24 nov 29, 23:37:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1562608 alkalommal)
0 Felhasználó és 167 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4785 Dátum: 11 ápr 30, 18:54:56 »

Micsudi: Igen ő Nevet most még ősemberes a szerepe Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4786 Dátum: 11 máj 03, 22:38:40 »

Akkor jó:) az a szerep jól áll neki Mosolyog
A Doctor who 6. évada eddig üt Mosolyog remélem így folytatják.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4787 Dátum: 11 máj 04, 12:48:13 »

egyszercsak unokatesóm beállít hogy hozott egy jókis horror filmet...megnéztük hát szerintem nem volt rossz.
the happening(az esemény) 2008-as film...látta már valaki?Nyelvesít
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #4788 Dátum: 11 máj 04, 13:08:29 »

Én láttam.

Számomra nem volt olyan jó, bár azért volt egy-két jelenet, amin kiakadtam. Mindenesetre érdekes volt a felvetés, ami előidézte az eseményt.
Nem árulok el többet, mert, aki meg szeretné nézni, annak kapásból lelőném a poént. Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #4789 Dátum: 11 máj 04, 13:12:06 »

de teis egyetértesz velem hogy lehetne folytatása?...abból gondolom ahogy vége lett Nevet
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #4790 Dátum: 11 máj 05, 15:33:40 »

Lehetne, bár nincs értelme megcsinálni, mert ugyanúgy zajlana le minden, csak más helyen.
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #4791 Dátum: 11 máj 05, 19:02:46 »

max annyiból lenne más hogy az öngyilkosságok brutálisabbak lennének Ördögi
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4792 Dátum: 11 máj 05, 20:32:56 »

No rávettem magam és megnéztem a The Last Airbindert meg kell hagynom, egy kalap sz*r volt, szinte semmiben nem hasonlított az eredetijéhez a karakterek nem adták vissza egyáltalán a sajátos jellem vonásaikat mint a rajzfilmben. Valamint megnéztem a Thort, hát erősen gyenge képregény adaptáció hasonlóság, csak az első tíz percben volt. Amerika ismételten belevitte a jól megszokott bárgyú Hollywoodi szokásokat, szóval nálam egyszer nézhetős kategória.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #4793 Dátum: 11 máj 05, 21:31:18 »

A Thort én is meglestem,  de csak 'Elmegy egynek' kategóriába sorolnám. Remélem, mostanság fog majd kijönni valami új film, mert filmek terén sajnos nagy punnyadás van most.:S
Naplózva

Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4794 Dátum: 11 máj 10, 13:15:16 »

Punnyadás miről beszélsz? 2011 a Marvel áradat és a szuperhősfilmek éve Nevet

Alig várom, hogy legyen X-man új rész már nálunk is végre a moziban. Aztán a listán rajt van a Karib kalózok új része, a Rio, a Thor- habár már félig láttam xD, a Piroska feldolgozás filmes verzió, az Amerika Kapitány, a Zöld lámpás, a Transformers új része, aztán a Cowboyok vs Alienek, a Super 8, Real Steal, Hupikék Törpikék 3d Nevet ikszdé, Harry Potter utcsó rész, a Pap, a Három muskétás új verzió, a Világ inváziója: Battle Los-angeles (ami nekem tetszett, mások azt mondják szar) az Immortals, meg lehet a Conan-t is meg kéne nézni, bár Arnie nélkül nem lesz ugyanaz... Szomorú

Jó ezek még nem mind jöttek ki a moziban, de vagy kb egy 1000-es listam van az előző évi trailerekről, amikből tuti hogy már egy csomó film kijött moziban... szóval nem mondanám, hogy nincs film, inkább azt mondom, hogy nem mindet adják le hazánkban Nevet vagy nem keresel elég jól Nyelvesít

http://www.youtube.com/user/trailers  -  ez az egyik legjobb traileres oldal a youtube-on, bár ott van még a hollywoodstreams is ők is mindent felraknak, meg a moviemaniac-os youtube pannelen is vannak jó trailerek. Érdemes ezeket nézegetni és innen választani filmet.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 10, 13:21:16 írta Sassy » Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #4795 Dátum: 11 máj 11, 17:08:02 »

Én most a Szabad Albemuth rádió feldolgozását várom, melyet Philip K. Dick azonos című regényéből forgatnak. Kevés esélyt látok arra hogy magyarul adni fogják, mert nem lesz egy popcorn film, de hátha.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #4796 Dátum: 11 máj 14, 00:20:11 »

mááásnaposok 2.t várom már...az egyen behaltam Mosolyog)
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4797 Dátum: 11 máj 14, 12:39:00 »

Van egy nagyon jó sorozat amit ajánlanék. A címe Life on Mars
Úgy az alaptörténet röviden.: Az alap annyi, hogy egy nyomozó sorozatgyilkost akar elkapni a jelenben, de nem sikerül neki. A társa a feltételezett gyilkos után megy, és eltűnik, nyomozó haverunkat meg elüti egy kocsi és a múltban találja magát. Vagyis a 70-es években. Nagyon jó zenék mennek, és minden passzol etéren. Nem lehet tudni mi lett vele, idő utazás, vagy csak kómában van. A Kóma a lehetséges, ugyan is állandóan hallja ahogy a kórházban beszélnek hozzá. Lényeg az hogy a 70-es években ragadt, és ügyeket old meg az ottani csapatával... kicsit máshogy mint a 21. században. Nevet Azt hiszem Angliában minden díjat megnyert amit csak tudott sorozatként. És mind meg is érdemelte. 
Igazából én a Duna TV-n nézem péntekenként, nem tudom már hányadik résznél tart talán 5-6, de ha valakit érdekel akkor nézzen bele.

---------------------------------

Ez meg kicsit más. Ugyan is a Smallvile utolsó adása 10 év után 2011. május 13-án volt. Ami szerintem elég szép. Én őszintén szólva már évek óta nem követem figyelemmel, de azért szerettem ezt a sorozatot, mert egész jó ötlet volt, csak ne lettek volna benne idegesítő dolgok.
Viszont múltkor kicsit utána olvastam és Például megtudtam hogy Michael Rosenbaum (Lex Luthor) elhagyta a sorozatot(pedig nekem ő volt a kedvencem), de végül az utolsó részre vissza tért, és mintha azt olvastam volna hogy a tárgyalások azért elég sokáig tartottak.
Na de vége Nevet Most elolvastam egy oldalon hogyan is zárták le, hogy érdemes e megnézni. És meg is fogom, ha már 3-4 évadot kihagytam akkor legalább az utolsó részt látni kell. >_<

-----

Nekem megkéne néznem a Másnaposok első részét is. Nevet Csak jót hallottam róla, de eddig valahogy soha nem tudtam megnézni.
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #4798 Dátum: 11 máj 15, 01:07:12 »

hát másfél órát szánj rá mert hiddel megéri! Nevet
Naplózva
bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #4799 Dátum: 11 máj 15, 22:18:09 »

barátommal elkezdtük nézni a skins című sorozatot.
találó : D
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Oldalak: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins