Kedvenceim (TOP10):1. Harcosok Klubja - aki nem látta mindenképp nézze meg!
2. Trainspotting - lásd felettem az ismertetőt
3. Requiem egy álomért - Egy film amit nem lehet felülmúlni
4. Bakancslista - nagyon favorit filmem lett... amennyit az a két ember megél és változik életük utolsó napjaiban...
5. Hol költők társasága - nagyon régi, de nagyon kedvenc
6. Gyűrűk ura trilógia bővített változat - gondolom ezt a filmet nem kell bemutatni
7. Riddick 1-2 (22 évente sötétség, Sötétség krónikája)
8. Ford Fairlane kalandjai - Film leírása:
9. Matrix 1
10. Good Will Hunting
10+1. Pillangó hatás
Utólagosan szerkesztve, röstellem, de elsőre kifelejtettem a Requiem egy álomért c. filmet! Mostanában látott filmek:1. Mig a jackpot el nem választ - 10/7 - egyszer nézős, lehet rajta röhögni
2. Pi - 10/4 - elborult, elmebeteg film... egyszer sem megnézős kategória
3. Vasember - 10/8 - alapötlet jó, tetszett is, bár kicsit többet vártam
4. Fuss dagi fuss 10/5 - no komment
5. Indiana Jones és a kristálykoponya királysaága - 10/értékelhetetlen - ugyan olyan mint az eddigi Indiana Jones filmek, aki szereti attól elnézést
6. Ne szórakozz Zohannal - 10/9 - megaLOL
7. A dögös és a dög - 10/7
8. Mamma Mia - 10/ezmiez??? váá! nem bírtam végigszenvedni
9. A boldogító talán - 10/5 - lapos sztory, de élvezhető film, egy estére vacsi mellé elmegy
10. A másik én - 10/7 - egész ötletes story, kár hogy az elején ki lehet találni mi lesz a vége, egyébként ajánlom megnézésre
11. Gyilkosság online - 10/10 - briliáns!!! Aki teheti nézze meg, ha még nem látta! Eszelősen jó film. A cím mindent elárul
12. Hancock - 10/10 - bárki bármit mond nekem nagyon tetszett
13. Az ördök prádát visel - 10/7
14. Kung-Fu Panda - 10/5 - LOL
15. WALL-E - 10/5 - Gondolatébresztő
16. Wanted - Ha akciófilm paródia akkor 10/6, ha nem akkor 10/2
De asszem az...
17. College Road Trip - 10/0
18. Hős kerestetik - 10/4 - uncsi film, de egyszer meg lehet nézni
19. Batman a sötét lovag - Nem értékelem, felénél lekapcsoltam, nem bírom a batmanes filmeket, de ez ESZP (Egyéni Szociális Probléma)
20. Az őslakó - 10/10 - Remek film! Jó story, frappáns megoldás... nem túl sok díszlet kellet
, de nagyon tetszett
Hát ez a 20as lista az elmúlt pár hét termése... egy kicsit behoztam a 2008as évi lemaradásom