24 nov 30, 07:40:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1566099 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #6405 Dátum: 13 márc 24, 22:13:16 »

Az évadzárót. Átgondolod a részt, kiírod a véleményed magadból és nyugtázva mindezt tudsz belekezdeni a másikba. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6406 Dátum: 13 márc 24, 22:14:38 »

Én is erre hajlok. ikszdé Inkább azzal végzek először, kitombolom magam, és majd utána térek rá GoT-ra. Csak azért azt se szívesen halogatom. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6407 Dátum: 13 márc 25, 20:44:10 »

Azta, a következő rész már az évadzáró lesz! Nagyon hamar elment ez az évad. A következő majd ősszel kezdődik ? Már most várom.

Walking Dead s03e15 spoiler!

Ez a rész nagyon jó volt! Számítani lehetett rá, hogy Rick nem lesz képes eladni Michonne-t. Szegény Merle csak azért akarta átadni, hogy a csoporton segítsen, hogy tegyen értük valami jót. A beszélgetése Michonne-val nagyon jóra sikeredett. Kicsit megismertük Merle-t. Örülök, hogy a Woodbury előtt nem ölt meg senkit. Végülis nem volt ő rossz, ahogy Michonne is megmondta. Mekkora poént nyomot, hogy az üvegen keresztül itatta a járkálót.  Nevet Örültem, mikor elengedte Michonne-t de szomorú is voltam, hogy Michonne nem ment vele erősítésnek. Az ő helyébe én sem mentem volna vele, de ketten nagyon nagy párost alkottak.  Kúl Ketten simán elintézték volna a Kormányzót és a kis bandáját. Azért Merle egyedül is lenyomta a fél bandát.  Mosolyog Nagy ötlet volt, hogy a zombikat odavezette. Sajnos már akkor megpecsételte a sorsát, mikor egyedül ment a Kormányzó ellen. Az a csóka tényleg nem 100-as, hogy leharapta két ujját. 
Szegény Daryl. Neeem Remélem, hogy túl tud majd lépni a bátyja elvesztésén. El is felejtettem, hogy a halottak is átváltoznak. Legalább nem szenvedett sokat. Égészen megkedveltem ebben a részben.
A Glenn-Hershel szál is egész jó volt. Szép volt a Bibliából az idézet. Mikor a "Bizony szemeiddel nézed, és meglátod gonoszoknak büntetését!" Résznél Rick meglátja Lorit, az nagyon odapasszolt.  Hümm-hümm Glenn meg aranyos volt, ahogy Hershel áldását kérte.  Pirul
A végén Rick beszéde is nagyon ütősre sikeredett. Főleg mikor azt mondta, hogy ők a felsőbb jobb. Pontosan
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #6408 Dátum: 13 márc 25, 21:15:11 »

Feltűnt nekem két baki,legalábbis szerintem az volt.
1. Az egyik woodbury-s fickó járkálónak hívta a zombikat nem harapónak.
2.Mintha láttam volna egy repülőt az utolsó jelenetben.

A rész nagyon jó volt leginkább az utolsó jelenet tettszett ,nagyon szeretem az ilyeneket,bár Daryl kissé furán nyöszörgött.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6409 Dátum: 13 márc 26, 12:30:25 »

TWD SE03E15 SPOILER!

Az évad legjobb része ezt nyíltan kijelenthetjük. Merlet az első 20 perc után elküldtem a búsbüdösbe aztán a 30ik perc felé már meg kedveltem, így nagyon sajnálom a halálát. NAgyon nem gondoltam volna, hogy a Kormányzó lelövi..Darylt sajnálom remélem átlép rajta és busszóból ő fogja megölni a Badasst. A kövi rész ajnálójában az utolsó másodperc amikor gránát vetővel lelövik az őrtornyot!!!! Hááát elég szép lesz a tavaszi(téli) szünet vége!! Got és TwD <3<3!
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #6410 Dátum: 13 márc 26, 14:52:31 »

The Walking Dead S03E15 Spoiler!

Ütött ez a rész rendesen. Merle-t eddig is csíptem valamennyire de ebben a részben látszott rajta hogy változni akart. Kár érte, hogy így csúnyán végezte. Daryl-t sajnáltam hogy ezt kellett megélnie de lagalább felspanolta magát és kifingatja a r.hadt kormányzót. A bibliás rész és Rick beszéde mellett nekem azt tetszett miikor Merle bömböltette a zenét és nyugodtan kortyologatta a whiskey-t Nevet A szezonzáró ajánlója pedig fergeteges volt azzal a toronyberobbantós résszel .
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6411 Dátum: 13 márc 26, 15:55:52 »

Mivel Daryl nincs benne a képregényben, ami alapján készül a sorozat, így nem túl valószínű, hogy ő végezne a Kormányzóval. Sőt ő még azt se tudja, hogy ő ölte meg Merle-t, hisz végülis bárki lelőhette volna.  Csak két ember végezhet a Kormányzóval, Rick és Michonne. Elvileg Andrea is megtehetné de ő már sokszor eljátszotta az esélyét. És most nincs is olyan helyzetben, hogy megtegye.^^
Korábban volt szó arról, hogy nem Ricknek kellet volna őrt állnia, mikor Andrea elérte a börtönt. Most jutott eszembe, hogy az előző évadban Daryl egy egész részen át hallucinált Merleről.  Nevet Azért ha én láttam volna az erdőben, a rácsokon kívül valami mozgást a szemem sarkából és sem vettem volna a fáradságot, hogy elhagyjam a biztonságos helyemet és kimenjek ellenőrizni, mikor lehet, hogy csak egy járkáló volt.  Pojén
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6412 Dátum: 13 márc 26, 18:32:59 »

The Walking Dead s03e15 spoiler!

