Aes Sedai
|
|
« Válasz #5955 Dátum: 12 dec 01, 11:33:39 » |
|
A Trónok harca az jó lesz nagyon. Lassan jöhetne valami trailer, tavaly is decemberben volt az első. Remélem most is lesz. És, jah emiatt a szünet miatt a WD össze fog érni a Trónok Harcával. Bár nekem jobban tetszett az a verzió, hogy folyamatosan van WD és mire véget ér, már nem kell sokat várni a Trónok harcára. Am most néztem meg az Expendables 2-t. Király film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5956 Dátum: 12 dec 01, 12:57:28 » |
|
Most töltöttem le a Revolution első részét, valaki ismeri?
Elképesztően buta, facsipesz egyszerű történet, ami ráadásul hemzseg a plothole-októl, a LOST és a Breaking Bad színészein kívül a többi színész teljesítménye csapnivaló és kínos. Ettől függetlenül én nézem, mert néha megmosolyogtató a bugyutasága, és fílinges ez az amerikai polgárháborús kacsintás az elöltöltős puskákkal, meg a kék zubbonyokkal. Meg kell valami kikapcsolódás, és már a legtöbb sorozatommal végeztem. Ha nem így lenne, akkor én se nézném, mert iszonyúan gagyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5957 Dátum: 12 dec 01, 17:47:09 » |
|
Igen, egyébként én is már kínomban töltöttem le mert nincs semmi értelmes amiből jött volna ki új rész. Első két rész alapján ez az a fajta sorozat aminek egy évadát végignézem reménykedve hogy "megjavul"... Azért egy két kérdés van az emberben ami miatt belövi a következő részt. Úgyhogy meglátjuk.
megj.:Mondjuk egy Trónok harca mellett valóban alsó kategóriás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5958 Dátum: 12 dec 01, 23:35:05 » |
|
Trónok harcát én is imádom. De a könyv akkor is jobb, 5000oldalnyi gyönyör
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5959 Dátum: 12 dec 02, 00:51:22 » |
|
sajnos még nem volt alkalmam elolvasni, vagy egyáltalán kézbe venni.. marad a sorozat de azt többször is képes vagyok megnézni, én aki egyébként utálok filmet ismételgetni ha már láttam és frissen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #5960 Dátum: 12 dec 02, 11:12:10 » |
|
A könyv-et/-eket még nekem sem volt alkalmam a kezembe venni, de valami olyasmit hallottam hogy sokkal jobban átláttatja a dolgokat meg kb fele történés van csak benne a sorozatban. Ez igaz?
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5961 Dátum: 12 dec 02, 11:23:25 » |
|
Hát a könyv körülbelül olyan a filmhez képest, mint a film a traileréhez képest. Sokkal részletesebben kiderülnek benne a dolgok, sokkal alaposabban bemutatja a szereplőket. Meg persze azért sok dolog másként is vana könyvben, mint a sorozatban. Én egyébként mind a kettőt szeretem nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5962 Dátum: 12 dec 02, 15:21:59 » |
|
A könyv-et/-eket még nekem sem volt alkalmam a kezembe venni, de valami olyasmit hallottam hogy sokkal jobban átláttatja a dolgokat meg kb fele történés van csak benne a sorozatban. Ez igaz?
Kevesebb mint a fele. Inkább az ötöde. De az alaptörténet ugyanaz, csak már ott különbségek mutatkoznak, hogy pl a filmben kb 3évvel idősebbnek mondják a szereplőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5963 Dátum: 12 dec 03, 15:12:28 » |
|
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet hogy beszerzem könyveket, bár nem nagyon szeretek olvasni erre lehet hogy rászánom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5964 Dátum: 12 dec 05, 07:56:08 » |
|
Januártól meg Kaliforgia. De most is megy csomó jó sorozat még. Én most ezeket nézem a futók közül: How I met Your Mother, Big Bang Theory, Arrow, Suburgatory, Walking Dead és ehhez jön még egy két hónap múlva a Kaliforgia és a GoT. Könyvben tényleg ezerszer jobb bár a sorozat is közel hibátlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5965 Dátum: 12 dec 05, 08:02:41 » |
|
Walking Dead 8. része meg durva volt. Majd írok róla, most nincs időm, de ez a rész, hát ez nagyon komoly volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5966 Dátum: 12 dec 05, 11:27:05 » |
|
Én most pont retrosorizok megtaláltam a SeaQuestet tudom hogy kisgyerekkoromban (4 évesen) az első fantasztikus sorozat volt amit néztem (aztán babylon 5 Csillagkapu a trekkek és már nem volt visszaút a geek lejtőn ) meg hogy tengeralattjárós szóval belekezdtem és eddig tetszik Ám miért nem gyártanak ma már értelmes sci-fi sorozatokat ? a BSG óta semmi nincs (az is reboot, nem önnálló ötlet) a trekkek behaltak (a moziban nem de az más tészta). A Fireflyban volt potencia de kinyírták... egyszóval nincs semmi. Hiányzik valami epikus story sok űrcsatával energiafegyver villódzással, idegenekkel technobalblával, de nincs semmi ilyesmi
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5967 Dátum: 12 dec 05, 12:32:23 » |
|
Trónok harcát én is nagyon várom már, nehéz volt felfognom, hogy most márciusig nem lesz... Belekezdtem én is a WD-be, és meg is néztem az első évadát. Eddig nagyon jó, talán így a karácsonyi szünet végére beérem a sorozatot, ha mákom van. South park terén is szünet van, de ez az évad nem volt olyan rossz, rosszabbra számítottam. Szóval ha most végzek a WD-vel, egy darabig mellőznöm kell a sorozatokat, de hála az égnek, nem sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5968 Dátum: 12 dec 05, 17:01:32 » |
|
The Walking Dead Spoiler s03e08!Isten rész volt ez a fél évadzáró epizód. Új szereplők jöttek be ami egy kis vérdúsításank jó. Az mentési akció viszonylag gyorsan letudták de a Michone-nak a kormányzó bevárása az otthonában vitte a prímet. Csunyán elintézték egymást és mikor már pont csapta volna le a fejét a semmiből odateleportáló Andrea megmentette a piszkot . A rész végén aztán jött a katarzis egymásnak eresztették a két tesvért amit még most sem értek, hogy miként kapták el Daryl-t. Andreának szerintem mostmár muszáj lesz valamit lépni és eldönteni hogy melyik csoporthoz akar tartozni. Vagy Rick-ék egy mentőakcióval kimentik őket. Ha jól láttam Daryl biztos túléli de Merlében nem vagyok biztos. Összességében eléggé felcsigázó rész volt, a folytatás nagy sajnálatunkra csak februártól lesz látható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5969 Dátum: 12 dec 07, 20:24:04 » |
|
Szerintem a south park történetben eddig az idei, a 16.évad volt a legrosszabb. A vége fele már elfogadható volt a színvonal, de az első részek szörnyen rosszak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|