A Dexter és a House tényleg nagyon jó sorozatok, azokat megéri megnézni. Ezek mellett én még ezeket ajánlom:
My Name is Earl - egy nagyszerű vígjátéksorozat, a főszereplő Earl egy megtért gazfickó, aki kalandos úton próbálja kijavítani a múltban elkövetett bűneit, hogy a karmája rendben legyen.
Hátránya: sajnos elkaszálták, így nagyon nem tűnik befejezettnek a sorozat.
The Mentalist - ez egy krimisorozat, a főszereplő Patrick Jane családját lemészárolja egy Red John nevű sorozatgyilkos, ezért Jane arra teszi fel az életét, hogy elkapja családja gyilkosát.
Hátránya: nagyon-nagyon sok a töltelék rész, ezért van, hogy egy évadban alig 4-5 részt halad a főtörténet.
Prison Break - agyonpromózta anno az RTL, szóval nem hiszem, hogy nagy bemutatásra szorul, Michael Scofield, az építészmérnök zseni megpróbálja kiszabadítani a börtönből halálra ítélt testvérét, Lincolnt, de rá kell ébrednie, hogy egy sokkal nagyobb erő mozgatja a szálakat, mint amit valaha is elképzelt volna.
Hátránya: a második évadig azt kell mondjam, hogy szinte hibátlan a sorozat, a harmadik évadot kicsit fancsali arccal ültem végig, a negyedikhez pedig konkrétan hónapok kellettek, annyira mássá vált a történet. Mondjuk amint megszoktam, ismét élvezhetővé vált, de akkor sem az a sorozat volt, amit elkezdtem nézni.
LOST - szintén RTL termék, egy repülőszerencsétlenség túlélői egy szigeten ragadnak, ahonnan megpróbálnak kiszabadulni... aztán mégsem... aztán mégis...
Hátránya: nagyon-nagyon bonyolult története van, és van benne valamennyi természetfeletti szál is.
Próbáltam annyira port.hu-san fogalmazni, amennyire csak lehetett, remélem megtetszik valamelyik