Nekem is nagyon bejött ez a rész. Nevet Az évad egyik csúcspontja volt. Merle-ről többet tudtunk meg ebben az egy részben, mint az egész sorozatban idáig. Kár, hogy meghalt. Szomorú Igazából érdekes figura volt, én alapvetően a rosszfiúk közé soroltam, és nem is igazán kedveltem, féltettem tőle a többieket. Jó, hogy végre beleláthattunk a lelkébe kicsit. Érdekes ember volt az biztos. Mondjuk tipikus Merle, hogy elrabolta Michonne-t. (Aki amúgy szinte botrányos hidegvérrel tűrte az egészet, szinte biztos tudta, hogy nem fogják átadni végül a Kormányzónak.) Az a harcjelenet meg zseniális volt. Az egész úgy ahogy van, maga az ötlet és a filmkészítők általi megvalósítása is. A zombi "itatós" jelenet, hát az tényleg készen volt. Utána meg Merle, kb mint Rambó Három, egy jókora adag gonoszcsávót le is irtott. Jó volt a terv, ha az a hiba nem csúszik bele, azzal az egy zombival, végezhetett volna a Kormányzóval is. Így viszont sajnos ez nem jött össze. Szegény Merle, nagyon sajnáltam a végén. Szomorú Meg persze Daryl-t is, iszonyúan kibukott a testvére halálán, mondjuk ez nem lep meg.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #6413 Dátum: 13 márc 26, 20:55:16 »

Hogy ne csak a Walking Dead-ről legyen szó ebben a topicban, amiből még egy részt se láttam és kb. annyit tudok róla, hogy zombikról szól Nyelvesít: a Californication legújabb évadát nézi valaki?
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #6414 Dátum: 13 márc 26, 21:18:32 »

Néztem, amúgy semmi új nincs benne sajnos, mondjuk a Lost-os csaj szép benne, de kb ennyi. Nevet Mármint lehet hogy objektíve jók a részek, meg Hank-et nem lehet megunni, de 6 évad sok belőle, egyszerűen kiégtem, semmi újat nem tud már adni és a szerencsétlen sexhez kapcsolódó Runkle poénok sem ütnek már, de mondom ezt úgy, hogy 6 évad van a hátam mögött...
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #6415 Dátum: 13 márc 26, 22:23:38 »

Én Charlie jelenetein eddig mindig sírtam a röhögéstől, de sok új dolog tényleg nincs amúgy ebben az évadban. Ettől függetlenül tetszik a hangulata, és a "múzsa" csajt például egy nagyon jól eltalált karakternek tartom.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6416 Dátum: 13 márc 26, 22:58:36 »

Ha most úgyis valamiért mindenki képeket tesz be a fórumra, én se maradhatok ki:

Készen állnak a nagy küzdelemre az utolsó részben Nevet

Trónok harca se maradhat ki a mai napból.

Íme a Sansát alakító Sophie Turner egy kicsit más megvilágításban:

Szerelem Szeretet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #6417 Dátum: 13 márc 27, 16:14:24 »

Újabb vidik DW-ből
 https://www.youtube.com/watch?v=tUUDtp5zydE
Most már más is megakarja ölni Clarát?

https://www.youtube.com/watch?v=5JNwuYQI6Zs
A repülős jelenet, meg a Tardisszal jutottak oda.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 27, 16:15:03 írta zitagirl » Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #6418 Dátum: 13 márc 27, 21:02:50 »

Ma végignéztem az eddig kiadott TWD epizódokat.

Spoiler

Hű, a harmadik évad nagyon ütött Nevet Nagyon jól pörögtek az események. Sajnáltam Carlt, hogy le kellett lőnie a saját anyját... T-Dog pedig igen emberséges volt utolsó perceiben, mikor feláldozta magát, hogy Carol élhessen.
Woodburry az eleinte nagyon kedves és harmonikus városnak tűnt, de már az elején sejtettem, hogy itt se lehet minden tökéletes. A Kormányzó nagyon beteg ember...
Merle-t pedig meg már egészen kezdtem megkedvelni, ahogy jobban megismertük. Nagy poén volt, ahogy itatta a zombit az üvegen keresztül Nevet Szegény Daryl nagyon kiakadt, de megértem.
Az előzetesben pedig ahogy lerobbantották az őrtornyot, nagyon kemény volt. Várom már az évadzáró epizódot. Mosolyog
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6419 Dátum: 13 márc 27, 21:14:07 »

Én az előzetest meg sem néztem... Nagyobb rohadék a kormányzó mint gondoltam... Merle nem ezt érdemelte...

És igen! Trónok harca! Még 4 nap! Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins