Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4680 Dátum: 11 feb 08, 20:47:54 » |
|
A Jay és Néma Bob filmek többsége egész jó Shop-Stop (csak az) 1 és a Shop-Show visz mindent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4681 Dátum: 11 feb 08, 20:50:05 » |
|
Nekem messze a Dogma a kedvencem, a maga kategóriájában nehéz lenen űberelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4682 Dátum: 11 feb 08, 21:00:47 » |
|
Azt csak egyszer láttam, így már annyira nem rémlik, csak hogy + kicsengésű volt, de bőven belefér az is A Képtelen képregényt nem láttam egyedül a J&NB filmek közül - Na majd arra is sort kerítek egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4683 Dátum: 11 feb 08, 21:43:13 » |
|
Az összes Kevin Smith alkotás jó mind a maga nemében De nekem a Shop Stop 2, Dgoma, Shop Show, és a Jay és Néma Bob visszavág
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4684 Dátum: 11 feb 09, 06:58:24 » |
|
Számomra a Comic Strip a kedvenc Kevin Smith film. Igazából ez az , amire kijelenthető , hogy nem kifejezetten vígjáték. Shop Stop 2 meg szerintem egy akárhányszor megnézhető film a szokásos SW fanolás miatt is. ^^ Am. a J & N.B. Visszavágban a Mark Hamiles rész tetszett a legjobban. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4685 Dátum: 11 feb 09, 14:58:55 » |
|
Még egy ok sorozatok eredeti nyelven való nézésére. Az epizód megható, drámai jelentettel zárul, és a vége főcímnél a hatás fokozására elindul az instrumentál zene...aztán hirtelen megszólal: "A szinkron a xy megbízásából a z stúdióban készült."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4686 Dátum: 11 feb 14, 21:41:48 » |
|
Gin-iro no kami no Agito! Anime film. Nagyon szép:) Nézzétek meg! Mostanában vadászok az olyan animékre, amik nem sorozatok, ill nem sorozatokhoz készült filmek, csak egymagukban állnak. Annyira szépek:) És akkor egy dal belőle:) http://www.youtube.com/watch?v=OWyyCvZvsKEMeg néhány cím, ha kedvet kaptok a mozizáshoz: Toki wo kakeru shoujo, 5cm per second, Summer Wars és a fent említett. Amihez van még egy dalom: http://www.youtube.com/watch?v=KgvioIiv8jEAnimeaddictson mindről van leírás:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4687 Dátum: 11 feb 14, 21:55:33 » |
|
Ez mind tucat cucc Zemo bébixD Mindegyik epic. Szóval írj vlami kevésbé ismerteketXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4688 Dátum: 11 feb 14, 22:28:38 » |
|
Na, akkor legalább most én is behozom a lemaradásom:D Ez esetben kérek még ilyeneket. Szívesen néznék még.
Mellesleg lefogadom, hogy 1 ember biztos van, aki nem látta és annak most hasznára váltam. Szal nem volt hiába akkor sem,h leírtam bleblee:p
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4689 Dátum: 11 feb 14, 22:53:01 » |
|
Gonzo művekre keress rá esetleg Ghibli műveire. Címet én nem nagyon tudok. Túl sok mindent láttam. Talán braev story a címe. Az elég jó ilyen movie. Kara no Kyoukai ez egy 6-7 részes movie azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4690 Dátum: 11 feb 14, 23:14:09 » |
|
Szóba sem jöhet több részes.
De a Gonzóra, Ghiblire rákeresek. Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4691 Dátum: 11 feb 14, 23:35:16 » |
|
Hiba elég jó. Évente jött ki belőle egy rész. Mindenképpen érdemes megnézned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4692 Dátum: 11 feb 15, 00:29:06 » |
|
Tajga-csán?! Engem kihagytál a listáról? Tessék csak meg nézni a Tenku no Shiro Laputát, és Gao! Büntetésből pedig a Kaze no Tani no Nausicaä-t, és Hiei által ajánlott Kara no Kyoukait!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4693 Dátum: 11 feb 15, 14:49:49 » |
|
Én megnéztem a Kakurenbo-t és most nézem aHetalia: Axis Powers-t. Ezen néha sírva röhögtem, ajánlom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4694 Dátum: 11 feb 24, 12:32:30 » |
|
Akkor megnyugodtam, hogy nem offolunk és szorítok, hogy rájöjj (Hmm bezzeg ha még cspattag lennék kitudnám törölni a saját hsz-em így elég lenne csak gyors átmásolgatni mindent a megfelelő sorrendben) Am arra a részre speciel nem emlékszem. Nekem a kedvenc Félixes részem az amikor a német csaj megy dolgozni a szállóba és Félix full bele van esve a csaj meg az igazgatóba, Félixbe meg Izzy szerelmes ésésés ott kavarnak össze vissza névtelen levelekkel xD Nah akkor itt már nem off. A papagájos rész az az volt, amikor valami külföldi vendég érkezett akinek volt egy iylen papagája, ami, ha jól melékszem már nagyon öreg volt, és a tulaj meg nagyon vigyázott rá. Persze a papagáj megdöglött, és ebből lett mindenféle keveredés. A végén, ah jól emlékszem "ételkülönlegességként" felszolgálták. Persze nem nyersen, hanem a szakács csinált belőle vmi speckó kaját. Az Izzys részre is emlékszem. A pontos történetre már nem, csak arra, hogy voltak ezek a levelek, és hatalmas agyhalál lett belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|