Na jó én felsorom az összes sorozatot, amit szeretek, nézek, ill. megvan: A nevem Earl, A Simpson család, American Dad, Beavis and Butt Head, Boci és Pipi, Dragon Ball, Dragon Ball Z, Family Guy, HighSchool of The Dead, Hodító Hódok, Így jártam anyátokkal, Hungarikum, Két pasi meg egy kicsi, Louie Élete, Madagaskár Pingvinjei, Mézga család, Monk a flúgos nyomozó(ami ezerszer jobb mint a Colombo),Naruto, One Piece (1-293. részig megvan és meg lesz mindegyik amit ki ad az NKWT
), Pityke, South Park, Spartacus vér és homok, Tom és Jerry, és vannak még csak azok régebbiek, mint pl.: Mazsola és Tádé, Mek Elek, Süsü, Bleach, Fairy Tail, Yu Yu Hakusho, Yugioh, Inuyasha stb... és persze, amit a Hannah & Barbera páros alkotott gondolok csak a Frédi és Bénire, Jetson család és a nagy sikerű Tom és Jerry, Maci Laci, Foxi Maxi abszolúte favorit.
Filmek közül, csak a legkedvenceibbemet írom le: Bud Spencer & Terence Hill összes, Vissza a jövőbe 1., 2., 3. és a Kapj el ha tudsz című filmek a best-ek
Több sorozatot nem sorolok fel, mivel azért kitiltanának így ez a negyede, amit felsoroltam, de ezek a legjobbak