Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5235 Dátum: 12 feb 25, 15:09:10 » |
|
Nagyon állat, tiszta libabőr lettem. Alig bírom kivárni, hogy jöjjön.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5236 Dátum: 12 feb 25, 15:10:41 » |
|
Én is tiszta libabőr lettem, nagyon várom már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5237 Dátum: 12 feb 25, 15:11:20 » |
|
Engem is újra kellett éleszteni. Ráadásul erre most nem is számítottam. Egyszerűen csak megláttam facebookon az egy Trónok Harca fanclubnál. Nagyoon durva lesz. Dany Sansa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5238 Dátum: 12 feb 26, 02:33:10 » |
|
Detto libabőr... hej de messze van még áprilisXD Valaki nem tudja itthon a mozik jűtszani fogják az Iron Sky-t? és ha igen mikortól?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #5239 Dátum: 12 feb 26, 09:03:54 » |
|
Zsir. Jovő héttől új részekkel a mentalista meg a Csont. A két kedvenc sorozatom. Megnézhetném angolul is, de szerintem Jane meg Booth szinkronja is jobb mint az eredeti. (egyébként nem sértésből, de: nem lehetne a trónok harcànak sajàt topicot nyitni? Én is szeretném olvasni és ha majd odaérek jó lenne a sajàt témàjàba írogatni, meg itt egy helyen.megtudnék mindent )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5240 Dátum: 12 feb 26, 14:01:20 » |
|
Bones az nagyon jó, én már a 7. évadnál tartok, mikor a Bones terhes. Olyan édes mikor egy helyszínen elsírja magát a hormonok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5242 Dátum: 12 feb 26, 22:12:46 » |
|
Hát hát... ma megnéztem a Tekken - Vérbosszú c. CGI technikával készült filmet. Négy azaz 4 jelenet volt benne jó a többi az... a sztori pedig totál káosz a végére...
A négy jelenet: Xiaoyu megmenti Shint a lezuhanástól, Alisa vs. Xiaoyu, Jin kikapcsolja a végén Alisát és Jin és Xiaoyu "szerelmi jelenetének szösszenete" a végén
Komolyan kár érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5243 Dátum: 12 feb 27, 14:49:52 » |
|
Nem tudom mennyire nézitek a Klónok Háborúja c. animációs sorozatot. (a II. és III. rész között játszódik a történet)
A III részben ugye zömével végeznek a Jedikkel, az óvodát maga Anakin mészárolja le. Ugyanakkor a KH-ban van egy padawanja Asoka. Lévén, hogy animációs film, így részben a fiatalabb korosztály a célközönsége. S hűt ilyen formán enyhén durva lenne a készítőktől, ha egyszer csak egy lézershow keretében nullszöget zárna be a horizonttal, ne adj Isten Anakin támogatásával.
Minden esetre bizonytalan a sorsa. (vagy lehet nem, mert kb 1 éve nem néztem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5244 Dátum: 12 feb 27, 15:24:25 » |
|
Sokáig húzzák azt a történetet és Asoka még mindig vidáman él. Egyébként ilyen mészárlás a Jedi templomban nem is lesz benne, mert, ha minden igaz, akkor csak olyan harcokat fognak bemutatni amik a Köztársaság és Szövetség között zajlik, persze itt is voltak már plusz kiegészítések mindenféle zsoldosokkal meg hasonlókkal, de lényegében azok amik a III részben benne voltak itt nem lesznek láthatóak, legalábbis én így tudom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5245 Dátum: 12 feb 27, 17:35:47 » |
|
Kiii látta az Alice in Wonderland filmet? :3 Én 3D-beeen! ^^ Annyira nem tetszett, de azért rossz sem volt. Avril Lavigne - Alice Kedvenc zene a filmből. :3 Én láttam, és nagyon szeretem! Szerintem jó film lett. És az Avril szám is jó. :3 Ki az, aki (velem együtt ) már várja a Batman - The Dark Knight Rises c. filmet? Nekem az első két rész nagyon-nagyon tetszik (főleg Joker a Sötét Lovagban ). Aki még nem látta az pótolja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 20:21:56 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5246 Dátum: 12 feb 28, 07:52:39 » |
|
Nemrég néztem meg az Erő Krónikáját, hát az alap koncepció egyáltalán nem volt rossz őszintén szólva vártam a filmet nagyon, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. Amilyen jól indult a film kíváncsian figyeltem az eseményeket a végére annyira érdektelenül bámultam várva, hogy befejeződjön. Utolsó jeleneteit illetve a film zárását, csak egy kényszeredett mosollyal nyugtáztam. Mindettől eltekintve egyszer nézhető. Megkukkantottam Washington Safe House című filmjének a trailerét és iszonyatosan felcsigázott mindenképpen meg akarom lesni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5247 Dátum: 12 feb 28, 18:18:03 » |
|
Szerintem abszolút nem témába vágó hsz-t írok, de rohadtul érdekel valami. Na életemben először ijedős fiúcska révén rávettem magam, hogy megnézek egy horrort. Nos ez az Átok első része volt, és azt alig tudom elhinni, hogy egyszer "megijedtem". Kajak szétuntam magam. Na kérdem én azoktól akik látták a többi részét, hogy a második/harmadik is ilyen jellegű lesz? Vagy kicsit jobban átjön az, hogy horrornak indult a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5248 Dátum: 12 feb 28, 18:26:25 » |
|
Nos, szerintem ne várj ezektől a filmektől túl sokat, annyira nem lehet tőlük megijedni szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5249 Dátum: 12 feb 28, 19:26:37 » |
|
Akkor csak én vagyok ilyen ijedős? Fűrész féle filmektől ahol össze vissza vagdossák az embert meg stb. azoktól nem félek, de viszont az ilyen japán horroroktól kicsit parázok Az átokba volt 1-2rész ahol megijedtem. Mind a három részt láttam én és hát a legjobban az első rész lett befejezve. a 3.-nak iszonyatosan gagyi vége lett.. remélem lesz még 4.rész ahol normális lesz a vége is:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|