24 nov 30, 07:33:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 299 300 [301] 302 303 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1566080 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #4500 Dátum: 10 okt 09, 21:31:14 »

Csak filmben láttam, de mindenképp megéri megnézni. Nagyon erőteljes érzéseket kelt. Egy könyvben pont az a jó, hogy mindenki úgy képzeli el ahogy akarja és attól lesz durva és rideg ez a mű. Általában nagyon értenek az emberek ahhoz, hogy a filmeket elrontsák. De ennek szerintem pont olyan a hangulata mint amilyennek lennie kell.

Olyan élményeket ad amit a könyv talán nem is tud. Mert minden másodpercben, minden képkockán látod az emberek rongyos, unalmas, viseltes ruháját. Megfáradt arckifejezését a kényszeredett beleszokását ebbe a lehetetlen rendszerbe.

Amúgy az a durva, hogyha beleéli magát az ember gyengébb pillanataiban, még tetszhet is neki ez a világ. Az állandó törődést és az életben maradást megkapja a párttól. A kényelmet és az önállóságot nem. De néha azért elgondolkodtam azon, hogy talán még élvezném is. Egészen addig amíg át nem éltem ugyanezt élőben...
Nem olyan jó.  Nevet

Az Equilibrium vége jobban  bejön. Nevet Az minden frusztráltságot felold.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4501 Dátum: 10 okt 10, 08:09:55 »

A filmet nem láttam, de könyvtől a hideg futkosott a hátamon, maximálisan beletudtam élni magam.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4502 Dátum: 10 okt 10, 09:11:12 »

Az Equilibrium valóban jó alkotás, felhívja a figyelmet az utópiák visszásságaira... Érzelemmentes világ... Az érzelem bűn... Technikai KO

Én most a Négy páncélos és a kutya című filmsorozatot nézem! Régi fekete-fehér lengyel film, de 100-szor jobb mint a mostani  nagyköltségvetésű alkotásnak nevezett hulladékok!  Mosolyog
Naplózva
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #4503 Dátum: 10 okt 10, 15:30:04 »

Én nyáron láttam belőle egy részt.
Nem olyan rossz sőt még tetszett is,de maradok a BK-nál xD
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4504 Dátum: 10 okt 12, 21:37:57 »

Na jó én felsorom az összes sorozatot, amit szeretek, nézek, ill. megvan: A nevem Earl, A Simpson család, American Dad, Beavis and Butt Head, Boci és Pipi, Dragon Ball, Dragon Ball Z, Family Guy, HighSchool of The Dead, Hodító Hódok, Így jártam anyátokkal, Hungarikum, Két pasi meg egy kicsi, Louie Élete, Madagaskár Pingvinjei, Mézga család, Monk a flúgos nyomozó(ami ezerszer jobb mint a Colombo),Naruto, One Piece (1-293. részig megvan és meg lesz mindegyik amit ki ad az NKWT kacsint), Pityke, South Park, Spartacus vér és homok, Tom és Jerry, és vannak még csak azok régebbiek, mint pl.: Mazsola és Tádé, Mek Elek, Süsü, Bleach, Fairy Tail, Yu Yu Hakusho, Yugioh, Inuyasha stb... és persze, amit a Hannah & Barbera páros alkotott gondolok csak a Frédi és Bénire, Jetson család és a nagy sikerű Tom és Jerry, Maci Laci, Foxi Maxi abszolúte favorit.

Filmek közül, csak a legkedvenceibbemet írom le: Bud Spencer & Terence Hill összes, Vissza a jövőbe 1., 2., 3. és a Kapj el ha tudsz című filmek a best-ek Mosolyog

Több sorozatot nem sorolok fel, mivel azért kitiltanának így ez a negyede, amit felsoroltam, de ezek a legjobbak Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 21:02:21 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4505 Dátum: 10 okt 14, 17:53:12 »

Én ma néztem meg  the expendables-t. Óriási film. Mindenkinek aki oda volt a Rocky ért meg szereti Statham féle bunyós filmeket látnia kell! Nevet. A story is elég jól ki van dolgozva, nem olyan értelmetlen lövöldözős akció. Nagyon jó film.   bow
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4506 Dátum: 10 okt 14, 18:17:43 »

Igazából Szerintem a story nagy 0 , de a feeling az feledteti ezt és kárpótolja a nézőt. Mosolyog
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4507 Dátum: 10 okt 14, 20:49:03 »

Én is megnéztem vmi iszonyat jó, nagyon tetszett.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Szhabii-san
Akadémiai tanuló
*

Az isteneket túlszárnyaló harcos

« Válasz #4508 Dátum: 10 okt 16, 17:30:42 »

Láttam már valaki az Amerikai szépség c. filmet ?
Ajánlom figyelmetekbe, aki szereti azokat a filmeket amiknek van mondanivalója annak tetszeni fog. Szerintem Mosolyog
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4509 Dátum: 10 okt 16, 18:03:00 »

Jó hát az alap film mondhatnám evidens Nevet ( nem közhely )

végén lévő monológ a legjobb

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sYrgHju3d-E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sYrgHju3d-E</a>
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4510 Dátum: 10 okt 18, 04:24:34 »

Najó, megnéztem (azaz nem néztem meg a vége elött kikapcsolatam) a The Last Airbender-t. Tudom mikor kijött a mozikban én még "védtem" ezt a filmet, de vissza vonom. Nevet Tényleg. Olyan esznéletlenül rossz lett szerintem ez a film. Én sokkal jobbat vártam, és valamennyire bíztam M. Night Shyamalan-ban, hogy csinál valami jót, de nem. Én láttam az animét vagy mesét, ki hogy mondja és nagyon szeretem, de ez a film ... nem az Avatar. Ennyit.  Pirul

Oh jah és, a testóm és a haverjával néztem úgy hogy ha bármikor elhangzik vagy az Earth, Fire, Water vagy Air, akkor inni kell egy kortyot a piából... öhm... elég durva lett a végére, mert nagyon gyakran mondják a 4 elemből az egyiket. >.<

De vissza térve, sajnálom ezt a filmet. És ha már itt tartunk állítólag megfilmesítik a Cowboy bebop-ot Keanu Reeves-sel... nah arra kíváncsi leszek...O.o
Naplózva

Szhabii-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4511 Dátum: 10 okt 18, 08:52:30 »

Nem tudja valaki hogy a Paranormal Activity 2-őt mikor adják a mozikban ?
Marha kíváncsi vagyok rá Nevet
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #4512 Dátum: 10 okt 18, 15:05:08 »

2011-re tették ha jól tom.
Naplózva

Szhabii-san
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4513 Dátum: 10 okt 18, 16:26:43 »

Óóó nemér... pedig mostanra volt hirdetve valahogy október végére nem ?
Na mindegy jobb később mint soha a lényeg hogy lássam Nevet
Az egy nagyon bejött remélem a kettő még ászabb lesz Nyelvesít
Valaki látta am az első részét ?
Vélemények ?Nevet
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4514 Dátum: 10 okt 18, 16:42:41 »

Én láttam a paranormal aktivityt, de valahogy nem jött be. Egy kicsit vontatott volt szerintem. Csak két rész tetszett benne, amikor megpróbálta felhúzni a szellem a csajt a padlásra, meg a vége.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 16:43:21 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Oldalak: 1 ... 299 300 [301] 302 303 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins