TWD spoilerAndreát nem értettem. Miután elvágta az egyik kezéről a bilincset, simán be kellett volna várnia Miltont, és fejen szúrni, nem akkor még a hatásfokozás érdekében elnyiszálni a másikat, amíg a zombi csámcsog a nyakán. Glenn egy székhez szalagozva is meg tudta ölni azt a zombit, pedig alapvetően még fegyvere sem volt...
Az ő halála valahogy nem is izgatott, ő semleges karakter volt számomra.
A börtön ostroma... hát, hosszabbra és véresebbre számítottam, hogy legalább a Woodburry csapatból néhányan áldozatul essenek, esetleg még Rick csapatából is, de ez nem következett be. Az, hogy beragadtak a fegyverek... na ez vagy egy gagyi kifogás volt arra, hogy gyorsan elhúzzon a banda, vagy Rick csapatából odament valaki, és elrontotta a fegyvereket, de valahogy ezt kétlem. Az a gránátvető vagy micsoda meg szerintem még használható lett volna arra, hogy kifüstöljék Glennéket, na mindegy.
Az, hogy a Kormányzónál hogy elszakadt a cérna:
Még az emberei is megrémültek tőle, de valaki igazán lelőhette volna, pl a csávó akit utoljára fejen lőtt. Miután kinyírt körülötte vagy 20 embert, ő csak állt és nézett ráfogva a fegyverét a Kormányzóra. De nagyon várható volt, hogy ő megmarad sajnos, "mindenki örömére".
Carlt nem értettem. Nagyon agyára ment a zombi, aki megölte Dalet, viszont az, hogy Andrew visszatért, és megölte Lorit... ezt elrontották, Endrút amúgy is Rick kinn hagyta kajának.
Na és vajon a Kormányzó hova ment azzal a pár megmaradt emberével?
Ha visszatérnek Woodburrybe, szerintem ideges de nem hinném, hogy meglepődne. Rickék meg majd hajkurászhatnak ám kaját rendesen, de szerintem jobban jártak volna, ha bevárják a Kormányzót és lelövik a kis csapatával együtt, aztán élnek boldogan a kisvárosban tovább.
A rész szerintem olyan 10/8 vagy 10/9, mert volt pár dolog, amire tényleg nem számítottam, de a többi évadzáró rész szerintem sokkal jobb volt ennél.