boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3660 Dátum: 09 máj 18, 14:42:32 » |
|
Jaj én a vizihullákra vok kíváncsi, igaz bevágtak egy kicsit, viszont a könyvben az volt a kedvenc részem, jááj Draco egyhónap és tíz nap
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3661 Dátum: 09 máj 18, 15:25:42 » |
|
Szerintem az inferusok kicsit úgy néztek ki a trailerben, mint Gollam Dracoooooooo *.* (L)
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3662 Dátum: 09 máj 18, 18:37:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3663 Dátum: 09 máj 19, 08:19:15 » |
|
Ez a HP (a gyengébbek kedvéért nem házi pállesz) nagyon kezd elhaladni a fantasztiks gyerekfilmből a horror fele... Mintha mindig annak a korosztáynak készülne a film, mint amilyen korúak a főszereplők...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3664 Dátum: 09 máj 19, 14:26:32 » |
|
boci, én úgy hallottam, hogy vagy az egész vagy a vége 3D-ben lesz, úgyhogy nyáron megyünk Pestre a barátnőimmel n_n *máraligvárja* Gabesz, mivel a "gyerek"színészek nőnek, nem játszhatnak már ugyanúgy, mint tízévesen, hisz már majdnem mind huszonévesek. És nyilván a rendezőváltás is nyom a latban, meg a Dan&Rupert&Emma-hármas is gondolom, szívesen ad ötleteket... Meg a legtöbb HP-rajongó velük nőtt fel - a HP-n. Harry sem ártatlan kisgyerek már. Úgyhogy szerintem ezért lesznek a filmek egyre darkosabbak (amit én személy szerint nem bánok).
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3665 Dátum: 09 máj 19, 16:56:40 » |
|
Annyira ötleteket nem adhatnak, hiszen egy regény adaptáció a Harry Potter... Szereplőknek sok köze nincs a forgatókönyvhöz...
Egyébként én sem bánom... Eddig nem láttam az összes megjelent mozit, de a fenébe is... Az írónő kiknek is írta eredetileg a HP-t? A gyerekközönségnek... Ezzel szenben a utolsó részek fele elhaladt egy kalandfilm kategóriából egy horror akció katagóriába... Tehát felnőtt közönség... Mondjuk épp ez teszi egyedivé is a sorozatot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3666 Dátum: 09 máj 19, 17:39:39 » |
|
Annyira ötleteket nem adhatnak, hiszen egy regény adaptáció a Harry Potter... Szereplőknek sok köze nincs a forgatókönyvhöz...
Ez tény, de ha megnézzük, mennyire hasonlítanak a filmek a könyvekhez, találunk hézagokat. És tényleg a gyerekeknek írta, de felnőttek ezrei szintén olvasták. Minden korosztály megtalálta a HP-ben azt, amire vágyik. Egy tízéves még nem érti a HP sok mondanivalóját, de egy öt-tíz évvel idősebb már igen. Najó, oké, a filmekről volt szó, az meg... hát haladnak a korral
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3667 Dátum: 09 máj 19, 20:42:19 » |
|
Szerintem nincs benne semmi horror. A célközönség meg kezdje az elején és mire a végére ér már felnő Így tettem én is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3668 Dátum: 09 máj 19, 20:47:01 » |
|
Ronon mi ez e rohamsisak??? Ez nem jó így oda a feelingje mer elröhögöm magam amikor meglátom filmen...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3669 Dátum: 09 máj 21, 20:21:11 » |
|
ma is nézegettem a trailereket u2b-on és ezt adta ki, szerintem majd megnézem, érdekes a bemutató, de valamiért tetszik, meg ha jól hallottam akkor az egyik zenéje a hollywood undead-től lesz az undead, amit imádok, szal ezt meg kell majd néznem G.I. Joe- The rise of cobra (A kobra emelkedése, vagy a Kobra feltámadása... szószerint fordítva) http://www.youtube.com/watch?v=IG1UnOwJht8http://www.youtube.com/watch?v=ZBfnQXWvatw&NR=1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 21, 20:25:06 írta boci555 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3670 Dátum: 09 máj 21, 22:16:43 » |
|
ilyen tré műsort, mint ez a szépségkirálynő választás... x""""D jó, a lányok egy része szép, de ezen a hajós féle éneken és nem is tudom milyen hihetetlen röhejes produkción én már ... áh, kedden felrobbantom az rtl-t xD http://www.youtube.com/watch?v=wZ2HccHMEs0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 22, 18:19:30 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3671 Dátum: 09 máj 22, 18:13:08 » |
|
Én nemnézek tv-t és így a legjobb, csak neten rákeresek arra, amit látni szeretnék, meg ajánlanak ozt' yoonapot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yusei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3672 Dátum: 09 máj 26, 10:21:31 » |
|
Nem tudom, szerintem egy minimális tv-zési igénye mindenkinek van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3673 Dátum: 09 máj 26, 10:42:07 » |
|
Én nemnézek tv-t és így a legjobb, csak neten rákeresek arra, amit látni szeretnék, meg ajánlanak ozt' yoonapot
Én is így vagyok vele általában. Néha azért megnézek egy filmet tv-ben is, de inkább neten szoktam megnézni, ami érdekel, ha meg valami nagyon szimpatikus, akkor elmegyek moziba. Tv-ben javarészt csak meccseket szoktam nézni, meg a híradót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3674 Dátum: 09 máj 26, 15:55:46 » |
|
Én mióta külföldön élek, nem nézek tévét Nem olyan jó, mint a magyar és nincs Animax ^^" Ha érdekel valamilyen film, megszerzem inkább =}
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|