24 nov 29, 23:28:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 309 310 [311] 312 313 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1562403 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #4650 Dátum: 11 jan 15, 18:44:42 »

Ha arra gondolsz amit én linkeltem, akkor a "Kinen and Kel show".
Mikor általánosba jártam ez volt a legmenőbb sorozat meg a "Cousin Skeeter".
Mennyire jó is volt...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Kira88
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4651 Dátum: 11 jan 15, 22:08:44 »

heo én is nagyon szeretem azokat a sorozatokat. Mosolyog Olyan rég láttam már őket. Nevet Narancs szóda!!!!XD
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 22:58:03 írta Kira88 » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4652 Dátum: 11 jan 18, 15:58:22 »

Csak én gondolom azt, hogy az utóbbi időben igen nagyot zuhant a South Park színvonala?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4653 Dátum: 11 jan 18, 19:01:44 »

gman, nemcsak te gondolod így Mosolyog a 12.évadtól már teljesen gagyi volt és csak egyre jobban romlik és romlik :S :S  Lehánylak
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #4654 Dátum: 11 jan 18, 19:03:08 »

én őszintén szólva sosem értettem , hogy mi a SouthPark lényege Oo
én maradtam a Ben 10-nél meg a Secret Saturdays-nél ;D
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4655 Dátum: 11 jan 18, 23:24:21 »

Nézi valaki a trévében most a furcsa amcsikat?
"Én is pihenni akarok, úgyhogy egy időre sóbálvánnyá tdermesztem magam" -de ott helyben, kit érdekel.. bármi Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4656 Dátum: 11 jan 19, 19:20:24 »

. . .http://www.youtube.com/watch?v=_f8JTS4brVk

Bang! Bang Bangity Bang !!! . . .

Ez melyik részben van?? (évad és rész?). És mi a szám címe, amikor az öltönyös fickót (Barney?) mutatja ?
Naplózva

....................................................................................................................
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4657 Dátum: 11 jan 19, 20:44:07 »

5. évad 17 rész , nem tudom az elején melyik szám megy...
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4658 Dátum: 11 jan 19, 20:54:12 »

Eddig az Alien, valamint a Predator (Ragadozó) filmek kimaradtak az életemből. Pár hónapja betömtem a lyukat...:) Nekem nagyon tetszettek, az Alien filmek közül szerintem mind a 4 nagyon jó volt, a Predatorok közül az elsőt tartom zseniálisnak (Schwarzi powa :D), a második valamivel szerintem gyengébb, de 1x-2x nézhető mindenképpen. Ezek után megnéztem az Alien vs Predator 1-2-t...mit mondjak...nem kellett volna lerontani eme 2 nagyszerű filmsorozatot. :D Az első részt szintén egy "nézhető" kategóriába sorolnám, a második rész kicsit erőltetett volna, afféle "tinihorror" kategória. "Nemző Atyámmal" volt szerencsém végignézni, Ő nem érti, miért pazaroltunk rá majdnem 2 órát az életünkből. xD
Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4659 Dátum: 11 jan 20, 16:57:30 »

!...!

Szntem az Alien filmekből csakis az első két rész volt zseniális, a harmadik még nézhető a negyedik pedig már botrányosan túlmodernizált...  Hümm-hümm Valamikor nyáron leadták a tv-ben a Predátor egyet, és rájöttem miért is szerettem régen sokkal jobban filmezni. Az egész tömör volt, lényegre törő és nem kellettek bazinagy látványtechnikák sem ahhoz hogy élvezzem a filmet.

AvP-hez meg csak annyit, hogy ha a könyvek alapján csinálták volna meg a filmet, akkor sokkal jobb lett volna, de sajna nem így lett.

Viszont most állítólag lesz egy új Alien film a Nulladik rész, még az első rész előtt fog játszódni és arról az Űr-utasról fog szólni, akit az első részben megtaláltak az idegen űrhajón. Remélem hamar kész lesz, már nagyon várom.
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #4660 Dátum: 11 jan 20, 17:49:26 »

A Space Jockey-ra én is kíváncsi leszek *-* elvileg katonai célokra szállították a tojásokat(?) csak nem úgy sült el ahogy kellett volna Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #4661 Dátum: 11 jan 20, 18:19:45 »

