Van egy nagyon jó sorozat amit ajánlanék. A címe
Life on Mars.
Úgy az alaptörténet röviden.: Az alap annyi, hogy egy nyomozó sorozatgyilkost akar elkapni a jelenben, de nem sikerül neki. A társa a feltételezett gyilkos után megy, és eltűnik, nyomozó haverunkat meg elüti egy kocsi és a múltban találja magát. Vagyis a 70-es években. Nagyon jó zenék mennek, és minden passzol etéren. Nem lehet tudni mi lett vele, idő utazás, vagy csak kómában van. A Kóma a lehetséges, ugyan is állandóan hallja ahogy a kórházban beszélnek hozzá. Lényeg az hogy a 70-es években ragadt, és ügyeket old meg az ottani csapatával... kicsit máshogy mint a 21. században.
Azt hiszem Angliában minden díjat megnyert amit csak tudott sorozatként. És mind meg is érdemelte.
Igazából én a Duna TV-n nézem péntekenként, nem tudom már hányadik résznél tart talán 5-6, de ha valakit érdekel akkor nézzen bele.
---------------------------------
Ez meg kicsit más. Ugyan is a Smallvile utolsó adása 10 év után 2011. május 13-án volt. Ami szerintem elég szép. Én őszintén szólva már évek óta nem követem figyelemmel, de azért szerettem ezt a sorozatot, mert egész jó ötlet volt, csak ne lettek volna benne idegesítő dolgok.
Viszont múltkor kicsit utána olvastam és Például megtudtam hogy Michael Rosenbaum (Lex Luthor) elhagyta a sorozatot(pedig nekem ő volt a kedvencem), de végül az utolsó részre vissza tért, és mintha azt olvastam volna hogy a tárgyalások azért elég sokáig tartottak.
Na de vége
Most elolvastam egy oldalon hogyan is zárták le, hogy érdemes e megnézni. És meg is fogom, ha már 3-4 évadot kihagytam akkor legalább az utolsó részt látni kell. >_<
-----
Nekem megkéne néznem a Másnaposok első részét is.
Csak jót hallottam róla, de eddig valahogy soha nem tudtam megnézni.