24 nov 26, 14:41:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1557458 alkalommal)
0 Felhasználó és 168 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6540 Dátum: 13 ápr 19, 11:44:58 »

Jonnal kapcsolatban ezt én is éreztem, kezdetben már a könyvben is idegesített az ő szála, mert egyáltalán nem voltam kíváncsi a Falon történtekre meg az ő szomorú nyavalygására. Ugyanakkor mára ez teljesen megváltozott, egy nagyon jó szereplővé nőtt a szememben bizonyos okokból, szóval szerintem neked is érdemes továbbra is figyelemmel kísérni Jon karakterét és jellemfejlődését, mert ha nem vagy vele szemben nagyon előítéletes, akkor lehet egyszer már csak arra fogsz eszmélni, hogy nagyon kedveled. Mosolyog
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6541 Dátum: 13 ápr 19, 11:56:31 »

Nekem végig tetszett Jon cselekményszála. Voltak ugyan rosszabb pillanatai is, de alapvetően érdekesnek találtam az egészet. A srác maga néha tényleg egy kicsit fárasztó tudott azért lenni a búbánatosságával, de azért ennek ellenére is. Az 5. könyvben meg kifejezetten jók voltak azok a részek ahol ő szerepelt. (Persze a könyv vég elég sok mindent kérdőjelesen hagy xD)
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6542 Dátum: 13 ápr 19, 18:27:41 »

Jelen pillanatban számomra Arya a legérdekesebb karakter számomra. Látok benne potenciált, rengeteg dolgot kilehetne belőle még hozni, de gondolom nem 5-10 évet fog átívelni a történet.
Illetve még továbbra is Tyrion és Dany a két másik kedveltem. Danyvel most kicsit elszaladt a ló ahogy észrevettem eléggé a fejébe szálltak a dolgok, jó mondjuk durva dolgok történtek vele, aláírom.

Jah és Stark anyucit egyenesen utálom. Mosolyog Nincs számomra még egy ilyen ellenszenves karakter, hacsaknem Cersei.

Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6543 Dátum: 13 ápr 19, 21:07:25 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GCCzBLLi9hk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GCCzBLLi9hk</a>
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6544 Dátum: 13 ápr 19, 21:24:52 »

Igen.. Arya karaktere... A legkalandosabb... Egy szürke kisegér, aki megbújik, menekül, túlél.. Valar Morghulis... Valar Dohaeris...
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #6545 Dátum: 13 ápr 19, 21:30:56 »

Filmek. Valami jó kis thriller,horror,misztikus keveréket tudtok?Mosolyog (Nem ősrégire gondolok)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 19, 21:39:07 írta dreamfolow » Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #6546 Dátum: 13 ápr 19, 21:44:43 »

Biztos eléggé fáradt lehetsz a huszadik tizenkét óra után.

Számomra érdekes.. várom hogy mit hoznak ki belőle.. feltalálja magát.. ügyes, intelligens, büszke, lojális..
Ez az én szubjektív véleményem.

Tegyük Sansát és Aryát egymás mellé... annak ellenére hogy Sansát játékszerként használják, megalázzák, lelkileg elég durván sanyargatják, még mindig olyan naiv és buta hogy esküszöm falnak tudnék tőle menni. (akik szeretik ne vegyék személyes sértésnek)
Arya kora ellenére szinte rögtön átlátja a helyzeteket és kis szerencsével ugyan de meg is oldja.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6547 Dátum: 13 ápr 20, 08:58:38 »

Sansa még mindig naiv? Aes, hol tart a sorozat?  Ohh My God

Egyébként Arya nem egy szürke kisegér, aki csak megbújik, menekül és túlél. Egy nagyon erős, büszke és harcias lány. Mosolyog Persze nyilván emberfüggő, ki mit kedvel. Kíváncsi vagyok Gabesz ízlésére e tekintetben. Nevet

Természetesen a Targaryenek mellett Varys a legjobb szereplő. ·· Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #6548 Dátum: 13 ápr 20, 11:06:52 »

Már átment egyfajta jellemfejlődésen, de még mindig van mit javulnia ezen a téren.

