántőrt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6680 Dátum: 13 máj 20, 13:22:22 » |
|
Az engem is kiborított. Megöltük az egyetlen gonosz lényt. Fussunk tovább fegyvertelenül, hátha bajba kerülünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6681 Dátum: 13 máj 20, 14:59:35 » |
|
DW-finálé: többször is elfelejtettem levegőt venni. Ez nagyon odavágott. SPOILER Szerintem nem az "eredeti", hanem a valódi 9. inkarnáció lesz az, amit a JH-féle Doktor mondott (hogy kényszerűségből, a béke nevében tette, amit tett) eléggé ráillik Gallifrey elzárására. Nem volt választása, vagy az univerzum szívja meg, de semmiképp sem volt "a Doktor nevében", ezért a későbbiek letagadják... Talán kapunk egy kis betekintést a háború lezárásába, eddig mindig csak beszéltek róla, jó lenne élesben látni, akár flashbackben. Ez a jó a klasszikusokban, addig is van mit várnom-néznem. Clara meg meglepett, de nagyon jól megoldották.
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6682 Dátum: 13 máj 20, 15:19:06 » |
|
Spoiler... !!!
Nem lehet ő a valódi 9. Inkarnáció, mert akkor az előtt levők miért hívták magukat Doktornak? mi okuk lett volna rá ? Ez kérlek az első inkarnáció... a Doktor név felvétel oka...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6683 Dátum: 13 máj 20, 15:49:17 » |
|
SPOILER Azt mondta, hogy amikor valaki nevet választ, ígéretet tesz, és a JH-Doktor megszegte ezt az ígéretet, azért nem hívhatja magát Doktornak. Egy ígéretet, amit még nem tett, nem lehet megszegni. Miért hívják magukat Doktornak... A Mester miért hívta magát Mesternek? A Rani miért hívta magát Raninak? De persze ettől eltekintve simán lehet az is, amit te mondasz. Meglátjuk. Mindkét lehetőségből nagyon sokat lehet kihozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #6684 Dátum: 13 máj 20, 17:12:26 » |
|
Syzygy, valóban ilyen pancser, bár szerintem itt már nem volt meg neki. (azt hiszem elkobozta az öreg) Legjobb rész volt eddig ez a nyolcas, minden benne volt ahogy az kellett, kis hercehurca az inassal most nyert értelmet.
Tyrion meg szokás szerint alakítja azt amit elvárok tőle két éve, bár a ceremónián a beégése nem volt látványos.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6685 Dátum: 13 máj 20, 17:13:10 » |
|
Nagyon jó volt a Doctor Who évadzárója. Spoiler: Clara egész jól meg lett magyarázva ezzel, hogy a Doktor idővonalában volt, és így jelent meg többször. Igen érdekes volt látni a régi Dokikat is. Szerencsére a neve sem derült ki még, de lehet hogy lassan megtudjuk majd novemberben attól, ki megszegte az ígéretet. Miért hívják magukat Doktornak... A Mester miért hívta magát Mesternek? A Rani miért hívta magát Raninak?
Ez a név választás igen érdekes. Nem láttam még a régi sorozatot, szóval lehet hogy hülyeséget mondok, de mi van, ha a legtöbb timelord valami miatt eltitkolja a nevét, és ezért választanak egy ilyet (Mester, Doktor)? Van néhány történet, ahol eltitkolják az igazi nevüket, pl. a Bartimaeus triológiában is a mágusok, hogy a szellemek ne tudjanak bennük kárt tenni. Nem pontosan, de lehet, hogy valami hasonló lehet a nevek hátterében. Összesítve ez az évad jó volt. A part 1 annyira nem maradt nekem emlékezetes, kivéve az első és utolsó részt, viszont a Part 2-t nagyon élveztem. Az évadzáró meg nagyon jó volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 20, 17:17:33 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
|
« Válasz #6686 Dátum: 13 máj 20, 17:32:57 » |
|
Én se láttam még az összes klasszikus részt, de eddig inkább az jött le, hogy a renegát Idő Lordok választanak maguknak új nevet, de itt kicsit infóhiány van. Mert pl Romana nem szórakozott a nevével, meg általában a Gallifrey-n maradtaknál se tűnt fel ilyesmi (max a becenevek az Akadémián, de az szerintem nem ide tartozik), viszont a Doktor, a Mester, a Rani, volt valami Inkvizítor (?) is... Fene tudja, nekem elég esetlegesnek tűnik, hogy ki választ új nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6687 Dátum: 13 máj 20, 17:38:40 » |
|
Igazából úgy lett egyik kedvencem az évad, hogy mind a part 1, mind a part 2 maximum 5 rész kivételével hulladék volt. Most komolyan, mit csináltak ezek? A "Hide" című rész alatt majdnem agyvérzést kaptam, hogy kinek a beszívott agyából pattant ki ez a hülyeség?
Az évadzáró viszont 10 percenként sokkolt, szóval mondhatni nagyon jóra sikeredett. Ezen kívül belőlem nagyon pozitív érzelmeket egyedül a karácsonyi special és a journey to the centre of TARDIS váltott ki. Remélem azért a következő évad nem lesz ennyire töltelék dús.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6688 Dátum: 13 máj 20, 17:40:02 » |
|
Nem gondoltam volna hogy Clara azért "lehetetlen lány" mert a Doktor miatt lett az. Időháború: az End of time alapján azt mondom hogy szerintem elég lett volna Rassilont kiiktatni, szerintem ő kavart.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6689 Dátum: 13 máj 20, 17:44:15 » |
|
Akkor lehet, hogy csak azok választanak, kik elmennek Gallifreyről, vagy megtartják a becenevüket? Csak feltettem ezt, mert nagyon titkolja. Tán még lehetséges, hogy akiknek nagy jelentőségük van az időben, azok kapnak nevet, és az eredetit eltitkolják örökre. Mikor látják a mindenséget kicsi korukban, akkor tán a jövőjükbe is láthatnak, így tudva meg, hogy kik lesznek. Igazából úgy lett egyik kedvencem az évad, hogy mind a part 1, mind a part 2 maximum 5 rész kivételével hulladék volt. Most komolyan, mit csináltak ezek? A "Hide" című rész alatt majdnem agyvérzést kaptam, hogy kinek a beszívott agyából pattant ki ez a hülyeség?
Való igaz, hogy a Part1 utolsó és első kivételével, teljesen töltelék volt, a Part2 meg a Hide az tényleg igen gyengére sikeredett. A Tardisos rész azt nagyon élveztem, még ha kicsit csalódott voltam, mert vártam magát a Tardis lelkét is. A többi meg nem volt rossz, én legalábbis élveztem őket. Időháború: az End of time alapján azt mondom hogy szerintem elég lett volna Rassilont kiiktatni, szerintem ő kavart. Szerintem voltak még egypáran rajta kívül, de ezt nem lehet biztosra megmondani. Én csak azt nem értem, miért nem lázadtak fel ellene? Látták, hogy ez csak a vesztüket hozza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 20, 17:50:27 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
|