Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3270 Dátum: 09 jan 18, 18:21:33 » |
|
Dám-dám-dám-dáááám Ezennel megnyitja kapuit a Sorozat-gyilkos és Filmtabletta című blog, mely két barátom és általam fog üzemelni. Filmek és sorozatok mellett könyvkritikák is olvashatóak lesznek. Remélem nem minősül reklámnak, ez nem pontgyűjtős oldal szal semmi hátsó szándékom nincs mögötte: http://sorozatgyilkos-filmtabletta.freeblog.hu/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3271 Dátum: 09 jan 18, 19:01:08 » |
|
Megnéztem ismételten a Nem vénnek való vidéket hát azt kell mondjam az eredmény még mindig ugyanaz nem értem se eleje se vége igazán de még így is azt kell mondjam hogy tetszik és a gyilkosnak a beteg karaktere nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3272 Dátum: 09 jan 18, 19:10:18 » |
|
Hü ha most néztem meg 1-filmet és nagyon brutál volt!! A címe Ip-Man (Bruce Lee mestere) az életét mutatja be és elég durva volt ez az ember!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3273 Dátum: 09 jan 19, 18:30:40 » |
|
Tegnap végül Gagyi mamit néztem igaz már 3x láttam de sebaj. Megint nagyokat röhögtem És ma hajnali 4 körül lejött a Gyűrűk ura triologia az aztán egy jóó film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3274 Dátum: 09 jan 19, 19:04:00 » |
|
Nem szeretnéd néha meg is venni a filmeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3275 Dátum: 09 jan 19, 19:29:58 » |
|
Hát minek az az internet csodája a rendelkezésedre áll Gyűrűk Urával kapcsolatba szerintem is egy nagyon jó film nem tudom megunni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3276 Dátum: 09 jan 19, 19:35:18 » |
|
Hát az egyik változatát meg lehet unni A 3-ik rész bővített változatát. Kegyetlen 4 órás film Én most szereztem meg az X-Men részeket. Az az összesben a jó, hogy egyik részében sincs nyúzott erőltetett történet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3277 Dátum: 09 jan 19, 20:07:34 » |
|
Az igaz csak nekem túl sok az a 3 rész első még tetszett de a többi már nem nagyon..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3278 Dátum: 09 jan 19, 20:19:26 » |
|
Nem szeretnéd néha meg is venni a filmeket? Ha adsz pénzt megveszem bocs de nem veszek filmet mert nincs kedvem 10-20 ezreket ott hagyni mikor ingyen leszedhetem Amugy a bővített változatott szedtem le nekem a sima is hosszú volt na igen ehez majd kell egy fél nap Eddig csak a sima verziót láttam sztem az is elég jó, a bővítettbe meg lényegtelen dolgokat is mutatnak Az X-men sajna még nincs meg nekem de jó film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3279 Dátum: 09 jan 19, 20:24:29 » |
|
Egy film 1000-2000 ft, főleg olyanok amik már kijöttek vagy száz éve (túlzok) pl Gyűrűk Ura. Milyen 10-20 ezrek? A tescoban meg még lehet annyi se egy film. Elmondom, hogy egy dvd pack, pl lost 1-2-3. évad olyan 20 dvd-vel 16k és még az sem 20. Szvsz ha én szeretek egy filmet akkor megveszem, főleg úgy, hogy nem kerülnek annyiba mint egy pc-s vagy bármilyen más játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3280 Dátum: 09 jan 19, 20:28:38 » |
|
Slane, az anyagiak másként állnak rendelkezésére mindenkinek.
Én sem veszek filmet. Egy kezemen össze tudnám számolni,h mennyi eredeti filmem van. Lehet, hogy te bemész és megveszel 16ezerért egy sorozatot, de vannak, akik nem.
Mert nem egy sorozatot akarsz megnézni egy évben. Mert nem 5 filmet akarsz látni egy évben.
Plusz, az a film, amelyik egy ezresbe kerül ... az többnyire olyan is.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3281 Dátum: 09 jan 19, 21:00:25 » |
|
Gyűrűk ura triologia 11630ft plusz legyen még egy jó régi film pl Commando 1985-ös 6780ft Na már ott vagyunk hogy 10-20 ezer ft Amugy szoktam venni eredeti filmeket a tescoba méghozzá Bud Spencer és Terence Hill-es filmeket azok 990ft-ba kerülnek. Nemrég a Hollót vettem meg 990ft-ért de amugy más jó filmet nem találsz és lehet neked van erre pénzed vagy megveszi anya-apa de nálam nem így van és nem erre akarok költeni 10 ezreket hogy 1-2 évente megnézek egy filmet Asszem ez elég lesz válasznak és megérted hogy én miért töltök amugy van kb 40-50 eredetim is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3282 Dátum: 09 jan 19, 22:08:58 » |
|
Ugyanígy vagyok én is vele szóval ne aggódj én se adok érte ki pénzt persze olyan filmek mint a Bud Spencer és Terence Hill filmekért én is kiadok pénzt. De mivel rengeteg filmet nézek azért annyi pénzem nincs hogy mindet megvegyem de azt hiszem ezen túl is léphetünk . Ha már így felhoztuk azt hiszem elő is túrok 1-2 Bud - Terence filmet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #3283 Dátum: 09 jan 19, 23:57:21 » |
|
Mostanában megnézett filmek: -Yes man! ->zseniális, I love Jim Carrey, egyszerűen fantasztikusan jóóóó -Faun labirintusa ->bnőmmel úgy néz ki eldöntöttük h csak ilyen elgondolkodtató filmeket nézünk ez sem maradhatott ki. Sztem remek film, kár a CGI-ért -A forrás ->nagyon jó, elgondolkodtató, hugh Jackman egyik kedvenc színészem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3284 Dátum: 09 jan 20, 18:35:37 » |
|
Hugh Jackman a kedvenced? Igaz, én egyáltalán nem rajongok érte. De nem tudom, látta e valaki a Nincs Bocsánat c. filmet Clint Eastwood, Morgan Freeman, és Gene Hackman játsszák a főbb szerepeket szerintem nagyon jó. És tegnap volt azt hiszem, a Gyorsabb a Halálnál ha jól emlékszem abban is játszik Gene Hackman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|