Varys? őt én is bírom...

Sansa kikotyogta az új királynőjelöltnek és anyjának, hogy Joffrey egy beteg állat. Azt hiszem az ő szálát itt fejezték be.
Viszont Margery egész jól kezeli a kis srácot. Jah és Littlefinger megkörnyékezte már Sansát. (majd segít neki kijutni stb.)

Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6549 Dátum: 13 ápr 21, 09:28:44 »

Ha Sansa-nak lesz egy 180 fokos személyiségfejlődése, arra kíváncsi leszek,mert eddig ő a legsemmilyenebb női karakter aki ráadásul unszimpatikus, bár lehet csak azért, mert való életben sem találom vonzónak az ilyen típusú lányokat, ha egyáltalán lehet ezt tipizálni.

Gyűrűk ura Éowynja után Dany a második nő, aki végre belátta, hogy az asszonyok nem emberek. Pojén

“- Valar Morghulis.
 – Yes, all men must die. But we are not men.”

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6550 Dátum: 13 ápr 21, 09:54:04 »

A gyűrűk urában ezt egyértelműen úgy kellett értelmezni, hogy férfi nem képes megölni a nazgulokat, csak Gönczék ezt eléggé félreértették.

De amúgy én is megmondom, hogy a nők nem emberek. Mi egy magasabb rendű létforma vagyunk.  Pojén
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #6551 Dátum: 13 ápr 21, 10:35:04 »

Vagy lehet hogy Göncz tudott valami olyat, amit Tolkien nem.  Pojén

Gondolom valahogy így nézhet ki az evolúciós vonalad:
gman<agráros<férfiak<nők<vizsla Nevet
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6552 Dátum: 13 ápr 21, 11:50:50 »

Hogy neked milyen nagyon igazad van, Saphi. Nevet

Úristen, Gabesz! :O Hogy mondhattad Aryára azt, hogy szürke kisegér, aki csak menekül és bujkál? :O Szerintem önmagában az egyik legérdekesebb sztorit mondhatja magáénak az a kiscsaj, és engem nagyon érdekel, mi fog kisülni végül az egészből.

Aes, elmondanál pár dolgot, ami a könyvben barátságosabbá tette Jamie-t, a sorozatban viszont nem erőltették túlságosan az ilyen jeleneteket? Csak mert nekem az utolsó tette miatt Briennért elég sokat nőtt a szememben, hát még ha több ilyet is tett már előtte. Persze elfelejteni sose tudnám, hogy amúgy milyen mocsokságokat művelt korábban, de azért én se csípem az ilyen egyoldalú karaktereket, amikből mondjuk nem sok van a GoT-ban.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6553 Dátum: 13 ápr 21, 12:39:56 »

Dögfáradtan elég hülyén fogalmaztam... Bakker Arya a kedvenc karakterem!
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6554 Dátum: 13 ápr 21, 13:59:29 »

Niku, szerintem a jellemformáló részek majd csak most jönnek. És szépen lassan ki fog derülni, hogy miért lett olyan Jamie, mint amilyen eddig volt. Én megértettem, a maga módján nem is olyan rossz, mint amilyennek tartottam az első könyv alapján.
Szerintem Aes attól tart, hogy el fognak siklani ezen dolgok felett, a rövidítés miatt (ami egy ilyen könyvnél szükségszerű). Erre jó példa az előző évadban Jon szála. Egyszerűen hagyta Ygritte-et elmenni és nem loholt utána fél könyvön keresztül, mert, hogy "megszökött". A könyvben a testvéreivel marad és szép lassan hullanak el, majd egy barlangba szorítják Qhorinnal. Ott eléggé jellem formáló volt, hogy Jonnak meg kellett ölnie Qhorint a párbajban (mert ezt parancsolja neki)és be kellett állnia a vadak közé, hogy majd figyelmeztesse a falon lévőket a támadásra.

Egyébként én emlékszem rosszul vagy J kezét már az elfogásakor levágták a könyvben? Erre a részre nem emlékszem pontosan Gondolkozik.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins