Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #6180 Dátum: 13 feb 09, 16:20:51 » |
|
Remélem én is, hogy hamar meglesznek a jogok, mert nekem is nagyon tetszik a sorozat, és én is csak magyar szinkronnal nézem. Smallville-t is végig fogom majd valamikor nézni, mert régebben én is állandóan néztem azt is. Nekem mindkettő egyformán tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6181 Dátum: 13 feb 09, 22:25:56 » |
|
Az elmúlt napokban két film került nálam porondra a Jack Reacher és a Gangster Squad. Jack Reacher számomra Tom Cruise egyik legjobb filmje, amit eddig láttam. Végre egy olyan szerep, ahol nem a nyálas, szentimentális arcát mutatja, hanem mellőzi a teljesen felesleges érzelgősséget. A második darab nálam magáért beszél a Keresztapa óta a második gengszteres film, ami felkeltette az érdeklődésem és elnyerte a tetszésemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6182 Dátum: 13 feb 10, 02:11:28 » |
|
Megnéztem a Django elszabadult című Tarantino remekművet. Csak ajánlani tudom. Nem semmi nézzétek meg amint tehetitek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6183 Dátum: 13 feb 10, 02:17:51 » |
|
Oh arra nagyon kíváncsi vagyok, jövőhéten akarom megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6184 Dátum: 13 feb 10, 02:20:59 » |
|
Piramidálid a Ponyvaregény trónját nem dönti le de magasan ott ül a jobbján és a lába alatt a sámli a Becstelen Brigantik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6185 Dátum: 13 feb 10, 02:25:13 » |
|
Na, ennek nagyon örülök, alig várom hogy lássam. Bátyám nézte emg és ő is mondta hogy mindenképpen látnunk kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #6186 Dátum: 13 feb 10, 21:01:59 » |
|
Van itt valaki aki nagy Fast and Furious rajongó mert annak biztos tetszeni fog
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6187 Dátum: 13 feb 10, 21:12:36 » |
|
Olyan nagy kérés lenne Hollywoodtól, hogy ne egy tucadik Irambant csináljanak, hanem mondjuk Han múltjáról csináljanak egy filmet? Mert faca, hogy időben már a rendezők se tudják mit művelnek. Django: AHHHHHHHH WUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ YEAH BITCHES AÚÚÚÚÚÚÚÚ MUHAHAHAHA FUCK DA NIGGA ON DA HORSE AHHHHH YEAAAAH! Ez a véleményem tömören, meg két mozijegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6188 Dátum: 13 feb 10, 21:41:23 » |
|
Én nem bánom, hogy jön az új F&F, jó lesz egy délutáni filmnek, mint az 5 is volt. Mondjuk moziba nem fogok rohanni miatta. A Django-t én is meg fogom nézni, ha van olyan jó, mint a Becstelen brigantik, akkor megéri majd a mozijegy árát.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6189 Dátum: 13 feb 10, 21:56:42 » |
|
Az F&F-ről már a sokadik bőrt húzzák le.. Nem tudnak már újat mutatni... a 2. óta esik a színvonal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6190 Dátum: 13 feb 10, 21:59:58 » |
|
Érdekes felvetés Gabesz, nekem a 3. rész volt a kedvencem. Szerintem a 4. rész volt a felesleg , az 5. pedig az a pár perc Don Homar betétdal miatt maradt emlékezetes. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6191 Dátum: 13 feb 10, 22:10:47 » |
|
A 3. rész volt a Tokiói hajsza... Nekem nem jött be.. Volt benne pár jó driftelős jelenet, de amúgy a többi része nem volt nagy szám... Onnantól meg már az a kategória, hogy inkább megtankolom a kocsit és kimegyek a depóra a haverokkal, és az van olyan feeling, mint megnézni a részeket..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6192 Dátum: 13 feb 10, 22:17:37 » |
|
Tök véletlenül a tv2-re kapcsoltam, és mi megy? F&F2 :'D...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6193 Dátum: 13 feb 11, 20:22:02 » |
|
TWD SPOILER
Annyira nem volt jó rész. Az elején a sok ember mennyire unszimpatikus volt, de amikor bejöttek a járkálók és megcsillant a szemükben a félelem király lett minden. Sajnálom Darlyt.. Merle megint egy fasz volt, de remélem azért csatlakozik a csoporthoz. Tyresse kedves ember, de az az Allen&Ben két kis köcsög. Rick kirohanásai nagyon-nagyon idegesítenek. Mi értelme van a hallucinációjának? A kormányzó meg megbolondult(de amikor ment a füstbe és halál nyugodtan fejbelőtte a zombit wááh :DDD), mindenki előtt fejbelő egy embert? A rész sajnos ezek miatt csak 6/10 let.. Remélem jobbak lesznek az elkövetkezendő részek..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 20:22:44 írta dRown »
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6194 Dátum: 13 feb 11, 20:33:38 » |
|
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Eljutottam arra a szintre, hogy ha csak meglátom Lori pofáját már rosszul vagyok tőle, nagyon idegel a csaj még így holtan is Viszont kell egy nigger a sorozatba így hogy nincs T-dog, szal Tyreese biztos csapattag lesz. Logikátlan most az egész, de még így is fényévekkel jobb mint a második évad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|