Syzygy
|
|
« Válasz #3225 Dátum: 09 jan 10, 17:00:36 » |
|
Jó b+ meg Haku tudom hogy 96-ba jött ki de amig ide hajdúböszörménybe eljutott az igen 98-200 tájékán volt úgy hogy most megyek és kinyirom nemesist a buzi több mint 10 flame granede kell bele és easy modba nem dobja a fegyvereket wáá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3226 Dátum: 09 jan 10, 23:07:26 » |
|
Ma ment a Karate Kid 2, hmm nem egy híres film de az első része a legjobb, föleg eredeti szinkronnal. Most meg megy a Vörös zsaru ami szerencsére megvan amugy mennyi magyar szerepel benne A RED animáció meg már lent van, belenéztem minöség jó, de ma fogok sztem végig nézni vagy holnap nemtom még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3227 Dátum: 09 jan 12, 23:42:33 » |
|
Ja és a fürdős rész a Gellért-fürdőben lett rendezve? (xd Vörös Zsaru)
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3228 Dátum: 09 jan 12, 23:50:55 » |
|
Azt nem tudom hogy abba a fürdőbe volt-e forgatva, de azt tudom hogy a Barátok közt egyik szereplője a Hoffer Józsi (Körtvélyessy Zsolt) benne van és még mondja is a szöveget egyik rendőrt játsza a rendőrörsön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3229 Dátum: 09 jan 13, 08:25:33 » |
|
Aemymmel vasárnap néztük meg újra a Freddy vs Jasont. (pontosabban ő először látta, én 2.-jára) De most valahogy nem tetszett annyira, mint először. Viszont egy jó röhögtetős horror, különösen Freddy húzásai, az az ember egy eszelős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3230 Dátum: 09 jan 13, 09:02:25 » |
|
De az nem volt vicces, ahogy után álmodban eszelősen nevettél!!! Én meg jól betojtam...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3231 Dátum: 09 jan 13, 19:33:31 » |
|
Nem tudom nekem annyira nem tetszett a Freddy vs Jason nem egy világot megváltó film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3232 Dátum: 09 jan 13, 20:10:12 » |
|
Poénnak elmegy de nekem nem horror... ellenben a Rémálom az Elm utcában 4-gyel... Na az igazán Freddys film (xd nem cak mert főszereplő hanem ebben a legbetegebb szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3233 Dátum: 09 jan 13, 20:21:38 » |
|
Hát szerintem Freddy mind a 7 filmben kellő képpen beteg, a Freddy vs. Jason meg nem rossz film, de engem leginkább a nevetés rázott tőle nem a para. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3234 Dátum: 09 jan 14, 02:13:08 » |
|
freddy vs jasont láttam csak.. de az ugy be is jött a freddy részeket toom h mindig is meg akartam nézni.. többször is végigvetitették jopár tv csatornán..de mindig lemaradtam rola xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3235 Dátum: 09 jan 14, 12:30:26 » |
|
Mindenki csak a freddys filmeket emlegeti. Nekem mondjuk a péntek 13. sorozat (amiben jason volt) is bejött régen. Az sem egy világmegváltó de nekem tetszrtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3236 Dátum: 09 jan 14, 18:12:42 » |
|
Végig néztem az Amikor megáll a Föld vagy valami hasonló a címe nekem kifejezetten tetszett és szerintem tanulságos is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3237 Dátum: 09 jan 14, 20:18:57 » |
|
Ha már sorozat, akkor itt egy hír:
Kaszát kapott a Prison Break Karesz, 2009, január 13 - 19:16
Az év első híre, ami egyben a kedvenc sorozatunk lezárását is jelenti majd... Nem szaporítom a szót, itt olvasható, hogy miről is van szó:
"Távirati jelleggel a lényeg, a fejleményekről, ha lesznek, majd később. A mostani sajtótájékoztató-sorozaton, a TCA-n a FOX bejelentette, hogy nem lesz több évad a Prison Break-ből.
Az utolsó epizódok április 17-től, pénteken kerülnek adásba, a kérdés, hogy hány rész lesz: ami biztos, hogy egyelőre 4 készült el, s pár tervbe van véve (az eredeti rendelés még két részről szól, plusz a tervezett duplaepizód, vagyis film is megvalósulhat.)"
Forrás: Sorozatjunkie
Én nagyon szerettem a sorozatot, igaz a negyedik évad már egy kicsit nekem is keszekusza volt. Biztos nagyon fog hiányozni, de tényleg itt az idő a búcsúra. Ha ennek vége, akkor Big Bang Theoryzok.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3238 Dátum: 09 jan 14, 21:13:29 » |
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Én nem tudok várni április 17-ig Mondjuk azt adom, hogy nem lesz belőle több évad, mert nagyon vontatott már, de az, hogy film úúúristen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3239 Dátum: 09 jan 14, 21:20:19 » |
|
Nekem az első évad elég volt... Az , hogy 4 évad lett azt jelzi hogy a producer még látott pénzt benne... 5. évad szerintem tényleg felesleges lenne. De láttam az összes részt a 4. évadig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|