Aes Sedai... Nem tudom, te hol laksz, de mi valahol a világvégén, mert hiába van papíron gyors netünk, 10-ed olyan sebességgel jön, mivel, hogy a szolgáltatót idézzem "önök túl messze vannak a központtól". Barátomnak Pesten 3 perc leszednie azt, amit én 4 napig szedek itt. Kegyetlen az élet... most is három napig szedtem X japant...
Azt a szolgáltatót én lebombázom.
Miaattuk nem növekedik a Game of Thrones rajongótábor... kapjákbe.
Zsír
Hány évesek ? Húgomat én is rá akarom venni hogy nézze.
Mekkora terjedelmű a mű ? hány sorozat rész várható belőle ?
20 felett vannak mindannyian már.
De azért nyugodtan vedd rá a hugodat, ha kisebb akkor is. Kell ilyet is nézni.^^
A mű terjedelme
nagy. xDDDDDDDDD
Nagyon nagy. Eddig 4 kötet jelent meg, egyre hosszabbak, de már az első, amiből a sorozat készült, az is van vagy 700 oldal, kicsi betűkkel. A sorozat am csak ezt a részt dolgozza fel, de HBOék már megrendelték az új évadot a második könyvből.
És csak annyit mondok, hogy a java még hátra van. Ami eddig filmen volt, az kb "unalmas" ahhoz képest, ami még jön.
Nem akarok spoilerkledni, csak annyit mondok, hogy készülj fel, ebben bizony a jófiúk is hullanak rendesen. Nem egy tipikus fantasy történet, bár erre gondolom már rájöttél. Amcsiföldön most júliusban jön az új rész. Onnantól nekem tilos neten bármit is nézni, mert nem akarok spoilert.