Syzygy
|
|
« Válasz #6630 Dátum: 13 máj 09, 18:15:02 » |
|
akció:
Kutyaszorítóban Szigorúan bizalmas Közönséges bűnözők El Mariachi Oldboy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6631 Dátum: 13 máj 09, 18:22:34 » |
|
Mostanában a GoT hatására elkezdtem nézni a Tudorok c. sorozatot, annak hatására pedig a Borgiák második évadánál tartok, és mivel eléggé tetszenek, szeretném megosztani valakivel, aki esetleg szintén kedveli az említett sorozatokat. Eléggé megoszló a véleményem a két sorozatról, a karakterekről, a történelemhűségről, a megvalósításról, szóval úgy kb az egészről, plusz ajánlom is sok mindenkinek, mert azt a néhány dolgot leszámítva nagyon igényes és nagyon szórakoztató pillanatokat ígér a két alkotás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6632 Dátum: 13 máj 09, 18:52:03 » |
|
az én akciófilm kedvenceim: GI JOE Die hard 3-4 Eredet Rambo 1 Kill Bill 2 Bourne trilógia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6633 Dátum: 13 máj 09, 20:02:59 » |
|
Mind láttam... Nehéz nekem új filmet mutatni, amit még nem láttam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6634 Dátum: 13 máj 09, 20:15:00 » |
|
Ok, akkor nézd végig az elejétől ezt a listát: http://www.imdb.com/list/D7z-N5hvdYU/Elég jól össszeszedett válogatás, amiket láttam közülük az mind jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6635 Dátum: 13 máj 09, 20:20:33 » |
|
Syzy. Hátha te leszel az én emberem. Mondd már el, hogy a sokak által istenített Old boly miért kéne jó legyen. Annyira botrányosan unalmas volt az a film, hogy csak a sok pozitív vélemény miatt néztem végig. Annyira akartam szeretni ezt a filmet, mert Puzsér is nagyon dicsérte és 90%-ban egyetértek vele filmek terén. De ez valami borzasztó volt.
És lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy nem jöttem rá, mi benne az érték, de ahogy láttam szimplán csak rossz volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 20:21:18 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6636 Dátum: 13 máj 09, 20:30:37 » |
|
Most ugye csak viccelsz? Ezeket már vagy láttam, vagy nem érdemes megnézni sem kategória...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #6638 Dátum: 13 máj 09, 20:41:45 » |
|
Gdat88
Az én kedvenc filmem is megkapja, hogy unalmas. Pedig nem az, csak nehezen emészthető, és más miatt számít izgalmasnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6639 Dátum: 13 máj 09, 20:45:37 » |
|
Nekem is az egyik kedvenc filmem ilyen. A Forrás (The Fountain). Két féle ember van. Aki kikapcsolja az első öt percben, hogy unalmas szar és aki imádja és benne van a top filmjei között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6640 Dátum: 13 máj 09, 22:38:20 » |
|
Mostanában a GoT hatására elkezdtem nézni a Tudorok c. sorozatot, annak hatására pedig a Borgiák második évadánál tartok, és mivel eléggé tetszenek, szeretném megosztani valakivel, aki esetleg szintén kedveli az említett sorozatokat. A törpés az egész jó ősszel vagy télen megnéztem a 4. vagy 5. évadig. Borgiákat még nem láttam, de lehet abba is belenézek, hacsak előbb nem a többiek fura filmjei közül szemelem ki az egyiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #6641 Dátum: 13 máj 10, 14:19:16 » |
|
A V, mint Viktória sorozat 4. évadját hol találom magyar felirattal? A 3. évad 12. része: '' blonde squad '' is magyar feliratosan kéne, mert magyarul sehol sem találom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6642 Dátum: 13 máj 11, 07:47:57 » |
|
Húh, lassan a nézett sorozataim száma két számjegyűvé válik. Sőt Belekezdtem a Mayday-be. Anglia egyik kisvárosában játszódó 5 részes nyomozós sorozat. Viszont itt egy eltűnt lányt keresnek egész végig. A poén az egészben, hogy szinte az összes szereplőnek volt indítéka megölni a lányt, és ezért tuti nem fogju kszerintem megtudni meghalt-e. Döntsük el mi. A "főszereplő" fiát meg a GoT-os Kisujj játssza és hát fenomenális az alakítása. Rendesen beparázok a nézésétől, vagy attól, hogy épp mit fog mondani/tenni. 5 órát simán megér bárkinek, a fényképezése is gyönyörű. Emellett elkezdtem a Da Vinci's Demons-t is. Ez annyira nem kötött le, a CGI ocsmány. Viszont van benne fantázia. Spartacus rendezőjétől van, látszik is. Egy próbát megér, de szerintem az első évad végén kasza lesz, ha máshogy nem akkor csak nálam. + kaszát kapott nálam az Orpahn Black, The House of Cards, Banshee is. Tudorok...Hmm...Annyira unalmas volt nekem, hogy az első évadot tudtam csak végignézni. Lehet, hogy a további évadokban jobb lett, de nem teszek még egy próbát. És lassan belekezdek a Top of The Lake-be is :DDDD
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6643 Dátum: 13 máj 11, 08:16:05 » |
|
Gabesz nézd meg(újra) a Leon a Profit! Nem kell jobb akció film nála.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6644 Dátum: 13 máj 11, 09:45:33 » |
|
Hát Shiro, a Borgiák egyik legjobb ajánlása számomra az lenne, hogy a Keresztapa (ami szintén klasszikusan király film, Gabesz) c. film szerzőjét az a család ihlette meg Vito Corleone megalkotásában. Plusz Jeremy Irons játssza a történelem egyik legmocskosabb, legmegosztóbb pápáját, és mivel én ki nem állhatom a pápaságot, király érzés újra meg újra látni, hogy mennyire züllött volt az összes őszentség, bíboros, püspük, mindenki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 11, 09:46:10 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|