noemimi-chan
|
|
« Válasz #3690 Dátum: 09 jún 09, 13:02:35 » |
|
dehogy nem tok grace klinika a legjobb sorozat *__*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3691 Dátum: 09 jún 09, 17:20:54 » |
|
Azt nem szeretem........ Valami más esetleg?....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3692 Dátum: 09 jún 09, 17:24:27 » |
|
Bűbájos boszorkák? Mágia, dráma, jó történet... *.* (L)
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3693 Dátum: 09 jún 09, 17:26:08 » |
|
Azt már láttam....... ....jó volt..... Még valami?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3694 Dátum: 09 jún 09, 17:31:30 » |
|
Nyömm... Gyilkos számok? Szeressük a krimit *.*
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3695 Dátum: 09 jún 09, 17:36:41 » |
|
Lost, Supernaturals első évad (szigorúan, mert a többi szar), House MD, Office US, Flight of the Chonchords, Carnivale stb...
Egyébként amit Zemori linkelt az azt hiszem a most debütáló Flashforward.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3696 Dátum: 09 jún 09, 17:49:12 » |
|
Fú Mocsok22! Nézd a Kés/alattot (max 3-4. évadig) vagy a Dextert (kezdd inkább ezzel ) Ja, és igen, az a Flashforward. Töltsd és nézd:) Bár én még nem néztem, de hamarosan. Plusz, ha valaki kényelmes, akkor várja be a TV2-n vagy az RTL-en. Mondjuk tuti gány magyar hangokkal lesz tele:/
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3697 Dátum: 09 jún 09, 18:12:16 » |
|
Supernaturalt láttam........ A többiről nézek infot.......aztán meglátom..... Köszke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3698 Dátum: 09 jún 09, 18:59:31 » |
|
Dextert nézz a sorozatgyilkos - sorozatgyilkost. Elgondolkoztató, véres és krimi. Brutáljó. Könnyedebb témából jó a reaper, kicsit gagyi de sokat lehet rajt nevetni. Egy srácról szól akinek a lelkét a szülei eladták az ördögnek és démonokat kell üldöznie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3700 Dátum: 09 jún 10, 14:01:41 » |
|
Ahonnan letölteni szoktam megláttam a világok harca 2-t. Nekem tetszett az 1, gondoltam ez is jó lesz (feliratos csak) Hát nem így lett. Lehet ez valami próba vagy fogalmam sincs de ez egy borzadály. Összefüggéstelen sz*r. Aki tehet nem nézni meg http://www.youtube.com/watch?v=si3T5vEGO2U
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 10, 19:20:20 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3701 Dátum: 09 jún 10, 17:20:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3702 Dátum: 09 jún 10, 18:50:04 » |
|
, Supernaturals első évad (szigorúan, mert a többi sz*r),
Még hogy szar? a 2. talán nem annyira jó mint a többi de az se szar a 3. és 4. évad pedig nagyon király már alig várom az 5.-et Ja és Reaper szerintem is jó sorozat csak rövid Sock és az Ördög nagyon nagy arc Én még a Szökést és a Heroest szoktam nézzni
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3703 Dátum: 09 jún 10, 19:19:38 » |
|
Supernatural a második évvad után sokkal jobb lett! Főleg a 4. lett király.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mocsok22
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3704 Dátum: 09 jún 10, 19:26:21 » |
|
Fú Mocsok22! Nézd a Kés/alattot (max 3-4. évadig) vagy a Dextert (kezdd inkább ezzel ) Ja, és igen, az a Flashforward. Töltsd és nézd:) Bár én még nem néztem, de hamarosan. Plusz, ha valaki kényelmes, akkor várja be a TV2-n vagy az RTL-en. Mondjuk tuti gány magyar hangokkal lesz tele:/ Nekem nem annyira tetszenek a bűnügyis,gyilkosos sorozatok......szerintem azt kihagyom....... Jobb szeretem.....az Odaát,Smallville féléket......... De most olvasom a Dexter.......az ilyen démonos......azt lehet megkukkolom...... Valami ilyesmi nincs?......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 10, 19:28:40 írta Mocsok22 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|