The Walking Dead s03e10 spoiler!Eszement jó rész volt. Rick nagyon meggárgyult, szegény. Remélem összekapja magát végre, mert nélküle azért nem igazán megy jól a buli a csapatnak. Kell egy normális vezér. Glenn mezőzése szerintem is felesleges volt, maga, amit mondott, és a jelenet se volt jól elkapva, hülyegyerekesnek tűnt, nem epicnek.
A Kormányzó meg mekkora egy állat. Mondjuk, amikor mondta Andreának, hogy nem lesz bosszú, akkor már tudtam, hogy igen véres eseményekre lehet számítani.
A zombis csel, az durva volt, maga az ötlet amúgy nem rossz. Az engem is érdekelne, hogy hogyan került az egyik gonosz a toronyba. xD Meg, hogy szegény Axelt, meg azt az egy rosszfiút a toronyban kivéve, nem találtak el senkit. Ez azért egy kicsit nagyon tipikus akciófilmes volt. Legalább egy-két mellékszereplő genyát még lelőhettek volna, ha már mindenkinek ennyire menő stukkerei lettek hirtelen.
Daryl és Merle: jó tudni, hogy Darylban egyenlőre a jó oldal erősebb. De a bátyja nagyon nincs rá jó hatással, most meg még a börtönbe is követte, hát ebből még nagy bajok lesznek. Bár merles szépen kitett magáért a harcban. Kövi részt nagyon várom.
Remélem Rickék visszavágása nincs messze.