Na igen, én mondjuk nem ama nagy filmek korában nőttem fel, sokkal inkább a modernekében. Ennek ellenére persze szeretem a régi filmeket, ahogy kettőt említettem is fentebb. Az Alien 1-gyel annyi bajom volt csak, hogy nagyon "régi film" hatása volt, néha kissé rontott az élvezeti faktoron, de persze tudom, ez akkoriban jónak számított. Ha ettől eltekintek, valóban egy fantasztikus alkotás. Személyes kedvencem a 2. rész volt. A negyedikkel nem volt bajom, nekem még épp belefért, az a jelenet, mikor Ripley a félresikerült klónjaihoz lép be, kellően sokkoló volt. Viszont nekem olyan érzésem volt, a végét nyitva hagyták, kíváncsi lennék, mit hoznának ki egy 5. részből, bár félek, az lenne a hibája, mint az AvP filmeknek (amik könyvben nem tudom, milyenek, nem volt szerencsém még hozzájuk). Nekem egyébként a film nézése közben meggyőződésem volt, hogy Ripley meg fog halni valahogy...tévedtem. ^^
Egyébként ha valaki látta már ezt a legújabb Predátor filmet, tudna nekem ide írni róla egy rövid "kritikát", lehetőleg minden spoilert mellőzve? Kíváncsi lennék, megérné-e ráfordítani azt az időt...
Szerk.: erről a nulladik Alienről nem is hallottam még, így amit mondtatok róla, akár jót is ki lehet hozni belőle, kíváncsian várom.
És még egy gondolat: az AvP első részében nekem az nem tetszett, hogy a nézőt nem állítja szabad döntés elé, egyértelműen a predátort támogatja, holott én inkább alien-párti voltam a film nézése közben (meg úgy egyáltalán). :)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 18:21:59 írta Krieg » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #4662 Dátum: 11 jan 20, 19:00:30 »

Régen még VHS-en néztem meg az Alien filmeket és hát az 1-2-3 rész ruined my childhood >.>
Jó kis rettegés volt éjfélkor nézni Nevet utána nem nagyon lehetett elaludni xD kerestem az arctámadókat a sötétben...

Új predator film nem predator film, egyszerű akció, sztorija nincs szóval spoilerezni se nagyon lehet, egyszer nézhető össze-vissza öldöklés az egész, mondom akciónak nem rossz de predator filmnek nagyon kevés...szóval csak azt mondom, hogy úgy nézd majd meg mintha másfélóra akciót néznél, sztori nélkül.

Naplózva
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4663 Dátum: 11 jan 20, 19:51:56 »

Szntem meg jó volt az új Predátor film is. Bár én elfogult vagyok, mert imádom az Alien és Predátor filmeket legyen az bármilyen rossz Mosolyog Szntem volt története is Nyelvesít

Egyébként meg azért predátor pártiak az Avp történetek, mert szntem nagyrészt a játék alapján készültek, valamint mert az valószínűbb, hogy az emberszabású lények képesek kommunikációra, így lehet szövetség is ember meg predátor között. Most megnézem, ahogy egy ember nekiáll megbeszélni egy Aliennel, hogy na akkor most legyünk puszipajtik Nevet NEm is nézném tovább a filmet. Az Aliennek az a dolga, hogy pusztíjja a népet *muhahaha* (meg lehet azért is favolják a  predátor ember összefogás témát mert az AvP könyvekben is így megtörténik... persze a könyvben utána az is kiderül hogy rohadt szemetek a Predátorok is és végülis csak némelyik kivételes példány képes normális gondolkodásra Nevet szóval a legtöbb predátor inkább ilyen alpha hím zéró kommunikációs képességel, de van kivétel!)

Nekem kiskoromban a Sátán Kapuja volt a nagyon rémisztő film... meg a Poltergeist meg volt még egy film, de annak már nem is emlékszem a címére, de azt tom, hogy bátyám nézette meg velem szal majd megkérdem tőle ikszdé

Szntem jók a régi filmek, némelyiket sokkal inkább megnéznem még mai nap is, mert érdekes a története, mint a mai szupertechnológiás vackokat, amiknek meg zéró a története, mert minden másodpercben a látványtechnikát kell kihangsúlyozni...
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4664 Dátum: 11 jan 20, 20:17:41 »

De háromdé Sassy, HÁROMDÉ! Meg ötszázszor több szín van bene, mint amit az emeber látni képes.

Én igazából nem tudom, féltem-e úgy különösebben filmtől. Emlékszem, hogy volt, hogy láttam valamit, és aztán nyomasztott.. de nem kötném ezt egy konkrét filmhez. 

Az, amit nagyon tiltás ellen néztem valamikor azt hiszem még óvódás koromban, az még az Interjú a vámpírral volt, mint utólag ráismertem az olvasása közben.
Valami régi szakadt, fekete-fehér pattintott videokazettán találtam rá, és titokban, részletekben nézegettem. Már akkor is királyság volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 309 310 [311] 312 313 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins