wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3645 Dátum: 09 máj 10, 13:38:56 » |
|
Egyik nap ment a tévébe az X-men 2 ezért eszembe jutott, hogy nincs még meg sem az 1 sem 2 sem a 3. része így leszedtem és amire kiváncsi vagyok az most a Wolverine
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3646 Dátum: 09 máj 10, 13:48:19 » |
|
azt ma este fogom megnézni a 3.részt és pénteken volt asszem a 2es, jó film, csak nemannyira jó, mint a rajzfilm valahogy az xmenevo jobban tetszett a marveles előadású rajfilmben
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3647 Dátum: 09 máj 10, 19:13:05 » |
|
Az tényleg jó sorozat volt. kár hogy abbahagyták, a wolverine és az x-menek már nem olyan jó meg nem is igazán a folytatása. Nekem tetszett a hulk vs. wolverine meg a hulk vs. thor is. Ezek mondjuk másfélórás rajzfilmek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3648 Dátum: 09 máj 10, 19:28:06 » |
|
én mostanában néztem vissza youtube-ra feltette a marvel az első 2 évadot
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3650 Dátum: 09 máj 13, 12:13:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3651 Dátum: 09 máj 13, 13:05:00 » |
|
Ha kell valakinek torrentbe a Nevem Earl 1. évadja az vegyen fel msn-en( mates150@hotmail.com)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3652 Dátum: 09 máj 13, 13:38:20 » |
|
Syzygy: Ez a HP paródia nagyon ott volt, ilyen vicceset még nem is láttam. Az a BKV ellenőr poén volt a legjobb, de az egész eszméletlen jó volt. DJ Dumbledore... Ez vmi hihetetlen vicces volt! A Star Warsosat nem nagyon lehetett érteni sajna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3654 Dátum: 09 máj 17, 15:21:51 » |
|
Ma 22:00 Tv2 AMERIKAI SZÉPSÉG !!!!!! Szerintem a világ egyik legjobb filmjei és ugye Kevin Spacey a főszereplő aki oscart is nyert ezért az alakításáért, én nagyon bírom ezt a csávót egyszerűen minden filmje nagyon jó ( Hetedik, K-Pax, Szigorúan bizalmas, David Gale élete..stb ) Szóval nem spoilerezek de nagyon megéri megnézni !!! Remélem szinkronosan is élvezhető lesz mert Kevin Spacey-t eredeti hangján hallani maga a gyönyör és jó lenne ha a párbeszédek fordításában se lenne gond Nézeeed megfeleeeeeeeee !!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 17, 15:24:07 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3655 Dátum: 09 máj 17, 15:41:02 » |
|
Úristen, ez a HP-paródia... BKV-ellenőr & DJ Dumbledore... nagyon ott van X"DDDD
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3658 Dátum: 09 máj 18, 10:30:49 » |
|
Ezek a trailerek vmi hihetelen jók! Ez az új rész már most érzem, hogy nagyon durva lesz, kezdek bekattanni. mates07 az a szinkronos az fanszinkron volt, ugye? Remélem... Mert nagyon gagyi volt. Bár eddig az összes HP-nek gagyi volt a szinkronja... Alig várom már ezt a részt! Piton...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3659 Dátum: 09 máj 18, 10:56:16 » |
|
Wííííh, Sevanna, te is? Én már HP6-lázban égek, és alig várom a bemutatót n_n Szerintem ezt a filmet nagyon eltalálták, a látvány meg... főleg, mikor leszakad a híd... *.* És Harry se fog folyamatosan nyafogni... No meg Draco (L) A HP szinkronját rühellem. Némely felnőtté nagyon jó, de a gyerekeké borzalmas... Akkor utáltam meg véglegesen, mikor a harmadik filmben a kedvenc jelenetemet - nincs rá jobb szó, baromira elb@szták -.-" Én mindig angolul nézem a HP-filmeket, úgy a best, szeretem a szereplők eredeti hangját *.* (L)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 18, 11:00:44 írta Navelia »
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
|