WD Spoiler! Otis-szal kapcsolatban én is azt éreztem, bár olyan sokat azért nem szerepelt a karaktere, hogy túl mély kötődés alakuljon ki bennem iránta. Inkább az az embertelen és kegyetlen, és főképp értelmetlen halála volt, ami jobban megrázott vele kapcsolatban. Shane szerintem ott és akkor csak magára gondolt, mikor lábon lőtte Otis-t. Az igaz, hogy Carl miatt indult el az ellátmányért, de mikor menekültek, és az volt a tét, hogy életben marad vagy zombikaja lesz, önmaga miatt döntött úgy, hogy mást feláldozván életben marad. Főleg emiatt nem tudtam megbocsájtani neki azt a dolgot. Aztán hogy ő is zombi lett, háát... Én teljesen megfeledkeztem arról, mikor Jenner súgott valamit az első évad végén Rick fülébe, pedig nagyon fontos lehetett, és mikor kiderült, hogy a kórság mindegyikükben benne van, elég csupán meghalni, és ők is járkálók lesznek, nos... Az is döbbenet volt!
Andrea nekem sem volt a szívem csücske az elején, de miután Dale rákényszerítette, hogy ne haljon meg, onnantól kezdtem kedvelni jobban. A talpára állt, megerősödött, kemény harcossá vált ő is. Élvezet volt nyomon követni a karakterfejlődését.
De az abszolút kedvenc nekem is Daryl.
Azt viszont nem tudom, miért.
Mikor kereste Sophiát, és a ló ledobta magáról, és az a kálvária, ami utána volt.. Uu, nagyon szurkoltam neki, és akkor jöttem rá, hogy őt bírom a legjobban.
Nincs rajta semmiféle cukormáz, teszi, amit tennie kell, de közben mégis helyén van a szíve.
Rick... Hát, szóval ma fejeztem be a második részt is a 3. évadból, és míg eltelt az a jó néhány hónap a farmos incidens óta, Rick megváltozott. Megkeményedett, érzéketlenné vált. Mint kijelentette, többé nem demokrácia van érvényben, és eszerint ő is egy diktátorrá vált, és ezt nagyon sajnálom. Az első két évadban oda voltam érte. Szinte hihetetlen volt, mennyi emberséget rejtett a karaktere, minden döntésével egyet értettem, viszont újabban eldurvult, Lori-tól elhidegült. Nem is tudom.. remélem, még nem visszafordíthatatlan károkat okozott benne ez az új világ.
Ez a börtönös dolog viszont most nagyon érdekesnek ígérkezik. Annak meg kifejezetten örülök, hogy végre két szálon fogják futtatni a cselekményt (Rick és bandája-Andrea és az assassin csajszi), így még izgalmasabb lesz. Nem mintha gond lett volna eddig az izgalommal, vagy ilyesmi. xD
Arra viszont már nagyon rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mi a fene okozta ezt az egész vírust. Az nyilvánvaló, hogy csak emberekre veszélyes (legalábbis eddig ez derült ki), azt is tudjuk, mi a lefolyása, mi történik a zombivá válás folyamata közben, de se az ellenszerről, se arról, hogy kutatnák, se az eredetéről nem tudunk semmit. És tényleg imádom nézni, ahogy ezek az emberek napról napra, óráról órára próbálnak túlélni egy ilyen világot, de már tényleg kezd kilyukadni az oldalam, hogy mi történhetett. Csalódás lenne, ha valami sablonsztori állna a háttérben (vegyi kísérletek, sugárzás, blalba). Szeretném, ha valami újjal és meghökkentővel állnának elő az írók.
Spoiler vége!Hm, és azt hiszem, ennyi. Elnézést, ha untattam volna bárkit, de ezeket muszáj volt kiírnom magamból.
Egy szó, mint száz: aki nem látta eddig a Walking Dead-et, sürgősen pótolja a lemaradásait, mert ez egy kurva jó sorozat!
Viszont ez a Vasember 3 trailer nem igazán mozgatott meg bennem most semmit.. Lehet, túl nagy zombilázban égek, és emiatt nem érdekel egy szuperelme kalandja a csúnya, gonosz világ ellen, de ez a trailer semmi volt. Emiatt tuti nem mennék el a moziba, hogy láthassam. Csak azért mennék el, mert tudom, hogy Robert iszonyat jó színész és a film is az, mert az előző kettő is az volt. De a trailer nem jött be.