Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5985 Dátum: 12 dec 13, 00:06:58 » |
|
Sztem eléggé kapóra jönne neki feldobni Dextert. Én azt tenném a helyébe,még ha ő nem is fogja. Dexter csajai mind nagyon érdekesek voltak. A Rita-Lila ellenpólus volt igazán érdekes. Rita aki nem tudott benne szenvedélyt ébreszteni, de várta otthon a gondoskodó szeretetével és Lila aki feltüzelte őt, de totál kiszámíthatatlan állat volt. Én mondjuk Lilát választottam volna, mert megőrültem érte.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 13, 00:12:13 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5986 Dátum: 12 dec 13, 00:51:14 » |
|
Lilától félnék rámgyújtja a házat, Hannahtól félnék hogy megmérgezne, Ritának 2 kisgyereke van, Lumen meg lelkibeteg. Barátnőnek egyik se kellene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5987 Dátum: 12 dec 13, 00:53:11 » |
|
Ha szeretne egyik sem bántana.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirito
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Dead
|
|
« Válasz #5988 Dátum: 12 dec 13, 14:18:57 » |
|
Szerintem a legjobb sorozat a földön: Az Odaát. Egy nagyon érdekes kerek történetet alkot. Nekem nagyon tetszett/tetszik. Persze egyre kevesebb időm marad rá. Aki még nem nézte, az nézze meg mindenképpen, mert lehetetlen "klasszikus"nak számít. Persze, szerintem mindenki ismeri, de azért belinkelem az első részt: http://www.yv.hu/p=cb25250ca1b0ebbd7f8bd85d5c2465a8
|
|
|
Naplózva
|
Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion Petem:(Csincsillám) dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5989 Dátum: 12 dec 13, 14:25:06 » |
|
NAgyon jó sorozat volt az Odaát, szerintem eléggé sokat gyengült az évek során. Aktuális évadot nem követem még, de nem teszek elvárásokat elé. Nem akarok csalódni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5990 Dátum: 12 dec 13, 17:55:05 » |
|
Úgy néz ki, készül egy nekem való film: http://www.space.com/18884-europa-report-film-manned-mission.htmlKeveset lehet még tudni róla, a történetéről összesen annyit, hogy a jövőben űrhajósok indulnak az Europára (a Jupiter egyik holdjára), hogy ott idegen élet nyomait keressék. Meg még annyit lehet tudni, hogy a jelek alapján hard sci-fit szeretnének készíteni, vagyis olyan filmet, ahol a tudományosságon van a hangsúly, a történetet minél inkább a jelenlegi tudásunkhoz és technikánkhoz igazítják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #5991 Dátum: 12 dec 13, 19:10:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5992 Dátum: 12 dec 13, 19:27:00 » |
|
Obvilion tuti siker lesz. Hiszen benne van Morgan Freeman. x'DDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5993 Dátum: 12 dec 14, 01:40:00 » |
|
Így első ránézésre a három közül a Will Smithes tűnik a legérdekesebbnek remélem lesz is tényleg mondandója és nem csak a trailerbe tettek bele egy jó idézetet képihatásokkal aláspékelve.
Viszont biztos hogy nem fogok magammal bírni és már mozis verzióban megnézem.. rossz szokás ha valami nagyon érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #5994 Dátum: 12 dec 14, 02:12:18 » |
|
Érdekes, hogy mindhárom kb. ugyanabba a műfajba sorolható, úgy látszik 2013 a Skyfy éve lesz. Am az első kettő ígéretesnek tűnik, a harmadik viszont erősen "hánytató" látványfilmnek készül, ahogy elnézem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5995 Dátum: 12 dec 14, 12:18:59 » |
|
Ezzel abszolúte egyetértek bennem is teljesen ez fogalmazódott meg, de egyszernézősnek tökéletes lesz, szeretem mikor a retinámat erőteljes behatások érik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5996 Dátum: 12 dec 16, 16:25:28 » |
|
B@ssz@meg ebben a kis 5 percben a maga non profit effektjeivel több kakaó van az egészben mint az ebből készített Profi Hollywoodi sz@rban.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5997 Dátum: 12 dec 19, 19:42:07 » |
|
egy kis filmajánló Glengarry Glen Ross 1992 http://www.port.hu/glengarry_glen_ross/pls/fi/films.film_page?i_film_id=39026Al Pacino+Kevin Spacey+Jack Lemmon, többet mondani sem kell, zseniális színészek, Alec Baldwin jelenete pedig tükröt mutat a vadkapitalizmusnak, párbeszéd az egész, de pont ezért nagyon jó film. A nagy Lebowski 1998 http://www.port.hu/a_nagy_lebowski_the_big_lebowski/pls/fi/films.film_page?i_film_id=1763nem vígjátékról beszélünk ,szatíra ez, a 90-es évek amerikai konjunktúrájában, Jeff Bridges +John Goodman jó párosítás, párbeszédeket pedig kb mondatonként meg lehet találni a youtubeon, és ez már jelent valamit! Jákob lajtorjája 1990 http://www.port.hu/jakob_lajtorjaja_jacob_s_ladder/pls/fi/films.film_page?i_film_id=20521eléggé mindfuck, a silent hill nagyon sokat "lopott belőle", jó kis pszicho-"horror" Tim Robbinsal, a vége túl pozitív, van youtubeon kivágott jelenet a végéről, az stílusosabb lett volna sokkal sötétebb és nagyot üt, ajánlott film után megnézni azt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5998 Dátum: 12 dec 20, 17:27:15 » |
|
Vagy véletlen, hogy ajánlottad a Glengarry Glen Ross-t, vagy olvasol crackedet. Ha esetleg nem érthető: EZT szívem szerint már gimnáziumban tanítanám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5999 Dátum: 12 dec 20, 19:16:09 » |
|
Valaki mondana egy jó horrort,thrillert amit letudok tölteni? (Jó minőségű,és ne ős régi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|