Once upon a time e16Kezd egyre labilisabb lenni a sorozat.
Hogy szerezték meg a hajót? kihagytam valamit?
Egyébként... itt háború lesz... most már tényleg van miért gyűlölni SnowWhiteot, elvette a két leginkább szeretett embert Reginától...
Már csak Henry maradt.. a minimális remény szál arra hogy a boszink magába szálljon, de nem fog. Kell egy főgonosz.
Igen Grahamből még lehetett volna valamit kihozni.
Mulánon mit szeretsz? és Pinochion? alig volt szerepe.
Sikeresen elfelejtettem megnézni a heti részt, úgyhogy a OUaT wikiről simán beszoptam, hogy meghalt Cora. Jupííííí!
Pedig olyan nyilvánvaló, hogy hogyan szerezték meg a láthatatlan hajót, hiszen azt bárki megtalálja, főleg egy kikötővárosban, ahol bárhova eldughatták azt. Nem is értem mit nem lehet ezen érteni
Háború? Maximum akkor, ha a heti rész úgy kezdődik, hogy Regina ledöfi Rumple-t. Anélkül esélye sincs. Mondjuk így se, mert a szeretet erejével legyőznek mindenkit, de úgy jobban festene.
Mulan és Pinocchio olyan karakterek, akik felkeltették az érdeklődésemet. Nem kell ahhoz nagy dolgot tenniük, hogy kedvencek legyenek nálam, jobban szeretem az ilyen sejtelmes karaktereket, akik még sok szarból kihúzhatják a hőseinket (ilyen például Castiel, Monroe, Alex Mahone, vagy akár animés viszonylatokba Kakashi, Urahara, Jellal, és még sorolhatnám).