Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4275 Dátum: 10 máj 05, 00:58:22 » |
|
Hát hogy őszinte legyek az cseppet sem lep meg, hogy egy nőt nem köt le egy horror film. xDD Illetve hát a Ninja Assassin nem éppen horror film, de nagyon véres és igen van egy-két olyan eleme, ami hajaz a Narutora, de ennek ellenére nem igazán van hasonlóság a kettő között. Na mindegy, a lényeg, hogy a saját tapasztalatom az, hogy a lányoknál a horror mint műfaj egyet jelent egy kiadós röhögésel, de le nem köti őket. xDD Azért kíváncsi lennék, hogy ennek mi az oka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4276 Dátum: 10 máj 05, 01:55:41 » |
|
A Ninja Assassinban a vér nem hogy sok, hanem eltúlzott, emellett irrealisztikus az ábrázolása (nekem kissé zselés szerűnek tűnt) Meg az történet valahogy nemigazán volt túl logikus. valami Arab vándor alapított anno egy ninjaklánt és mind a mai napig x aranynak megfelelő összegért dolgoznak bárkinek. Meg hogy a francba maradtak fenn a mai napig. Mármint nem az hogy miért nem patkoltak el, hanem hogy miért ninjálkodnak még mindig. Valahogy senni célja nemvolt az egész társaságnak, csakhogy ninják. Meg az egész nagyon hajaz az amcsi ninjaképre ami a 90-es filmekből való. Ez a shurikennel szétloccsantják valakinek a fejét űbertúlzás. éppen ezért használtak anno mérget, mivel nemfeltétlen végzett a célpontal, vagy ha mégis akkor annak megmaradt a feje. Na meg a rejtőzködés, hmm elég jók voltak benne, de azért ott szaladgáltak a 38 sávos sztráda közepén, hogy a kis szökevényüket elintézzék. A másnapi hírekben meg majd "Ninja leszámolás" lehet hallható és olvasható. Meg a csupa feketében rohangálás tényleg a 90 évek amcsi képét hozza. s hogy ezt miért mondom? akkor egy kérdéssel válaszolok. A két smájli közűl melyik a ninja? ez: vagy ez: Jó filmnek jó de inkább csak a harcok miatt élvezhető meg hogy véres (bocs ezt részemről nem kéne) ----- Meg a Shinobi 100x jobban hasonlít a Narutóra. Az anime mellett egész jó feldolgozása a könyvnek (egyszer elakarom olvasni ) Meg valahogy az nekemi is jobban tetszett. --- Na meg a Kick Ass-t ne hagyjátok ki, jó kis film, habár félek a szinkronosban mik lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4277 Dátum: 10 máj 05, 08:57:56 » |
|
Egyetértek Shiróval.
Csibe: Fiúk vs lányok ízlése és műfajok. Egy film megítélése nem ettől függ. Nézd meg a Shinobit, van abban is példa a nyugatibb szemmel pocsék színészi játékra, de sokkal élvezhetőbb és jobb a kidolgozottsága.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4278 Dátum: 10 máj 06, 22:33:58 » |
|
Ma megnéztem az Ip Man 2-őt. Nagyon jó, film a végén meg ahogy a kicsi Bruce Lee megpöcköli az orrát xD Főszereplőt nagyon megkedveltem, nagyon illik hozzá a szerep.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4279 Dátum: 10 máj 28, 11:57:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #4280 Dátum: 10 máj 28, 15:29:46 » |
|
Az elkövetkező sorokban a Titánok harca (Clash of the Titans) című filmet fogom ócsárolni
Akkor úgy látszik csak én okádtam ki rajta a beleimet. Nem vártam tőle hűséget semmiféle mitológiához, egy jó akciófilmet vártam volna sok-sok vérrel és harccal. Még ez sem sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4281 Dátum: 10 máj 30, 18:33:53 » |
|
Megnéztem a Perzsia hercegét:D Nagyon Jól sikerült sztem. Jó mozi érdemes elmenni rá.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
kisago21
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4282 Dátum: 10 jún 01, 14:57:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4283 Dátum: 10 jún 01, 17:16:32 » |
|
A Family Guy és az Amerikai fater között van némi hasonlóság. Párhuzamosan kezdtem el nézni, és részről részre ugyanarról szólt mindkettő, más körítésben. Mindkettőben van jó és rossz is. A FG-ban ott van Stewie, a mély gondolatokkal megáldott, anyját meggyilkolni akaró kisbaba. A rajzolása szép, a szinkronhangok jobbak az eredetinél, a szöveg vicces, Peter idegesítő, és sokszor ostobaű6fárasztó poénok vannak. De Stewie miatt megéri nézni. Az AF-ben minden szereplő szimpatikus, jó poénok vannak, túlzóak, de nem pihentek. A rajzolása (főleg a férfi főszereplőé) undorító, elviselhetetlen, bántja a szemem. A FG-nak már van egy testvérsorozata is, a Cleveland-show. Na azt még nem láttam, mert nincs szinkron hozzá. Meg vannak egyéb felnőtt animációk is, mint pl. Beavis és Butt-head szomszédjával készült sorozat, a Texas királyai. Vagy a Futurama, ami egy hűtőszekrényben 1000 évre hibernálódott lúzerről szól. A South Parkot nézi valaki eredetiben? A Facebookos rész nagyon fájt. Az amerikaiakból még ki is nézem, hogy többet számít nekik, mennyi ismerősük van a közösségi oldalon, mint a való életben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4284 Dátum: 10 jún 02, 14:38:53 » |
|
Az amerikaiakból még ki is nézem, hogy többet számít nekik, mennyi ismerősük van a közösségi oldalon, mint a való életben.
... Családos Csávó meg Amerikai Fater. Komolyan muszáj volt lefordítani ezeket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 14:39:57 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4285 Dátum: 10 jún 02, 14:44:00 » |
|
Te nem láttad az SP facebookos részét? Túlzón bemutatta a közösségi oldalak iránti rajongást. Family Guy az Family Guy. Nem fordították Családos csávóra. Sajnos. Amerikai faterral mi a bajod? Ezt jelenti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4286 Dátum: 10 jún 02, 14:46:43 » |
|
De láttam. A kijelentésed egyszerűségén nevettem. Pedig mintha láttam volna már, hogy Családos Csávó. A baj, hogy az Amerikai Fater nem adja vissza annyira azt a patriotizmust amit az eredeti angol cím, szerintem. Vannak dolgok amik csak más nyelven ütnek nagyot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 14:48:33 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4287 Dátum: 10 jún 02, 14:50:41 » |
|
Egy magyar nézőnek kétlem, h többet jelentene a "dad" szó, mint a "fater". Én egy feliratoldalon találkoztam a családos csávóval. Ott lett csak magyarítva a cím. Magyarban maradt eredetiben. South Park-ban meg Családfának fordították. Az amerikaiak hülyék, ez vitathatatlan tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #4288 Dátum: 10 jún 06, 21:08:35 » |
|
Hali, most voltam tecsőn és láttam pár silent hill 2 előzetest, nem hiszem hogy akármelyik is eredeti változat lenne, csak fan made mind, viszont eztán rákerestem, és elég sok helyen láttam, hogy 2011-re már lesz valami rezgés ezen a téren, ti tudtok erről valamit? Ja és snitt, tudna valaki írni jó kis horror filmeket, mert tanév végére szerveznék itthonra egy filmes éccakát oszival, és ahhoz kellene még pár horror, másból már van de horror az kevés, és ahogy elnézem arra van a legnagyobb kereslet, eddig van véresvalentinom, silent hill, japán kör, amcsi kör, texasi láncfűrészes, az új péntek 13, viasztestek, farkasok, meg resident evil. szal hálp mí előre is kösz
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4289 Dátum: 10 jún 06, 21:51:30 » |
|
Töltsdd le a Silent Hill No Escape-et...fanmade kb 2 órás film de hihetlen parázós.
Nézzetek Fűrész maratont 1-6-ig *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|